Fastighetsbyrån Lund

Välkommen till en rörlig och expansiv bostadsmarknad: Lund!

Vi på Fastighetsbyrån tycker det är spännande att följa arbets- och bostadsmarknaden här i området och Lund är en centralort på många sätt. Härifrån går smidiga kommunikationer till både Malmö och Köpenhamn och det finns ett stort utbud av kultur och fritidsaktiviteter. Universitetet och mobiliteten i Öresundsregionen bidrar till rörelse på bostadsmarknaden.

Vårt kontor hittar du på Lunds mest central torg - Clemenstorget. Vi har även ett kontor i Veberöd. Hos oss får du som är intresserad av att köpa en fastighet eller bostadsrätt tillgång till all information du kan tänkas behöva och du som vill sälja får bästa exponering av ditt objekt. Vi arbetar även med styling, med egna duktiga stylister som kan erbjuda allt från konsultationer och exklusiva uppmöblering till marknadens bästa priser.

Boka gärna en tid för en kostnadsfri värdering eller ett möte!

Utmärkelser

2188 omdömen om Fastighetsbyrån Lund

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-24 Verifierad kund
    Jag klickade direkt med Jakob,lätt att prata med o han uppfyllde alla förväntningarna jag hade på honom!Hade svar på alla frågor jag hade!Blev bemött på bästa sätt från första kontakt!Min upplevelse med Jakob är att han tar sitt jobb på fullaste allvar,kommer att rekommendera honom för fler som skall sälja sin bostad,har vara gott att säga om honom!
    Mvh Mikael på Barrstigen 4
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-03-23 Verifierad kund
    Marie is excellent at her job as a broker and she is professional and has great patience.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Louice Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-03-17 Verifierad kund
    Allt har fungerat perfekt! Louice är en mycket engagerad, strukturerad och klok människa. Vi har haft en mycket bra kontakt med snabb återkoppling på våra funderingar. Vi har känt oss mycket trygga genom hela försäljningsprocessen tack vare Louice.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Louice Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Nilstorp/järnåkra
    2023-03-17 Verifierad kund
    Känner mig inget annat än väldigt nöjd!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Ernberg en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Planetstaden/stampelyckan
    2023-03-16 Verifierad kund
    Alexandra är fantastisk och alltid ett nöje att arbeta med. Hon är professionell och kommunikativ. Definitivt den person du vill ha i ditt team under en transaktion.
    Stort tack, Amanda! Jag är så tacksam för ditt förtroende att förmedla din jättefina lägenhet. Så roligt att jobba med dig. Hoppas vi ses snart igen!!! Alexandra Ernberg
    2023-03-16 Verifierad kund
    Har ett proffesionellt bemötande. Mycket tillgänglig. Uppfyller alla förväntningar.
    2023-03-16 Verifierad kund
    Proffsig och trevlig mäklaren som har hjälpt oss mycket!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Arenaparken
    2023-03-14 Verifierad kund
    Jakobs engagemang, tålamod och nedlagd tid i en vid tillfället svajig och svår marknad har definitivt varit imponerande. Han har alltid varit tillgänglig och svarat på frågor när vi frågat.

Bemötandet vid telefonsamtal och vid personliga träffar har alltid varit över förväntan med en positiv inställning och lyhördhet. Vi hade aldrig några tvivel på att Jakob var rätt säljpersonlighet för vår försäljning.

Det som inte helt matchat våra personligheter som säljare är att skriven information har varit lite slarvig med viss felaktig information och stavfel, men dessa har snabbt kunnat rättas till efter notering. Vi saknade också att "bli serverade" mer heltäckande information kring läget i säljprocessen som t.ex. spekulanter på visningar utan att behöva fråga om det explicit. Personligen hade vi också önskat ett större driv för rekommendation av säljstrategi.

De negativa aspekterna har alltid vägts upp efter telefonsamtal eller träff på riktigt och i efterhand skulle vi nog försökt hålla mer utav kontakten över telefon istället för via sms.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Stångby
    2023-03-13 Verifierad kund
    Trevlig saklig och korrekt! Bra återkoppling vid frågor innan och efter affär.
    • Norra Fäladen
    2023-03-13 Verifierad kund
    She is a nice and helpful person. She answered all my questions in timely manner
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Moa Ek en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Värpinge
    2023-03-12 Verifierad kund
    Moa är en väldigt glad och trevlig person med ett mycket bra bemötande. Hon är lät att få tag på. Ofta tillgänglig.
    Vi är mycket nöjda med Moa som mäklare.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Stångby
    2023-03-11 Verifierad kund
    Trevlig mäklare! Smidig försäljning, bra kommunikation.
    2023-03-10 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande, personlig i sitt sätt, tydlig med information, snabb återkoppling vid kontakter.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
    2023-03-09 Verifierad kund
    Ärligt , Vänligt. Kunnigt.

Allt har handlagts föredömligt.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nyström en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-03-07 Verifierad kund
    Fick inte någon riktig uppfattning då affären gick mycket snabbt och smidigt
    2023-02-28 Verifierad kund
    Vänligt och förstående för min situation. Hjälpsam på alla sätt .
  • sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
    • Planetstaden/stampelyckan
    2023-02-27 Verifierad kund
    Mycket trevlig, tillgänglig och trygghetsskapande mäklare som har alla förutsättningar att utvecklas till en riktig femetta!

