Trevlig och hjälpsam. Kändes att han var uppriktig och på min sida.
Fastighetsbyrån Kävlinge
Nu när avstånden hela tiden minskar tack vare bättre kommunikationer och digitalisering befinner sig flera orter i Kävlinge kommun på praktiskt avstånd från större skånska städer som Lund, Malmö och Helsingborg. I kombination med stor tillväxt genom nybyggnation är området verkligen attraktivt för framtiden. Fiska gädda eller...
459 omdömen om Fastighetsbyrån Kävlinge
Sedan starten hos Reco 2015
Trevligt bemötande, fick önskat pris vid snabb försäljning
Hon var duktig, kunnig och drivande. Lyssnade på våra önskemål och kom med bra synpunkter på dem. Professionell och kan varmt rekommendera henne till andra.
Högeffektiv och engagerad i alla delar, kunde absolut inte förvänta mig ett bättre bemötande och hantering av vår försäljning. Återkoppling hela tiden! Riktigt bra i alla delar!
Peter kombinerade ett varmt och personligt bemötande med en hög nivå av proffessionalitet. Han visade oss ett stort engagemang och var tydlig i sin kommunikation. Alla ens (konstiga) tankar, funderingar och frågor möttes med stor respekt och förståelse. Kort sagt, vi kände oss både lugna och trygga med Peter som mäklare! Vi skulle utan tvekan välja honom igen!
Hej Andreas! Tack snälla för ett fint omdöme :)! Är jätteglad att ni blev nöjda. Jag tror att vi fick ett kvitto på att allting kan gå riktigt bra när alla samarbetar. Er köpare verkar mer än nöjd över att få ta över det ni har byggt upp. En superkul försäljning som vi bär med oss. Tack för förtroendet!
Kunnig, lyhörd, vänlig och engagerad!!! Bättre mäklare finns inte! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Anna! Naw, tack snälla :)! Det är inte mäklaren som gör affären, det är kunderna ;). Jättekul att ni är nöjda, det gläder mig. Jag är övertygad om att er köpare kommer trivas galant.
Påläst om bostaden och området. Trevlig bemötande. Återkopplade gällande frågor snabbt
Hej Alexander! Tack snälla för att du skrev ett par rader om mig, det gjorde mig jätteglad! En jättetrevlig försäljning där alla verkade lika nöjda och glada. Happy days :)!
Bra! Trevlig mäklare som gör ett bra jobb!
Hej Elin! Tack snälla för ditt omdöme, det uppskattar jag jättemycket :). Stort grattis till en fantastisk lägenhet!
Kunnig, påläst, skicklig mäklare med stor kunskap om bostadsmarknaden samt utmärkt som medmänniska
Jättenöjd! Mäklaren visste vad hon pratade om och gav ett trovärdigt intryck som levde upp till alla förväntningar under hela processen. Rekommenderar varmt!
Hon är en trevlig, proffsig, tillmötesgående och full av energi. Våra förväntningar var att mäklaren skulle ge oss råd och tips, hålla oss informerade löpande om försäljningen. Allt detta gjorde Susanne med bravur. Vi ger Susanne våra allra bästa rekommendationer och vi kommer att rekommendera henne till andra.
Peter ger ett bra personligt bemötande, trevlig och snabb på återkoppling. Har tidigare bra efarenhet av honom, både på köp sidan och sälj sidan.
Hej Cajsa! Tack snälla för ditt omdöme, det värmer verkligen! Jag har haft förmånen att jobba ihop med dig ett par gånger och det har varit jättekul var gång. Stort lycka till i nya bostaden!
*Mycket trevlig man. Mycket professionella förslag och diskussion.
Hi Oleksandr! Thank you so much for your rewiev 😀! It’s very nice to have you as a client. Br Peter
Vi har alltid blivit väldigt bra bemötta av Robert. Han svarar alltid snabbt och ger väldigt bra service. Han är trevlig och tydlig vilket är väldigt uppskattat.
