Fastighetsbyrån Lund

Fastighetsbyrån Lund

• BadgeThirteenYears
3 356

Välkommen till en rörlig och expansiv bostadsmarknad: Lund! Vi på Fastighetsbyrån tycker det är spännande att följa arbets- och bostadsmarknaden här i området och Lund är en centralort på många sätt. Härifrån går smidiga kommunikationer till både Malmö och Köpenhamn och det finns ett stort utbud av kultur och fritidsaktiviteter....

3356 omdömen om Fastighetsbyrån Lund

Sedan starten hos Reco 2013

Martin J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Norra Fäladen

Superbra och lyhörd! Hon var duktig på att få saker gjorda och mån om att våra önskningar fick höras och ta plats. Kommunikationen gick friktionsfritt och hon var bra på att ge uppdateringar om läget förändrades. 10/10, rekommenderar varmt till andra!

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för din feedback! Det betyder mycket att ni kände er lyssnade på och väl informerade genom hela processen. Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar mig vidare – det uppskattas verkligen! / Nila Rezaei

Söltoft M
Vallkärra

Nila Rezaei hade alltid ett vänligt positivt och kunnigt bemötande, med bra och väl planerade kontakter. Hon hade mitt fulla förtroende i denna affär. När det kom till det mest spännande i affären uppdaterade hon mig hela tiden per telefon vad som hände i tex själva budgivningen . Vill varmt rekommendera Nila Rezaei till andra som går i köp eller sälj tankar!

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för dina fina ord och för förtroendet genom hela affären. Det gläder mig att du känt dig trygg och väl informerad under processen. Jag önskar dig all lycka framöver och tack för att du rekommenderar mig vidare! / Nila Rezaei

Edona G
Linero

Min upplevelse av kontakten med Marcus är att han under processen har varit lyhörd, professionell och tillmötesgående. Marcus har varit snabb i att hantera mina frågor och även gett återkoppling på de tankar och funderingar jag har haft kopplat till mitt bostadsköp. Jag kan varmt rekommendera Marcus som mäklare.

Doua H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av Fastighetsbyrån Lund
Linero

Mäklaren hjälpte oss att sälja vår lägenhet på Kämpagränden 15A. Vi blev bra bemötta och fick tydlig hjälp genom hela försäljningen. Allt kändes tryggt och smidigt, och vi är mycket nöjda med samarbetet.

Douglas L
Väster

Hampus är en engagerad och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar.

Stefan K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund

Kan inget annat än rekommendera fastighetsbyrån i Lund. Mitt köp av lägenhet gick super smidigt och var väl planerat och informativt.

Edvin M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund

Väldigt aktiv mäklare. Avstämningar ofta, lyhörd och vilja att uppfylla kundens önskemål. Skulle absolut anlita Victor i framtida bostadsförsäljningar med.

Monica L
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
Veberöd

Lugn, proffsig, engagerad och tillgänglig - så upplever jag min mäklare Rickard Saltin. Försäljningen gick så fort man bara kan önska.

Åsa B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Möllevången/sofiaparken

Så nöjd med Marie Louise! Lyhörd och klok. Fantastisk mäklare.

Fredric L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av Fastighetsbyrån Lund
Genarp

Jag är mycket nöjd med Marcus. Professionell och engagerad. Kommunikationen fungerade bra och jag kände mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt.

Sofia F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Nyström en del av Fastighetsbyrån Lund
Centrum

Johanna Nyström är en mycket erfaren och professionell mäklare. Johanna designade en effektiv säljprocess som gav ett snabbt och bra resultat. Vår lägenhet såldes för ett pris strax över utgångspriset under en säljprocess som bara varade under några veckors tid. Vi är mycket nöjda med hur Johanna hanterade processen, oss och potentiella köpare av lägenheten. Motsvarade helt våra förväntningar.

Svar från Johanna Nyström

Hej Sofia. Så glada jag blev när jag läser vad du skriver - TACK. Det var jätteroligt att få vara med och hjälpa er nu när det var dags att sälja er fina lägenhet. Vi hörs och ses. Tills dess - ha en härlig start på sommaren. Tack för förtroendet.// Johanna

Lennart L
Klostergården

Halva mitt yrkesliv arbetade jag o utbildade mig inom psykiatrin. En fröjd att samarbeta o iaktta o fundera o reagera över en lättsam, professionell person som Jakob.

Erik C
Centrum

Jakob känns genuin och är supertrevlig att ha att göra med.

