Bra informatin , förtroende, återkoppling. Mycket nöjd .
Fastighetsbyrån Kävlinge
Nu när avstånden hela tiden minskar tack vare bättre kommunikationer och digitalisering befinner sig flera orter i Kävlinge kommun på praktiskt avstånd från större skånska städer som Lund, Malmö och Helsingborg. I kombination med stor tillväxt genom nybyggnation är området verkligen attraktivt för framtiden. Fiska gädda eller...
582 omdömen om Fastighetsbyrån Kävlinge
Sedan starten hos Reco 2015
Lugn, objektiv och saklig. Kändes som vi gjorde affären tillsammans med ett lyckat resultat
Jag är tycker Robert är en engagerad mäklare. Nu blev ärendet annorlunda med omständigheter som vi inte hade i vår planering. Därför känns det bra nu när affären är klar och vi kan se fram mot flytten Vi ser också fram mot ”foldern” på vårt hus Många tacksamma hälsningar Christina
Tillmötes, ödmjuk, inkännande och verklighetsförankrad. Gav ett tryggt intryck och det var aldrig ett tvivel om att det var Robert vi skulle anlita. Vi är mer än nöjda!
Mycket gott, mycket diplomatisk, mycket lyhörd
Peter har från första kontakt varit tillmötesgående och tjänstvillig, engagerad och kunnig kring alla frågor som har rört olika moment vid förberedelse av försäljningen. Under processens gång har jag fått kontinuerlig information och nu när försäljningen inom kort ska avslutas känns det tryggt och bekvämt med Peter vid rodret. Således mycket nöjd kund.
Bra mäklare kommunikativ kunning har god lokalkännedom och ett genuint engagemang för försäljning som gör att man känner sig trygg genom hela processen! Tack Susanne!
very professional, responsive and knowledgeable
Susanne är väldigt duktig och trevlig. Vi är så nöjda med henne att vi nu har anlitat henne för att sälja vårt hus.
Vi är väldigt nöjda en trevligt bra och engagerad mäklare!
Fått superbra hjälp genom hela processen!
Varm, trovärdig och engagerad fastighetsmäklare! Håller bra kontakt och håller en uppdaterad, lyssnar och förstår vårt behov. Mycket bra!
Mycket trevligt bemötande och en väldigt bra förståelse för våra önskemål och behov, utmärkt!
Mycket sympatisk och inkännande, har svar på (nästan) alla frågor, återkopplar snabbt och agerar alltid professionellt. Rekommenderas varmt!
Fint bemötande som vanligt, bra på återkoppling och noggrann med att hålla oss uppdaterade i processen. Trevligt möte vid kontraktskrivning, bra och noggrann genomgång av kontrakt. Rekommenderar!
Mycket bra och är supernöjd hur Peter har tagit väl hand om detta uppdrag med min lägenhet
Tydlig, trevlig & snabb respons/kommunikation.
Väldigt bra och professionellt bemötande
Mycket hjälpsam och trevlig. Skött processen mycket snyggt och varit tydlig och förklarat.
Detta är en bedömning från visning till kontraktsskrivning. Trevlig person med bra bemötande. Var och är engagerad. Hade vi frågor, fick vi snabbt svar. Har kontroll över alla dokument som ska skrivas på. Köpare och säljare fick erforderliga dokument vid kontraktsskrivningen.
Kunnig och erfaren mäklare med god lokalkännedom
Vänligt bemötande, professionell, goda råd, bra på feed-back och uppföljning.
Väldigt kompetent, med bra kommunikation genom hela processen. Med andra ord oerhört tillförlitlig!
Tillmötesgående och väldigt kompetent. Bra på att hålla oss uppdaterade i säljprocessen.
Peter was extremely proactive and made the whole process smooth and stress-free. As an English-speaking client, I really appreciated how clearly he explained every step and made sure I understood all the details. His knowledge of the market and the buying process was impressive, and he went above and beyond to help me secure our first home. Highly recommended!
Jättenöjda med hela försäljningsprocessen från första möte till försäljningsmöte med nya köpare. Peter är kompetent, ärlig och trevlig med en stor entusiasm för vad han gör!