Robert har bemött oss på ett ypperligt sätt från första kontakt. Hans professionalism och förmåga att genomföra smidiga affärer är anledningen till varför vi återkommit som kund vid två bostadsförsäljningar.
Robert är en skicklig mäklare och vi har varit väldigt nöjda. Vi har anlitat honom mer än en gång och rekommenderar honom varmt.
Tydlig , ärlig och enormt trovärdig.
Informativ trevlig kunnig glad och snabb
En riktig stjärnmäklare! Han har koll på läget och förtjänar allt det bästa!
Trevlig, tydlig, saklig och lägger stor vikt på att förklara för båda parter i affären så att inga oklarheter skall uppstå i senare skede.
Hej! Tack snälla för ditt fina omdöme! Det var jättetrevlig affär, kanske något kort, men så är det när kunderna gillar bostaden 😉😀. Är säker på att köparen kommer trivas galant. Vi ses inom kort! Mvh Peter
- Vi blev bemött på ett utmärkt sätt. - Han levde våra förväntningar på ett exemplariskt sätt. - Vi har uppskattat hans engagemang, empati och hjälp gällande alla våra frågor. Vi är mycket mer än nöjda med Peter Järvelid i alla avseende. Daniel A. Carreno F. Gloria A. Figueroa M.
Hej Daniel! Tack snälla för ert omdöme! Er försäljning kommer jag minnas mycket länge. Ni var så supermysiga att jobba med. Det var verkligen ett stort uppdrag! Ibland hittar vi en köpare i helt rätt sekund, stämmer magkänslan kan allt bli fantastiskt. Ni har en förväntansfull liten familj som längtar efter att få nycklarna till den fina lägenheten ☺️. All lycka med era stora planer. Mvh Peter
Susanne var professionell från start till mål. Hon lyssnade och tog in mina önskemål som säljare. Försäljningen blev helt enligt mina önskemål och jag hoppas att jag får möjligheten att anlita Susanne igen nästa gång det är dags för en bostadsaffär för mig.
Super bra och trevlig mäklare, lyckades sälja bostadsrätten trots dålig marknad för köpare
Trevligt och tryggt bemötande.
Super bra mäklare vi är fullt nöjda
Serviceminded, lugn och trygg. Kloka råd och öppen för mina tankar kring försäljningen.
Rak ärlig lovar inte mer än vad som är rimligt . Snabb med återkoppling .
Hej Tonny! Tack snälla för omdömet. Tyckte att vi hade en jättebra kommunikation, allting funkade och vi kändes samspelta. Det är härligt! Jättefina köpare också som kommer stormtrivas, är helt säker. Mvh Peter
Respektfull och tillitsfull Förväntningarna att få bostaden såld
Hej Ann-Sofie! Tack så mycket för ditt omdöme! Det uppskattar jag. Jag tyckte det var manualen för en trevlig försäljning 😀. Ni var fantastiska att jobba med, ordning och reda och roligt på köpet. Vi ses vid tillträdet 😉. Mvh Peter
Från första träff med Peter kände både jag och min sambo att det var Peter som skulle sälja vår lägenhet. Lugn, harmonisk och otroligt informativ mäklare. Under hela förloppet har Peter varit väldigt noggrann med kontakt och vi har känt oss så trygga rakt igenom. Vi kommer välja Peter nästa gång vi säljer igen, lite synd att det inte händer så ofta!
Hej Hanna! Tusen tack för ditt fina omdöme! Du och Erik är så härliga. Har verkligen känts som ett hedersuppdrag att få jobba med er. Hoppas ni trivs riktigt bra i huset! All lycka med hus och vad som väntar runt hörnet! Vi ses säkert i Furulund, ska också flytta dit 😉. Mvh Peter
Robert är väldigt professionell och kunnig Lokalkännedom, erfarenhet och social ⭐️
Blev bemött på ett bra sätt. Han svarade på alla frågor vi ställde och det har hela tiden känts som han vill både säljaren och vårt (köparens) bästa. Trevlig och lättsam. Mäklaren levde upp till alla förväntningar och mer därtill.