Anna-Lena H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Klostergården

Bra bemötande, professionell och trygg hantering

Anna-Margit S
Nilstorp

Nila känns som en kunnig mäklare, har visat engegemang, varit inkännande och stöttande i de val vi behövt göra.

Svar från Nila Rezaei

Tack för de fina orden! Det gläder mig att ni känt er väl omhändertagna genom processen. Tack för förtroendet, och varmt lycka till framöver! 🌸

Peter J

Superproffsigt och trevligt bemötande

Ingmari P
Centrum

Jag kom i kontakt med Marie-Louise via jobbet då hon sålde fastighet för min klients räkning. Redan vid första kontakten så fastnade jag för henne på grund av hennes engagemang och driv. Jag anlitade henne sedan själv för försäljning av min bostadsrätt i Lund och mina förväntningar på hennes insats fylldes med råge. Jag har aldrig förr träffat på en mäklare med en sådan kunskap och entusiasm men ändå förankrad i verkligheten, inga tomma löften utan en total transparens. Snabb smidig affär från fotografering av lägenheten...

Lena Margareta G
Köpte sitt hus med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Gunnesbo

Han är mycket trevlig och hjälpsam.

Linda S
Centrum

Bra bemötande och tydlig information

Peder K
Centrum

Proffsig och snabb att svara och informera

Charlein E
Köpte sitt hus med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Nilstorp

Nila guidade oss väl i köpprocessen och kom med tips och bra information som underlättade vårt köp av bostad. Under visningarna var Nila närvarande och inlyssnande och bollade gärna idéer och möjligheter för att vi skulle kunna visualisera vårt drömboende i huset.

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en recension! Det gläder mig att höra att ni kände er väl guidade genom köpprocessen och att mina råd och den information jag kunde bidra med underlättade ert bostadsköp. Jag önskar er all lycka i ert nya hus och hoppas att ni kommer att trivas där under många år framöver.🌸

Elisabeth N
Centrum

Hade inte så mycket kontakt, då sonen skötte affären

Hans M
Väster

Har tyvärr ingen personlig erfarenhet av Hampus, då det är min fru och son som har träffat honom. Men enligt dem så verkar han helt ok.

Gizela S
Sålde sitt hus med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Gunnesbo

Bara positivt att säga om Jakob! Upplevde honom som otroligt lugn och trygg hela vägen. Han respekterade våra önskemål utan att ifrågasätta och agerade bollplank när vi hade behov av det. Vill ni ha en respektfull och tillitsfull mäklare är Jakob helt rätt person.

Albin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Centrum

Han var trevlig och hjälpsam under hela vägen.

Joan B
Köpte sitt hus med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Dalby

Trevligt bemötande, professionell, snabb på återkoppling, hjälpsam, tillgänglig. Mycket nöjd som köpare.

Svar från Nila Rezaei

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! Det betyder mycket för mig att höra att du upplevde processen som professionell och att du kände att jag fanns tillgänglig för att hjälpa till och svara på frågor längs vägen. Att ge snabb återkoppling och skapa en trygg köpupplevelse är alltid mitt mål. Stort grattis till ditt nya boende och varmt tack för förtroendet! 🌷

Charlotta S
Galjevången

Mycket duktig och snabb på återkoppling. Professionell och trevlig. tack

Henrik P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Asterhed en del av Fastighetsbyrån Lund
Centrum

Väldigt effektiv och lösningsorienterad person som har väl igentänkt agerande. Han är också väldigt trevlig att ha med att göra, både när jag köpte genom honom och när jag sålde genom honom.

Lene H
Tuna

Är mycket nöjd med Hampus. Han är trevlig och professionell. Jag kan helt säkert få användning för honom igen.

Niclas L
Arenaparken

Ett trevligt bemötande och stabilt mäklar jobb av Hampus.

Tord B
Tuna

Bra bemötande och ärliga svar på våra frågor

Sofie A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
Tuna

mycket trevlig och hjälpsam mäklare

Andreas N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Asterhed en del av Fastighetsbyrån Lund
Planetstaden/stampelyckan

Rasmus är professionell och trevlig

Per Magnus S
Centrum

Bra bemötande, tydlig och kunnig på området. Fick bra råd kring hur och när vi skulle gå ut med lägenheten på marknaden, vilket gjorde att vi fick bra pris på lägenheten efter budgivning med tre budgivare.

Stig Arne N
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Gunnesbo

Marie Louise Nilsson är en mycket bra mäklare: förtroendeingivande, varmt engagerad och tydligt målmedveten.

