Posrednica je bila zelo ustrežljiva, profesionalna in vedno na voljo za vsa vprašanja. Ponudila je pomoč pri usklajevanju nakupa in pomagala doseči zadovoljivo ceno. Priporočila mi je kontakt na moji banki za urejanje kredita. Celoten proces je bil zaradi njene podpore veliko lažji in manj stresen. Z veseljem jo priporočam vsakemu, ki kupuje nepremičnino!
Fastighetsbyrån Lund
Välkommen till en rörlig och expansiv bostadsmarknad: Lund! Vi på Fastighetsbyrån tycker det är spännande att följa arbets- och bostadsmarknaden här i området och Lund är en centralort på många sätt. Härifrån går smidiga kommunikationer till både Malmö och Köpenhamn och det finns ett stort utbud av kultur och fritidsaktiviteter....
2883 omdömen om Fastighetsbyrån Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Hvala za vaše lepe povratne informacije. Cenim, da ste si vzeli čas. V veselje mi je bilo pomagati. Želimo vam veliko sreče in uspeha v vašem novem domu.☺️
Hon försökte för sitt bästa för att affären kan utföras.
Engagerad, insatt och sympatisk. Trevligt bemötande till 100%.
Kunnig, hjälpsam, lugn och rolig. Fick mig att känna trygghet med mitt bostadsköp. Skulle varmt rekommendera Rasmus till vänner och bekanta.
Jakob är genomproffsig och trevlig. Vi har både sålt och köpt bostadsrätt med hans hjälp och jag kan rekommendera honom i alla lägen.
Helt perfekt! Allt gick mycket smidig. Jakob är en professionell mäklare. Rekommenderas.
Our experience with Markus Andherson has been wonderful. As we are new to Swedish housing market Markus explained us very well about the end to end process to complete the apartment purchase through Fastighetsbyrån Lund. Markus is good at english communication. He clarified all our queries during apartment viewing. On the day of signing the contract for the selected property, Markus explained all the contract details in english for us. We are happy with Markus Andherson's service and support. Big thanks to Markus :)
Hampus is a trusted and patient realtor who acts responsibly towards both the seller and the buyer.
He is a responsible and respectful person who tried to give all the information we asked for regarding our case. Highly recommended.
Hampus uppfyller alla krav man kan ha av en mäklare, professionell i alla lägen. Han är dessutom en trevlig person.
Nila är en mycket bra mäklare. Hon jobbar snabbt och effektivt då vi behövde sälja vårt hus inom en ganska kort tidsspann. Hon fanns tillgänglig för oss under hela processen vilket var väldigt betryggande. Nila är kunnig och kunde vägleda oss på ett bra sätt igenom hela processen och gav oss bra tips på hur vi ska tänka för att göra huset så attraktivt och inbjudande som möjligt för tilltänkta köpare. Jag tycker också att hon har ett väldigt professionellt samspel mellan köpare och säljare vilket gjorde att själva skrivandet...
Tack för din fina feedback och för att du tar dig tid. Tillsammans kunde vi uppnå rekordpris på rekordtid för er bostad. Det var ett nöje att få hjälpa er i processen. Massor med lyckönskningar i det nya huset. ☺️
Nila är en mycket kompetent mäklare som bemötte oss både professionellt och vänligt. Vi hade tydlig kommunikation och hon kunde svara alla våra många frågor, vilket skapade en trygg känsla.
Tusen tack Tullia för din feedback. Uppskattar att du tar dig tid. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra.
Vår upplevelse av Nila som mäklare är positiv. Hon har varit initiativrik och drivande i försäljningsprocessen samtidigt som hon varit respektfull inför våra tankar och konstruktiv i sitt arbete, och därmed också lyckats väl. Vi är mycket nöjda.
Tack Rabert för din fina feedback. Uppskattar att du tar dig tid. Och tack för att jag fick hjälpa er i denna resa.
Nila gjorde hela processen enkel och utan stress. Från början gav hon oss tydliga instruktioner om försäljningen och använde sin expertis för att hjälpa oss med lån och förhandlingar. Under vår husjakt var hon alltid tillgänglig, ordnade visningar effektivt och såg till att vi fick bra synlighet via Hemnet. När det var dags att skriva kontrakt förklarade Nila varje detalj på engelska, vilket var till stor hjälp för både oss och köparen. Tack vare hennes professionalism och kunskap sålde vi vår bostad till ett bra...
Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva. Det var ett rent nöje att få hjälpa er med er bostadsresa.
Nila was incredibly kind and helpful throughout the entire process. From day one, she provided us with detailed information about the selling procedure, making everything clear and manageable. With her background in banking, she also guided us through the loan system and assisted in negotiations, which was invaluable. Even when we were buying our new place, she continued to support us. Nila was always available, patient, and thorough in answering our questions. She accommodated our requests for viewings (Visning), ensuring...
Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! It was truly a pleasure assisting you throughout the entire process, and I’m delighted to hear that you felt well-informed and supported every step of the way. Selling and buying a home can be a complex journey, and I’m glad I could help make it as smooth and manageable as possible. Your trust and cooperation made the process even more enjoyable, and I’m especially happy that we achieved a great result together! I truly appreciate your...
Nila bemötte mig på ett trevligt och respektabelt sätt under hela processen. Det jag förväntade mig mest vara att jag skulle bli uppdaterad av mäklaren så fort där kom ett nytt bud eller vid andra uppdateringar vilket uppfylldes, kunde jag inte svara på ett samtal kom där ett sms direkt efter. Om det var några funderingar kollade hon upp saken direkt och kom med ett konkret svar på saken. Det finns inget som jag hade önskat mer av en mäklare som Nila saknar.
