Nila Rezaei

Nila Rezaei

Nila Rezaei är mäklare på Fastighetsbyrån Lund

Nila Rezaei har varit registrerad mäklare sedan 2024-08. Nila Rezaei har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.8. Nila Rezaei har haft 21 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

63 omdömen om Nila Rezaei

Sedan starten hos Reco 2024
Wilma J
Östra Torn

Det är första gången vi skulle köpa lägenhet och Nila var lugn och lät oss ta den tiden vi behövde för att känna oss trygga i processen. Hjälpsam kring frågor om processen samt snabb på att svara.

Svar från Nila Rezaei

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga. Att köpa sin första lägenhet är ett stort steg, och för mig är det viktigt att ni får den tid och det stöd ni behöver genom hela processen. Tack för förtroendet och jag önskar er all lycka i ert nya hem! 🌸

Angelica N
Genarp

Jag är väldigt nöjd med Nila. Hon var snabb på att svara, alltid trevlig och lätt att ha att göra med samtidigt som hon var proffsig till sättet. Dessutom var hon flexibel och tillmötesgående när det gällde tider och planering, vilket gjorde hela processen smidig och trygg.

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för ditt svar Angelika. Uppskattar att du tar dig tid. Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg genom hela processen. Stort tack för förtroendet – och varmt lycka till framåt! 🌟

Abdul Saboor H
Sålde sitt hus med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Dalby

Jag kan varmt rekommendera denna mäklare! Från första kontakt till avslutad affär har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Hon är lyhörd, engagerad och verkligen mån om att tillvarata våra önskemål och behov genom hela processen. Hennes kunskap och erfarenhet inom branschen märks tydligt – hon ger genomtänkta råd och guidar en med säker hand i varje steg. Med sin bakgrund inom bank upplevde vi dessutom att vi fick ett extra värdefullt stöd i de ekonomiska delarna, vilket skapade en stor trygghet för oss. Hon är professionell,...

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för era fina ord – det betyder verkligen mycket för mig att läsa! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom er bostadsaffär. Att ni har känt er trygga, delaktiga och väl omhändertagna genom hela processen är precis det jag strävar efter i varje uppdrag. Jag är också väldigt glad att min bakgrund inom bank kunde bidra till extra trygghet i de ekonomiska delarna – det är en viktig del där jag vill kunna göra skillnad för mina kunder. Tack för ert förtroende och ett fint samarbete. Jag önskar er all lycka framåt,...

Vivian C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Östra Torn

Super proffesionell Lämnar alltid feedback och viktig information i god tid Håller oss alltid underrättade Bra ideer och lösningar

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för dina fina ord! Det har verkligen varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen. Jag är glad att du har känt dig väl informerad och trygg längs vägen – det är precis så jag vill att ett samarbete ska fungera. Tack för förtroendet att få förmedla din bostad, och tveka inte att höra av dig om jag kan hjälpa dig med något framöver. Varmt lycka till i nya bostaden. ✨

Jakob G
Östra Torn

Vi fick ett gott bemötande av mäklaren. Som förstagångsköpare kände vi oss inte pushade att ta förhastade beslut och fick ta det i vårt tempo.

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för din feedback! För mig är det viktigt att varje affär får ta den tid som behövs och att ni som kunder känner er bekväma i era beslut. Jag önskar er all lycka i ert nya hem.

Mahsum K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nila Rezaei en del av Fastighetsbyrån Lund
Väster

Väldigt professionell och lyhörd under hela processen

Svar från Nila Rezaei

Tack för din feedback och för att du tar dig tid att skriva. Det betyder mycket att höra att du upplevde mig som professionell och lyhörd under hela processen. Jag är väldigt glad över att ha fått hjälpa dig. 🌟

Beatrice E
Väster

Nila var snabb med att svara, alltigenom varm och trevlig!

Svar från Nila Rezaei

Tack för din feedback. Hoppas att ni ska trivas bra i er nya lägenhet. Önskar er all lycka.

Per O
Väster

Nila gav ett trevligt och tryggt intryck. Vi blev positivt överraskade över möjligheterna att få komma till på ett för oss mer lämpligt datum än vad som först hade tillkännagivits. Vi är mycket nöjda.

Svar från Nila Rezaei

Stort tack för era fina ord – det betyder verkligen mycket för mig att ni kände er trygga i processen. Jag är glad att vi kunde hitta ett datum som passade er bättre. För mig är det viktigt att varje affär anpassas efter kundens behov och förutsättningar. Tack för ert förtroende och varmt lycka till framöver – jag finns här om ni behöver mig igen!

Johan A
Brunnshög

Duktig mäklare som kan sin grej. Har koll på detaljer och bra på att förmedla information.

Svar från Nila Rezaei

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig att du uppskattade mitt arbete och kommunikationen genom processen. Stort tack för förtroendet och stort lycka till i nya lägenheten! 🌟

Yagmur B
Östra Torn

We are so happy to work with Nila. Her response time is great, always on top of the subject. She is very helpful and friendly. Try to understand your need and come up with valuable suggestions. Very professional.

Svar från Nila Rezaei

Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to me. I’m so happy I had the opportunity to work with you and be part of this journey. Wishing you all the best in your new home – and I’m always here if you need anything in the future!