Jakob Gustafsson
Jakob Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Jakob Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Jakob Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 5.0. Jakob Gustafsson har haft 70 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 95 Läs vad Jakob Gustafsson
2021-01-19Verifierad kund
Vi har sålt en bostadsrätt är mycket nöjda. Jakob har varit positiv, snabb och tillgänglig. Det blev en transparent försäljningsprocess som vi hela tiden kunde följa. Det kändes bra och vi är mycket nöjda med Jakob.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund -
2021-01-18Verifierad kund
Med hjälp av Jakob blev försäljning av min lägenheten bekväm och smidigt. Jag fick ett genuint bemötande och han gjorde det där lilla extra som förhöjde upplevelsen.
2021-01-18Verifierad kund
Köpte bostadsrätt, fantastiskt bemötande där Jakob är både personlig och professionell. Toppen!
köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund -
2021-01-08Verifierad kund
Köpt en lägenhet tillsamman med min dotter i Lund. Jakob har varit engagerad från första stund och det har varit smidigt att kommunicera med sms med honom. Han levde absolut upp till förväntningarna.
2021-01-08Verifierad kund
Jakob hjälpte oss med köp av vår lägenhet, han förmedlade en förhandsvisning och skötte kommunikationen utmärkt. Varmt rekommenderas.
2020-12-27Verifierad kund
Den ända mäklaren som uppförde sig som jag/vi fötväntade oss att en mäklare ska göra.
2020-12-21Verifierad kund
Jag hade en lägenhet i Lund som jag ville få såld på ett enkelt och smidigt sätt och Jakob gjorde min försäljningsprocess väldigt enkel och smidig. Jakob är väldigt duktig och professionell av sig och kommer med bra och relevanta tips för försäljning av sin bostad. Jag skulle absolut rekommendera Jakob till andra!
2020-12-14Verifierad kund
Fick hjälp av Jakob att sälja lägenhet där processen hanterades via ombud. Funkade toppen, och trots att jag inte själv var på plats hanterade Jakob informationsflödet och kommunikationen till mig på ett föredömligt sätt.
2020-12-01Verifierad kund
Vi sålde nyligen vår bostadsrätt i Lund och blev tipsade om Jakob som mäklare och vi blev supernöjda! Vi upplevde honom som mycket driven, social, empatisk och väl till tillgänglig. Han lyssnade in våra önskemål och skötte hela försäljningen så som vi önskade och informerade oss väl genom hela processen. Vi skulle varmt rekommendera Jakob till andra!
2020-11-27Verifierad kund
Jakob sålde min lägenhet och han förmedlade den på absolut bästa sätt. Han var förstående i hur säljprocessen upplevs för säljaren och var stadig, lugn och professionell i sitt bemötande.
Han gav professionella råd och förmedlade också en realistisk bild över försäljningens utgång.
Jag fick en galant försäljningsupplevelse - detta helt och hållet tack vare Jakobs goda expertis och omdöme. Med Jakob som mäklare kan du vara helt trygg med din försäljning.sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Lund