En mycket trevlig och ärlig person med integritet och kunskap. Vi är mycket glada att ha någon som representerar oss på det här sättet. Fantastisk upplevelse.
Jag har haft Peter både som köpare och säljare och kan varmt rekommendera honom. Han är ödmjuk och lyhörd och genuint intresserad. Han är väldigt lätt att kommunicera med och svarar alltid när man vill nå honom. Jag kommer anlita honom i framtida husaffärer.
Vi sålde vårt hus tillsammans med Peter Järvelid och vi kan inte vara nöjdare. Proffsig, trevlig, ödmjuk och pålitlig. Tusen tack för en alltigenom positiv och trevlig upplevelse!
Super trevlig, lugn och informativ. Kände mig väldigt trygg med Peter som mäklare. Rekommenderas
Bra bemötande telefon o mejl. Har inte haft personlig kontakt då annan anhörig skött det. Vi förväntades oss att få lght såld. Det var trögt i början då säljmarknaden är osäker överhuvudtaget. Men Susanne gjorde ett bra jobb,, det kändes som att hon visste exakt vad som behövdes göras. Vi är nöjda med att lght är såld. Karin
Peter är en fantastisk mäklare, allt gick super smidigt med köpet!
Har varit super bra och alltid tillgänglig. Gick snabbt och smidigt
Mycket enkel och trevlig mäklare. Detta va vårt första köp av bostad och han var mycket noggrann och lugn
Kunnig och trevlig, väldigt professionell och hjälpte oss med en smidig försäljning. Rekommenderar!
Toppbetyg! Duktig på det han gör.
Robert har gjort ett väldigt bra jobb i samband med mitt köp av lägenhet, korrekt, ordning o redan. / J
Bara positivt att säga! Alltid bemött med ett leende och känslan av att verkligen vilja hjälpa en, informativ och lätt att hålla kontakten med. 5+!
Känns bra och kunnig lätt att ha att göra med
Lugn och sansad, visste direkt vad vi var ute efter. Klar och tydlig vid övertagandet.
Lyhörd, empatisk och oerhört proffsig mäklare. Lätt att få kontakt med och alltid hjälpsam.
Vi köpte huset av Susanne och kände att hon tänker på att det ska bli bra både för säljare och köpare Valde därför henne när jag skulle sälja och hon har fortfarande samma inställning. Hon är proffsig, vänligt bemötande, förklara vad som behöver göras, god återkoppling med andra ord en jättebra mäklare som inger förtroende.
Alltid lika trevlig. Bra kontakt under hela processen. Får mig att känna mig trygg i mitt husköp. Det är 3:e gången vi har Peter som mäklare, 2 gånger som köpare och 1 gång som säljare och vi är så nöjda.
Peter har verkligen levt upp till alla mina förväntningar på bästa sätt! Han har ett oerhört gott bemötande och är professionell i sin yrkesroll. Jag är väldigt nöjd!
Vi är väldigt nöjda med samarbetet med vår mäklare. Han var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och väldigt professionell genom hela processen. Vi kände oss trygga från första visningen till kontraktsskrivningen. Hans engagemang och erfarenhet gjorde hela bostadsköpet smidigt och stressfritt för oss. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Stort tack för all hjälp!
Bra information hade svar på alla frågor
Trevlig och varm person, som man känner sig trygg med. Bra och informativ kommunikation genom hela processen. Påläst och saklig, med glimten i ögat vid utvalda tillfällen.
Otroligt trevlig, kunnig och proffsigt. Hela affären sköttes fläckfritt från start till slut Kan varmt rekommendera Peter
Peter är väldigt professionell, verkligen rätt man för rätt yrke. Kommer försöka hålla i honom i alla våra bostadsköp som kommer framöver, dock har vi köp vårt dröm hus nu och kommer nog stanna ett tag :) Men har bara varma ord om honom och sättet han arbetar på. Man behöver sällan säga vad man vill eller tänker... Han bara vet :) Enbart varma rekommendationer!!
Väldigt professionell och vänlig i allt hon gör