Fastighetsbyrån Trelleborg

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeNineYears
4.8
Ring 0410-155 50 Dela

Funderar du på att flytta till Trelleborg? Närhet till havet och kontinenten, goda förbindelser till Malmö och både mysig stadskärna och lantligt lugn - i Trelleborg finns det något för alla! Vi på Fastighetsbyrån vet att varje bostadsaffär, köpare och säljare är unik och vi arbetar alltid utifrån era förutsättningar och önskemål...

573 omdömen om Fastighetsbyrån Trelleborg

Sedan starten hos Reco 2013

Eva Rose-Marie W
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Kyrkoköpinge

Daniel har mycket trevligt bemötande och är lätt att ha att göra med. Han har stor kännedom om området. Han har visat stort engagemang och verkligen gjort allt för att göra det bästa för oss. Vi är mycket nöjda med Daniel och kommer att rekommendera honom till alla som har en fastighet att sälja. Han får högsta betyg från oss.

Jessica N
Klagstorp

Kanonbra mäklare, supernöjd som säljare!

Eva Christin L
Smygehamn

Kunnig, ödmjuk o väldigt lyhörd för våra avsikter. Han har haft en ängels tålamod vid försäljningen av våra föräldrars hus. Han gav inte upp hoppet, trots att vi gjorde det många gånger. Han har varit väldigt professionell och ärlig genom hela processen., Det blev ett antal långa o ovissa månader, som vi kanske inte trodde o förstod från början. Daniel var där alltid o stöttade oss när vi tvivlade på att vi skulle få huset sålt. Jag kan verkligen rekommendera honom till andra hussäljare.

Svar från Daniel Östman

Tack så hemskt mycket Eva! Du och din syster är fantastiskt härliga människor och jag har uppskattat att prata med er genom denna processen. Det tog tid men vad bra det blev med den nya köparen!

Hisham Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Norr

Annika är en väldigt professionell och erfaren mäklare som är lösningsorienterad och jag kan varmt rekommendera henne. Hon har varit väldigt hjälpsam genom hela processen för mig som köpare. Rekommenderas varmt 5/5 i betyg.

May Yvonn O
Smygehamn

Vi har fått ett mycket bra bemötande från Daniel, proffsigt och engagerat! Tycker att Daniel levde upp till förväntningarna, även om vi inte nådde upp till det försäljningspris som vi från början hoppades på. Men det beror på det rådande marknadsläget och det kan ju inte mäklaren göra något åt.

Svar från Daniel Östman

Tusen tack för de fina orden Yvonn! Har varit så trevligt att samarbeta med er och så härligt att det blev en bra köpare till slut!

Mohamad Ali H
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Smygehamn

Outstanding realtor! He took care of all the details and made it so easy for me to buy the house. While he is the buyer agent, he took care and addressed all my concerns. He quickly answered my question and took extra steps to communicate with me while in the USA. Thank you Daniel!

Svar från Daniel Östman

Thank you so much for the kind review Mohamad! It’s my pleasure to work with you!

Markus J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Kungahusen

Trevlig och tar sig tid / serviceminded.

Sarah O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Vilket engagemang och driv Daniel visade! Han lyssnade på mina tankar men kom även med egna idéer och lösningar på hur vi skulle kunna hitta en perfekt köpare till min lägenhet trots en väldigt sval marknad. Min lägenhet som legat ute till försäljning i 3 månader fick Daniel såld på bara 2 veckor efter att han tagit över uppdraget. Kommunikationen mellan oss var snabb och utan några som helst utmaningar. Som sagt, Daniel är en bra lyssnare men agerar proaktivt och hittar lösningar/kommer med idéer som är ”utanför boxen”....

Louise L

Tillmötesgående, vänlig,humor.

Katrin B
Skrev om Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg

Daniel är kunnig, trevlig, snabb och anträffbar. Allt man kan begära av en mäklare vid en husförsäljning. Rekommenderas varmt.

Daniel Ö gillar detta
Anders R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecka Wihlborg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Änghög

Rebecka skötte affären proffsigt med ett varmt bemötande. Hjälpsam på alla tänkbara vis.

