Bra erfarenhet och en skön personlighet. Tack och lov blev det en snabb affär för oss.
Fastighetsbyrån Lund
Välkommen till en rörlig och expansiv bostadsmarknad: Lund! Vi på Fastighetsbyrån tycker det är spännande att följa arbets- och bostadsmarknaden här i området och Lund är en centralort på många sätt. Härifrån går smidiga kommunikationer till både Malmö och Köpenhamn och det finns ett stort utbud av kultur och fritidsaktiviteter....
3497 omdömen om Fastighetsbyrån Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket bra lokalkännedom och personlig service. Alltid tillgänglig eller återkopplar snarast.
Vi köpte vår första bostad i Sverige genom Andreas Hansen — en nyproducerad lägenhet i Lund, där många steg var nya för oss. Andreas har varit tillgänglig och lätt att nå, alltid vänlig, och har förklarat hur stegen hänger ihop utan att vi någon gång kände att vi störde. Han har gjort en obekant process begriplig och trygg. Lugn, tillmötesgående och professionell. Vi rekommenderar honom gärna till andra som köper nyproduktion i Lund.
Det gikc smidigt, bra kontakt och hjälpte med allt man behövde.
Vi är väldigt nöjda med Rikard. Vi fick ett fantastiskt bemötande och kände oss trygga och väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera honom.
Andreas Hansen has been both very effective and extremely efficient in helping us—a Canadian couple living and working in Canada and holding both Canadian and European Union passports—navigate the challenges of “remotely” purchasing in 2026 a newly-built apartment in Lund, Sweden. Both online and in-person communication with Andreas in English have been impeccable: while being aware of the time difference between Sweden and Canada, he has responded to emails right away to answer all our questions and/or provide within...
Tydligt och bra kommunikation för att få till affär. Hjälpte till med processen för en första-gångsköpare på ett bra sätt. Rekommenderas!
Marcus var väldigt hjälpsam och hade stor förståelse för min situation. Han svarade snabbt varje gång jag ringde eller skickade ett meddelande och gav mig alltid bra råd och vägledning. Jag är väldigt nöjd med Marcus och uppskattar verkligen hans hjälp och bemötande.
Extremely good and open communication, he is super helpful, knowledgeable and engaging. Very good experience as a first time buyer thanks to Marcus, very recommended!
Tillmötesgående, kunnig och professionell!
Köparrecension: Jag är nöjd med Hampus! Han var inbjudande och tillmötesgående när man träffade honom. Kunde svara på frågor och var alltjämt trevlig & hjälpsam under processen
Upplevde honom som kompetent, engagerad och korrekt.
Duktig mäklare med ett professionellt bemötande. Väldigt lyhörd, engagerad och målinriktad. Snabb på att återkoppla!
Mycket nöjda, bra kommunikation och tillgänglighet.
Det har varit så trevligt och smidigt att köpa av Marcus! Han var grym på kommunikationen och svarade snabbt på alla mina frågor. Gick snabbt att få till en extra-visning och att skriva på kontraktet. Skulle verkligen rekommendera Marcus!
En perfekt mäklare helt enkelt!
Trevlig bemötande och han sålde vår lägenhet inom 1 månad.
Sjukt professionellt och väl omhändertagen. Allt har gått bra och man känner sig väl prioriterad. Kan varmt rekommendera !
Kändes väldigt tryggt att sälja med Jakob, kunnig men även lyhörd
Jag är väldigt nöjd med Marcus Andersson och hans arbete på Fastighetsbyrån Lund. Han var professionell, engagerad och trevlig genom hela processen. Kommunikationen fungerade mycket bra och jag fick alltid tydliga svar på mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Marcus!
Effektiv och proffsig med god kommunikation! Jag tvingades byta mäklare, men borde ha valt Rasmus direkt. Med Rasmus fick vi ett snabbt avslut och skillnaden mot den första mäklaren blev uppenbar.
Professionellt bemötande, snabb på att återkoppla och engagerad.