Janet F
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund

Margit M
Klostergården

Marie-Louise har varit väldigt proffsig och trevlig att ha att göra med. Hon har styrt oss till bra beslut och med hennes sett att se på lägenheten med uteplats så förstod hon mer än vi att den här lägenheten var något extra. Och därmed högre pris. Jag (son med fullmakt) uppskattar extra mycket att hon även både träffat och hållit min mor, snart 95 år, uppdaterad om vad som hände i processen och med budgivningen.

Susanne M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Axel Lundius en del av Fastighetsbyrån Lund
Brunnshög

Bra bemötande, saklig och inspirerande. Axel ingav en trygghet under processen och skapade tillit, vilket jag ser som en viktig del vid ett köp av bostad/ Susanne M.

Kristina T
Sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Asterhed en del av Fastighetsbyrån Lund
Östra Torn

Tydlig information. Trevligt bemötande. Bra uppdatering under processen.

Marie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
Brunnshög

Kompetent och trevligt bemötande. Vi är en återkommande kund och bara det säger ju att vi är nöjda.

Constantin M
Tuna

Marcus var mycket hjälpsam och guidade oss genom processen att köpa en ny honing.

Roger A
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Lund
Dalby

Bra kontakt, bra bemötande, förtroendeingivande mäklare. Andas ärlighet och proffessionalism.

Reine W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Sofiaparken

Marie Louise Nilsson var effektiv och noggrann. Detta är den andra lägenheten jag köper via henne.

Wilma J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Östra Torn

Det är första gången vi skulle köpa lägenhet och Nila var lugn och lät oss ta den tiden vi behövde för att känna oss trygga i processen. Hjälpsam kring frågor om processen samt snabb på att svara.

Svar från Nila Rezaei

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga. Att köpa sin första lägenhet är ett stort steg, och för mig är det viktigt att ni får den tid och det stöd ni behöver genom hela processen. Tack för förtroendet och jag önskar er all lycka i ert nya hem! 🌸

Ioana F
Tuna

Marcus has been very supportive throughout the entire process. We appreciated his expertise, guidance and patience :) Tack så mycket!

Angelica N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Genarp

Jag är väldigt nöjd med Nila. Hon var snabb på att svara, alltid trevlig och lätt att ha att göra med samtidigt som hon var proffsig till sättet. Dessutom var hon flexibel och tillmötesgående när det gällde tider och planering, vilket gjorde hela processen smidig och trygg.

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för ditt svar Angelika. Uppskattar att du tar dig tid. Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg genom hela processen. Stort tack för förtroendet – och varmt lycka till framåt! 🌟

Maria N
Sofiaparken

Svarar alltid snabbt och med bra information. Alltid tillmötesgående.

Abdul Saboor H
Dalby

Jag kan varmt rekommendera denna mäklare! Från första kontakt till avslutad affär har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Hon är lyhörd, engagerad och verkligen mån om att tillvarata våra önskemål och behov genom hela processen. Hennes kunskap och erfarenhet inom branschen märks tydligt – hon ger genomtänkta råd och guidar en med säker hand i varje steg. Med sin bakgrund inom bank upplevde vi dessutom att vi fick ett extra värdefullt stöd i de ekonomiska delarna, vilket skapade en stor trygghet för oss. Hon är professionell,...

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för era fina ord – det betyder verkligen mycket för mig att läsa! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom er bostadsaffär. Att ni har känt er trygga, delaktiga och väl omhändertagna genom hela processen är precis det jag strävar efter i varje uppdrag. Jag är också väldigt glad att min bakgrund inom bank kunde bidra till extra trygghet i de ekonomiska delarna – det är en viktig del där jag vill kunna göra skillnad för mina kunder. Tack för ert förtroende och ett fint samarbete. Jag önskar er all lycka framåt,...

Afsoon G
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Andersson en del av Fastighetsbyrån Lund
Östra Torn

Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare! Från första mötet till avslutad affär kände vi oss otroligt trygga. Marcus är proffsig, kunnig och visade ett otroligt engagemang genom hela försäljningen.

Jan E
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Andersson en del av Fastighetsbyrån Lund
Torna Hällestad

Marcus Anderssons bemötande har genomgående varit både trevligt, kunnigt och hjälpsamt från första telefonkontakten, under visningen och inte minst vid kontraktsskrivandet. Jag upplevde honom som förtroendeingivande och serviceminded. Mitt slutomdöme är alltså mycket positivt.