Väldigt trevlig och saklig. Gav förtroende för oss som köpare.
Trevligt bemötande, lätt att prata med.
Trevligt bemötande. Saklig och tydlig information.
Bra bemötande, bra tillgänglighet och väldigt trevlig
Lätt att få kontakt med, alltid entusiastisk och svarade sanningsenligt på frågor. Erfaren mäklare med stor kunskap. Levde upp till mina förväntningar
En bra mäklare som både lyssnar, uppdaterar och bryr sig om kund på alla tänkbara sätt. Presenterar bostaden på ett ärligt och bra vis, detta resulterade i försäljning där jag är mycket nöjd.
Hej Christer! Tack snälla för ditt fina omdöme! Det var så fint att se relationen ni skapade till era köpare, så önskar man att alla affärer ser ut 😉. Det har varit jättetrevligt att jobba med er hela vägen. Ha det riktigt bra! Mvh Peter
It was a great experience to work with Robert through a property deal. He presented all the options and spent extra time to ensure a quick processing.
Peter en av de bästa mäklare över hela Sverige. 👍✅☺️
Hej Ahmad! Tack snälla för ditt omdöme! Jag blev jätteglad ☺️! Underbart att träffa er, verkligen härlig familj. Fantastiskt kul att se två familjer skapa en så fin kontakt. Hoppas att ni trivs jättebra i lägenheten och med ert nya område. Har ni vägarna förbi är ni alltid välkomna in på kaffe. Mvh Peter
Han är en utmärkt säljare med rätt attityd och med rätt nivå på service
Hej Fredrik! Tack snälla för de orden, det uppskattar jag ☺️. Det var jättekul att få förmedla en bostad till dig. Vi ses säkert på byn 😉. Mvh Peter
Har bara positivt att säga om Peter. Riktigt bra bemötande både vid köp och försäljning. Känns tryggt och säkert att ha Peter med sig i hela processen från början till slut. Framförallt i den osäkra marknaden som varit. Snabb och enkel kommunikation. Rekommenderar varmt!
Hej Isabelle! Tack snälla för ditt omdöme, det gjorde mig jätteglad. Det har varit jättekul att få göra affär med er tre gånger. Hoppas att ni trivs riktigt bra i ert fina hus! Mvh Peter
Det har varit bra. Inga anmärkningar..
Susanne was lovely! She was very efficient in organizing the selling of our apartment ahead of time and the process was very smooth and quick! I appreciated how thorough she was when we met to sign the contract, she explained everything very well both in Swedish and English! We are very grateful for all her help!
Bra och informativ. Gjorde ett bra jobb i en besvärlig marknad.
Ett proffsigt och korrekt bemötande. Kunskap om affären och processen.
Trevlig med gott humör och humor!
Tack snälla Julia :)! Det har varit en fröjd att göra affär med er. Hoppas att ni kommer trivas riktigt bra i huset! Ses snart igen ;) Jag uppskattar att du tog dig tid att skriva omdömet, det gjorde mig jätteglad. Mvh/Peter
Bra och informativt möte Vi fick bra svar på våra frågor
Bra bemötande från en lyhörd och mycket trevlig mäklare. Inte ofta man träffar på någon som behärskar sitt yrke på ett så bra sätt. Mvh Yvonne Kozma
Trevlig,sympatisk och påläst mäklare.Skulle rekommendera honom 24/7.
Bra bemötande Snabba svar på frågor och enkel kommunikation
Hej Magnus! Det är riktigt härligt att höra, det är så vi vill att affärer ska gå till. Det var verkligen trevligt att ha dig på visningar :)