Johanna Nyström

Johanna Nyström

Johanna Nyström är mäklare på Fastighetsbyrån Lund

Johanna Nyström har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Johanna Nyström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Nyström har haft 21 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att vara mäklare är världens roligaste jobb. Det är omväxlande och man träffar många intressanta människor. Att vara ett stöd genom en bostadsaffär och se hus och lägenheter hitta sina nya familjer är jättekul.

Hur ser din drömbostad ut?
Mitt drömhus är olika beroende på humör. Just nu när det är kallt är det ett enkelt hus på en varm plats med massa djungel och vatten i blickfång. Det kan också vara en timmerstuga i närheten av en skidbacke. På sommaren ligger det på norra Gotland eller Fårö. Drömhuset har alltid stora glaspartier och plats för alla vänner. Det har även en eldstad och magiska små platser för häng och långa middagar utomhus.

2022-09 - 2023-08

149 omdömen om Johanna Nyström

Sedan starten hos Reco 2015
Karin Annica L
Centrum

En kunnig, professionell och väldigt trevlig mäklare. Rekommenderar!

Marianne L
Sofiaparken

Mycket bra, tydlig, effektiv, pålitlig. En mäklare jag skulle rekommendera.

Svar från Johanna Nyström

Stort tack för din fina rekommendation Marianne. Tack för trevliga kontakter och bra samtal. Vi hörs och syns snart igen. // Johanna

Carl B
Centrum

Då jag inte befann mig i Lund sköttes hela processen på distans. Trots det gjorde Johanna ett otroligt jobb och höll mig uppdaterad under förberedelserna och försäljningen.

Svar från Johanna Nyström

Hej Carl. Stort tack för din rekommendation. Jag blev jätteglad. Så tacksam över förtroendet du visat mig. Trevlig helg// Johanna

Fredrik S
Centrum

Mycket bra stöd under köp av bostadsrätt. Tydlig, snabb och hjälpsam!

Svar från Johanna Nyström

Stort tack för din fina rekommendation. Så roligt att ni är nöjda. Tack för trevliga samtal. //Johanna

Lars L
Tuna

Trevligt bemötande, saklig, kunnig och ärlig. Kan verkligen rekommendera henne.

Svar från Johanna Nyström

Stort tack Lars. Så glad jag blev nu. Roligt att jobbat tillsammans med er för att sälja er fina lägenhet. Vi hörs och ses!// Johanna

Caterina D
Sofiaparken

Johanna was very responsive and always very competent!

Svar från Johanna Nyström

Thank you so much Caterina for you kind words. It was a pleasure to work together with you. Have a nice weekend/Johanna

Kristina H
Centrum

Snabb, serviceminded och pålitlig mäklare med okomplicerat arbetssätt 👍

Svar från Johanna Nyström

Så glad jag blir för dina fina ord. Stort tack och tack för mycket trevligt samarbete. Vi ses!// Johanna

Pär H
Centrum

Trevligt och proffsigt bemötande Visade hög kompetens och erfarenhet Levde väl upp till våra förväntar

Svar från Johanna Nyström

Hej Pär Stort tack för ert förtroende och din fina rekommendation. Så tacksam att få förmånen att sälja fina bostäder i samarbete med trevliga säljare. Ha en härlig helg.// Johanna

Håkan J
Centrum

Fick inte någon riktig uppfattning då affären gick mycket snabbt och smidigt

Johan R
Väster

Vi har stort förtroende för Johanna som även mäklade när vi köpte Lokförargatan för ca 7 årsedan Nu i en svår marknad var hon smart nog att väcka liv i de som tidigare under hösten visat intresse o på så vis hjäpt oss att genomföra en god affär Taktisk , innovativ o inte minst en härlig person Rafstedts

Svar från Johanna Nyström

Stort tack Johan för denna fantastiska rekommendation. Jag blev så glad när ni hörde av er igen och det har alltid varit mycket trevligt att ha kontakt med er. Kul att sluta cirkeln när det var dags för Anna att lämna Lund. Jag har världens bästa jobb som får arbeta med människor som ni. Ta hand om er och Gott Nytt År.