Victors utvecklingsområden är kanske främst att kunna ge mer styrande rådgivning och hjälpa säljaren med rätt förväntningar på affären. Vid prissättning bör kundens önskemål inte vara allena saliggörande. Det tog för lång tid för mig att förstå den väldiga utförsbacke min försäljning råkat pricka.

Victors styrka är - förutom trevligheten och att han har full koll på sitt jobb - att hans agenda känns väldigt öppen och att han vill skapa en bra affär för alla parter - detta är tillitsskapande i hög grad. Victor är den förste mäklaren jag lika gärna hade sålt via som köpt av.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Asterhed en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Nilstorp
    2023-02-25 Verifierad kund
    Proffsig och duktig mäklare som jag upplevt har verkligen brytt sig om att göra det så bra som möjligt för mig som köpare. Jag är supernöjd med Rasmus!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Värpinge
    2023-02-24 Verifierad kund
    Upplever att Marie-Louise är kunnig. Vi har alltid fått ett vänligt bemötande & svar på de frågor & funderingar vi haft. Vi förväntade oss att bli guidade genom denna försäljning & det har vi till stor del blivit. Med tanke på läget i omvärlden så har det blivit en något annorlunda resa än väntat - som vi upplever det även för Marie-Louise. Tycker att vi tillsammans löst detta bra.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Vipelyckan
    2023-02-20 Verifierad kund
    Jätte trevlig alltid snabba svar och väldigt hjälpsam!
    2023-02-19 Verifierad kund
    Louice visade sig vara ett perfekt val för min affär. Jag saknade både erfaren och kunskaper om försäljning. Hoppades att en mäklare kunde rädda mig. Med Louice gick det över förväntan. Jag fick en verklig personlig kontakt. Efter att ha anlitat henne var det som all stress över försäljningen försvann. Är verkligen supernöjd. Önskar att jag hade en bostad till att sälja, för skulle kunna anlita henne igen!
  • köpte sitt hus med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-19 Verifierad kund
    Den här bostadsköpupplevelsen har varit fantastisk hittills.
    Jakob Gustafsson är mycket pålitlig.
    • Nilstorp/järnåkra
    2023-02-19 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande. Positiv, trevlig, produktiv, systematisk.
    Tja förväntningar, jag ville få min lgh såld till ett bra pris och nu är kontraktet skrivet och med tanke på omständigheterna med krig, energikris och prisfall känns det som att jag har fått ett bra försäljningspris. Louice fick upp priset betydligt med sista budgivaren efter det senaste budet så jag är absolut nöjd där.
    Ur min synvinkel har Louice och de andra som supportade (stylist och fotograf) gjort ett utmärkt jobb!
  • köpte sitt hus med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-18 Verifierad kund
    Jakob is very friendly and responsive to the requests raised to him. He has been very helpful for the deal.
    • Möllevången/Sofiaparken
    2023-02-17 Verifierad kund
    Was a very smooth and pleasant experience.
    2023-02-17 Verifierad kund
    Smidig, tillförlitlig och proffsig!