Tack bästa Kevin för din feedback och för att du tar dig tid att skriva. Uppskattar det verkligen. Det gläder mig att du känner dig nöjd med hela processen. Mvh Nila
Jag är helnöjd med mäklaren. Har inget att klaga på. Tillgänglig alltid. Kunde ringa eller skicka meddelande vilken tid som helst.
En väldigt professionell och pålitlig mäklare som verkligen anstränger sig för att möta alla krav. Jag skulle varmt rekommendera Hampus till alla på bostadsmarknaden, såväl köpare som säljare!
Hampus har ett vänligt bemötande och är en kunnig mäklare. Hampus var tillgänglig för frågor och tillmötesgående för att kunna ge oss möjligheter till visning och möten på tidpunkter som passade oss. Vi fick snabbt förtroende för honom och vi känner oss väl omhändertagna under processen att köpa en bostadsrätt.
Hampus Björkman är en bra mäklare hjälp sam o trevlig m.m.
Hampus Björkdahl har i våra ögon gett mycket bra bemötande. Vi har mötts av den största respekt och har varit nöjda hela vägen. Tack Hampus!
Allt gick väldigt smidigt och smort! Väldig professionell och kunnig fastighetsmäklare. Återkommer vid framtida bostadsförsäljningar.
Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva. Det var ett rent nöje att få jobba med er. Önskar er alla lycka i nästa bostad.
Tycker att Jakob är superpedagogisk!
Trevligt bemötande och visade ett engagemang. Han levererade och levde upp till förväntningarna. Affären sköttes exemplariskt.
Jakob har varit fantastisk som mäklare! Och vi har blivit superbra bemötta! Tycker extra mycket om att han varit så pedagogisk vid kontraktskrivning!
Vänlig, kunnig och tillmötesgående på alla sätt.
Proffsigt agerande i alla delar. Rasmus är hjälpsam och tydlig. Mycket trevligt bemötande och inlyssnande. Det blev en snabb affär mycket tack vare Rasmus och hans professionella hantering. Vi kan varmt rekommendera honom!!
Engagerad mäklare som vill hjälpa till, lätt att komma i kontakt med alla tider. Allt har gått smidigt, med kontraktskrivning, visningar, upplägg vid försäljning med allt från fotografering till avtal.
trevlig hjälpsam snabb på att svara på frågor
Otroligt proffsig och trevlig, och väldigt hjälpsam och engagerad
Trevligt bemötande och genomförde en bra affär.
Bra kommunikation, tydlig, trevlig, ambitiös, djurgårdare. Är supernöjd med försäljningen.
Rasmus är en professionel och snabb reagerad agent som lyssnar till kunderna.
Mäklaren visade bra intresse och var tillmötesgående med svar på frågor och visningar mm
Jakob är en mycket kunnig och seriös mäklare som dessutom är snabb, enkel och mycket trevlig att ha att göra med. Han får mina bästa rekommendationer!
Marie Louise har ett bra bemötande. Hon var lugnt och förklarad bra varje frågor vi ställde.
Mitt första möte med en Mäklare, och mitt första bostadsköp. Hampus var mycket vänlig från start när vi tog kontakt med honom. Proffsig och hjälpsam. Hampus levde upp till de förväntningar jag hade och jag fick svar på allt jag hade funderingar om. Hampus gjorde verkligenintryck som en trevlig och pålitlig mäklare samtidigt som allt gick väldigt professionellt till från första möte till att kontraktet skrevs på kontoret, stort tack!
Sakligt, snabbt, omdömesgillt och effektivt bemötande.
Vänlig och visar förståelse för vad som är viktigt för mig. När första bostaden jag tittade på inte riktigt passade föreslog han en annan, och den var perfekt!
Kunnig, Trevlig, Hjälpsam
Kunnig, servicemedveten och trevlig ⭐️
Jag tycker att Hampus är en mycket bra mäklare. Jag kan lita på det han säger. Dessutom visade han respekt för min handikappade dotter på ett mycket bra sätt. Jag är mycket glad och tacksam för Hampus insats. Anki Malm
Kunnig, professionell, bra bemötande och framför allt väldigt snäll, trevlig och hjälpsam!
Hampus björkdah lpå fastighetsbyån är en jättebra mäklare
Jakob är väldigt duktig o trevligt mäklare som hörde och förstod våra förväntningar och dem löste han utmärkt! Inte första och absolut inte sista gången Jakob får sälja åt mig
Jakob är en mycket kunnig och professionell mäklare som garanterat uppskattas av både säljare och köpare!
Mikaela Persson var fantastisk att jobba med. Hon var proffsig och effektiv och höll mig och min syster i bilden hela vägen på ett fenomenalt sätt. Tog sig tid att ordentligt förklara alla steg i försäljningsprocessen. Samtidigt med den rena proffsigheten var hon också varm och inkännande och förstod att det inte var helt enkelt att sälja en gammal mammas hem. Högsta betyg!
Tusen tack för de fina orden! Nu är vi äntligen i mål och det har varit en ära att få hjälpa er genom denna försäljning. Stort tack för förtroendet och för ett fantastiskt samarbete!
Jakob förklarade lugnt och pedagogiskt hur lägenhetsköpet skulle gå till. Vi kände oss i trygga händer!
Ellen är en trevlig mäklare. Hon höll mig väl uppdaterad och ledde processen med motivation eftersom det tog flera månader och många försök, men hon var driven och det gav resultat.
Tack Elodie! Nu är vi äntligen i mål - så härligt, tack för ett smidigt och fint samarbete! Och köparna är lika nöjda som dig - de kommer ta hand om din lilla pärla!
Vänligt bemötande och svarade på alla våra frågor!