Tydligt och bra kommunikation för att få till affär. Hjälpte till med processen för en första-gångsköpare på ett bra sätt. Rekommenderas!
Marie Louise Nilsson
Marie Louise Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Marie Louise Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Marie Louise Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.8. Marie Louise Nilsson har haft 55 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
275 omdömen om Marie Louise Nilsson
Professionellt bemötande, snabb på att återkoppla och engagerad.
Rekommenderar Marie-Lousie varmt som mäklare, speciellt om du planerar att sälja en lägenhet i Sofiaparken med omnejd. Trevlig, välinformerad och noga med detaljer.
Tycker att Marie Louise känns väldigt äkta och jag upplever som köpare att jag har fått all jag behöver vet just nu
Lyhörd och lätt att ha kontakt med. Tillgänglig och återkopplar snabbt. Ett mycket professionellt bemötande kombinerat med ett personligt och förtroendegivande sätt.
Professionell, påläst, delade med sig av sina erfarenheter, lättsam, tillgänglig och trevlig personlighet!
Tillgänglig, smidig och tydlig. Tillmötesgående. Ja bara positiva vokabulär.
Hon är väldigt tydlig och tålamod och hjälpsam med köparen.Hon är en väldigt bra mäkare som upplever. Perfekt 👍😊 Mvh Phawana
Väldigt bra upplevelse då det var första gången jag själv gjort något sådant samt att allt skedde på distans. Mäklaren Marie Louise Nilsson tog ansvaret direkt och vägledde oss med säkerhet genom allt och gav oss möjligheten att fråga på om allt möjligt. Jag som kund kände mig väldigt trygg genom hela processen.
Mycket trevlig och lyhörd mäklare som hjälper till och stöttar på ett bra sätt. Bra kommunikation och enkel att få tag på i olika frågor.