Och rolig...
    • Klostergården
    2023-02-17 Verifierad kund
    Hon arbetar mycket professionellt samtidigt som hon svarade mycket tålmodigt på alla frågor. Hon var alltid tillgänglig och svarade så snabbt som möjligt.
    Hon är bäst.
  • sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Asterhed en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Mårtens Fälad
    2023-02-11 Verifierad kund
    Vänlig, kunnig, seriös och professionell attityd!
  • sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-08 Verifierad kund
    Vänligt och professionellt bemötande, trots nedgång på bostadsmarknaden levde förväntningarna vidare och slutade positivt.
    • Norra Fäladen
    2023-02-06 Verifierad kund
    Bra bemötande,bra pris.,..........................
  • sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-03 Verifierad kund
    Edita är en fantastisk mäklare. Skicklig på samtliga delar av mäklaruppdraget, snabb och rak i sin kommunikation, samtidigt som hon är varm och rar. Hon tog över efter en annan mäklare - och WOW, skillnaden! Edita levererar från första sekund och jag kände mig trygg genom hela processen. En otroligt positiv upplevelse.
  • Viktor L
    sålde sin lägenhet med hjälp av Louice Eliasson en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-03 Verifierad kund
    Jag kunde inte varit nöjdare. Trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, kompetent och gör det lilla extra. Allt som allt rekommenderar jag varmt att låta Louice ansvara för din bostadsförsäljning.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-03 Verifierad kund
    Processen är inte avslutad ännu men vi har hela tiden haft en fin och tydlig kommunikation.
    Stort tack Berit för din fina rekommendation.
    Jag och Victor är så glada för det förtroende vi fått och såklart kul att ha kontakt igen när du nu skulle sälja din fina lägenhet. Vi hörs och ses. Trevlig helg.
  • sålde sitt hus med hjälp av Julia Nyman en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Södra Sandby
    2023-02-02 Verifierad kund
    Julia är proffsig och påläst. Hon skötte vår försäljning på ett tryggt och bra sätt. Hon är ett självklart val nästa gång vi säljer!
  • sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-02 Verifierad kund
    Edita tog över vår försäljning i ett knepigt läge och gjorde ett utmärkt jobb med att vända skutan och ro vår försäljning i hamn! Alltid tillgänglig för frågor med tydlig och bra kommunikation och ett lösningsorientarat förhållningssätt.
    Jag uppskattade särskilt att Edita alltid lyssnade in våra behov och önskemål samtidigt som hon på ett tydligt och empatiskt sätt bidrog med sin erfarenhetsbaserade åsikt och tog egna initiativ på ett sätt som skapade lugn och tillit.
    Jag rekommenderar varmt Edita!
    Stort tack Joanna för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation! Jag blir väldigt glad av att läsa dina fina ord, verkligen!
    Det är en fantastiskt känsla att lyckas vända skutan och få er så pass nöjda!
    Vi hörs snart igen :)
    Önskar dig en fin helg! 🌸
  • köpte sitt hus med hjälp av Alexandra Ernberg en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-02-02 Verifierad kund
    Påläst, driftig = kommer till avslut, förtroendeingivande och trevligt bemötande
    Vilka trevliga ord, Sigge! Alltid lätt att var trevlig när ens kunder är världens bästa. Stort tack för ditt förtroende! Alexandra Ernberg
  • sålde sitt hus med hjälp av Julia Nyman en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Södra Sandby
    2023-01-31 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande , levererade enl överenskommelse
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
    2023-01-31 Verifierad kund
    Professionellt, trevligt och sympatiskt bemötande.
    Motsvarade förväntningar men extra plus för att ha orkat med många frågor och gett extra service , inget ha verkat vara besvärligt!
    Hej Gunilla. Din mäklare Victor och vi andra på Fastighetsbyrån i Lund är väldigt glada för din fina och trevliga rekommendation. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva här.// Fastighetsbyrån Lund via Johanna Fastighetsbyrån Lund
    2023-01-31 Verifierad kund
    Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt.
    Hade inte några särskilda förväntningar men de levde hon upp till och var väldigt kunnig.

Hon följde upp köpet och hjälpte till med hur det skulle gå vidare osv.

Är väldigt nöjd med hela köpprocessen:)
    2023-01-30 Verifierad kund
    Professionellt och trevlig bemötande.
    Förklarade tydligt hur hela försäljningen gick till och jag fick snabbt svar på mina frågor.
    Allting har fungerat bra från första mötet tills bostaden blev såld.
  • sålde sitt hus med hjälp av Axel Lundius en del av Fastighetsbyrån Lund
    • Mårtens Fälad
    2023-01-30 Verifierad kund
    Kunnig och vänlig person,levde verkligen upp till våra förväntningar med försäljningen av vårt hus….
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-01-29 Verifierad kund
    Edita ger ett professionellt intryck och är väldigt trevlig, lyhörd och omtänksam. Hon har levt upp till mina förväntningar och jag har känt mig trygg under hela processen. Kan varmt rekommendera Edita vidare!
    Stort tack för din fina rekommendation Lisa! Jag är superglad att du är så pass nöjd med mig och mitt arbete.
    Vi hörs snart igen :)
    2023-01-28 Verifierad kund
    Professionellt och trevligt bemötande.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-01-28 Verifierad kund
    Edita har varit toppen som mäklare i hela processen.
    Tack snälla Karl för ditt omdöme! Jag är glad att höra att du är nöjd.
    Vi hörs och ses snart igen! :)
    2023-01-25 Verifierad kund
    Trevlig, hjälpsam och smidig kontakt!
    2023-01-24 Verifierad kund
    Vi upplevde ett mycket trevligt bemötande, hög kompetens och ett stort engagemang. Louice levde upp till våra förväntningar, hon var väldigt insatt i vårt objekt och var väldigt tillmötesgående genom hela processen.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Axel Lundius en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-01-23 Verifierad kund
    Gjorde ett byte till Axel som jag tycker har skött sig bra .
    Affären är inte i land än.
    Jag har blivit väl bemött av Axel . Han är ju väldigt ung nen ger ändå ett relativt moget intryck.
    Kan rekommendera honom
    2023-01-23 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare som jobbar effektivt och med båda parters önskan väl i behåll. Det som jag anser kan förbättras, sett från ett perspektiv av en person som aldrig varit på kontraktsskrivning förut, gick det någorlunda snabbt på kontraktsskrivningen. Mötet var smidigt och allt förklarades väl, men om jag inte hade haft min mamma på telefon hade jag inte förstått lika bra, eftersom att allt var helt främmande för mig. Men annars mycket bra!
    2023-01-23 Verifierad kund
    Vi upplevde mäklaren trygg, kunnig och serviceminded!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Asterhed en del av Fastighetsbyrån Lund
    2023-01-22 Verifierad kund
    Fick alltid ett toppenbra bemötande av Rasmus som kändes duktig och pålitlig. Är väldigt nöjd med hela upplevelsen och kan varmt rekommendera honom!