Jag har upplevt Jakob som mycket lätt att prata med och lätt att få tag på trots att han högst troligt haft mycket att göra. Upplevt honom mycket hjälpsam, ärlig och kunnig genom hela processen. Var det något som var oklart så tog han reda på det och återkopplade, en egenskap jag uppskattar mycket.
Jakob Gustafsson
Jakob Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Jakob Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Jakob Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Gustafsson har haft 48 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
291 omdömen om Jakob Gustafsson
Mycket trevligt och lyhörd. Har varit tillgänglig och återkopplat när det behövts.. mycket kompetent vad gäller bedömning, planering och genomförande av försäljningen..
trevlig och mycket kunnig på området han sysslar med
Lätt att få kontakt med, Inger förtroende, håller ihop affären, erfaren mäklare, ställer upp när köpare vill ha visningar, pedagogisk genomgång av upplägg med köpare och säljare, svarar snabbt på tfn/sms/mail.
Jakob är genomproffsig och trevlig. Vi har både sålt och köpt bostadsrätt med hans hjälp och jag kan rekommendera honom i alla lägen.
Helt perfekt! Allt gick mycket smidig. Jakob är en professionell mäklare. Rekommenderas.
Tycker att Jakob är superpedagogisk!
Jakob har varit fantastisk som mäklare! Och vi har blivit superbra bemötta! Tycker extra mycket om att han varit så pedagogisk vid kontraktskrivning!
Engagerad mäklare som vill hjälpa till, lätt att komma i kontakt med alla tider. Allt har gått smidigt, med kontraktskrivning, visningar, upplägg vid försäljning med allt från fotografering till avtal.
trevlig hjälpsam snabb på att svara på frågor