Mycket kompetent och trevlig. Svarat på våra mejl, sms och mobilsamtal med kort svarstid. Vi har känt oss mycket trygga genom hela köpeprocessen med Andreas som mäklare.
Oerhört nöjd med Andreas bemötande och kunskap om objektet
Vi har haft en positiv och bra upplevelse - han är professionell och trevlig!
Vår erfarenhet ha Andreas Hansen har varit bra.
Påläst och snabb att svara på frågor.
Mycket trevligt bemötande. Objektiv och neutral. Bra och tydliga svar på alla frågor i de olika faserna. Effektiv kommunikation.Allt har flutit på bra hittills.
Andreas är trevlig, seriös och hjälpsam.
Han var oerhört positiv och hjälpsam. Svarade på relevanta frågor. Bistod oss vid signering, då vi har bristande digital kompetens. Han levde upp till våra förväntningar till fullo. Sammanfattningsvis; Han är synnerligen kompetent, hjälpsam, positiv och tillmötesgående. Mvh/Robert o Ann-Christin
Tillgänglig, påläst, trevlig.
Andreas has been very professional, friendly and has replied immediately to any questions!
En av de mest sympatiska mäklare vi haft att göra med. Svarar snabbt, inte pushig och påträngande. Korrekt och trevlig.
Väldigt trevlig och varit till stor hjälp i vårt lägenhetsköp!
Rekommenderar Marie-Lousie varmt som mäklare, speciellt om du planerar att sälja en lägenhet i Sofiaparken med omnejd. Trevlig, välinformerad och noga med detaljer.
Tycker att Marie Louise känns väldigt äkta och jag upplever som köpare att jag har fått all jag behöver vet just nu
Trevligt och proffsigt bemötande och god kommunikation.
Tack för din feedback Erica. Uppskattar att du tar dig tid.
Mycket bra mäklare och smidigt genomförd försäljning
Tillit är anledningen till varför jag väljer Nila som mäklare för andra gången och kommer fortsatt att välja. Lyhörd till mina önskemål och gränser samtidigt flikar in med sin expertis, resultatet blir kvalité. Jag rekommenderar Nila till alla i min omgivning, service i sin egen klass kategori. Tusen tack!
Tusen tack för din fina feedback. Uppskattar att du tar dig tid att skriva.
Nila har varit ett tryggt stöd under hela köpprocessen. Hon har hållit mig uppdaterad om nästa steg och arbetat aktivt för att både säljarens och mina (köparens) önskemål kring tillträde och andra omständigheter ska uppfyllas.
Tack för din feedback Marie. Uppskattar att du tar dig tid.
Mycket trevligt bemötande och väldigt proffsig!
Jag är mycket nöjd med min mäklare som jag hade i samband med att sälja huset. Fick den hjälp jag behövde och det var smidiga husvisningar.
Super bra mäklare 👍👍👍👍👍👍
Tack för din feedback Emelie. Uppskattar att du tar dig tid.
Tillgänglig och lätt att få kontakt med!
Trevlig och lugn kille som ingav förtroende och som kunde svara på våra frågor
Vi är så nöjda med vårt val av Jakob som mäklare. Han är kunnig, engagerad och trevlig samt att han har varit hjälpsam och mött våra funderingar under hela processen. Så stort tack till Jakob! 😊
Jag är väldigt nöjd med Hampus och hans bemötande genom hela processen. Han har varit trevlig, professionell och snabb på att återkoppla. Om det var något han inte kunde svara på direkt tog han reda på det och återkom snabbt, vilket skapade ett stort förtroende. Kommunikationen har varit enkel och tydlig och jag har alltid fått ett trevligt och respektfullt bemötande, även när vi haft olika syn på saker. En väldigt bra och professionell mäklare som jag varmt rekommenderar.
Engagerad, trevligt bemötande och återkopplar snabbt. Upplevs påläst.
Väldigt bra bemötande och saklig, kunnig vilket gav ett tryggt intryck
Kompetent, trevlig och ett bra stöd vid försäljningen av vår bostad!