Jenny A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecka Wihlborg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Änghög

Trevlig, påläst och när hon inte visste tog hon reda på det. Snabba återkopplingar hela vägen genom.

Vale S
Skegrie

En duktig mäklare som levde upp till alla förväntningar!

Christel A
Gislövs Läge

Bara bra! Smidigt och proffsigt. /Christel

Gustav H
Granlunda

Fick tips om Rebecka och efter vårt möte så kände jag att det klickade direkt. Proffsighet ut i fingerspetsarna, både när det gäller kunnighet och hårt jobb. Bra uppdateringar, alltid tillgänglig och la verkligen 100% för att jag skulle bli nöjd och det blev jag verkligen. En av de trevligaste och bästa mäklaren jag träffat. Kunde inte varit mer nöjd!

Josefin S
Granlunda

En väldigt trevlig , noggrann och kunnig mäklare. Lätt att få kontakt med och är tydlig i sin information.

Bo-Inge J
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecka Wihlborg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Högalid

Rebecka är pigg och glad och mycket lämpad för det jobb hon gör..

Sabrine B
Centralt

Snabb återkoppling, trevlig och tillgänglig.

Liselotte C
Väster

Mycket trevlig och tjänstvillig

Irene A
Sålde sitt hus med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Kyrkoköpinge

Mycket lugn och trevlig och tog sitt uppdrag på allvar kan verkligen rekommendera honom.

Mona N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Skegrie

Daniel har varit väldigt professionell i sitt bemötande mot oss och hanterat vårt ärende effektivt och smidigt. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera honom.

Filip G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Mycket trevlig och välbemötande. Det har upplevts väldigt tryggt att ha Annika som vår mäklare. Hon känns kunnig, erfaren och kompetent

Carin N
Lillevång

Min upplevelse av Annika är alltid väldigt professionell och saklig. Detta är andra gången jag haft hjälp av Annika för att göra bostadsaffär och det känns tryggt att Annika är med i processen då jag vet att det blir ordentligt gjort. Hon är väldigt service-minded och ser alltid till att hjälpa med allt hon kan. Kan varmt rekommendera henne.

Boris H
Lillevång

Mycket trevlig, kunnig och effektiv. Har skött allt på ett proffsigt sätt. Försäljningen har gått väldigt smidigt och snabbt.

Snezana L
Kyrkoköpinge

Daniel Östman på Fastighetsbyrå i Trelleborg är en erfaren, positiv och proffesionell mäklare som hjälpt mig att sälja vårt hus. Han är påläst, duktig, engagerad och man känner sig trygg. Kan verkligen rekommendera honom.

Svar från Daniel Östman

Tack för de värmande orden Snezana!

Linda B
Granlunda

Rebecka är en väldigt fin, omtänksam & inlyssnande person! Känt mig så trygg i köpandet av nytt hem!!! Rätt person på rätt plats!!!

Leonard Fredrik Vinsent A
Sålde sitt hus med hjälp av David Strand en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Klagstorp

David och fastighetsbyrån i Trelleborg har sålt vårat hus under en tuff period på bostadsmarknaden. Han har varit professionell, öppen och ärlig. Försäljningen i sig var lite mer avancerad än vanligt och David jobbade kreativt för att lösa de problem som uppstod under resans gång. Han gav aldrig upp fastän det drog ut på tiden och tillslut hjälpte han oss i mål. Vi ger David och Fastighetsbyrån i Trelleborg våra varmaste rekommendationer.

Gun-Britt H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maximilian Hant en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Första mötet med Maximillian gav en glad och trygg person.Vid den fortsatta kontrakten var han alltid lätt tillgänglig och kunnig.Vi fick snabbt alla pappaer och uppgifter vi ville ha tillgång till.Själva köpet gick väldigt smidigt .Alla dokument var på plats,en lugn genomgång punkt för punkt med möjlighet tii frågor.Jag är mycket nöjd med hela förfarandet vid lägenhetsköpet(före under och efter) mvh Gun-Britt Herrlin

Ruth Karin H
Centralt

Det gick lätt att få kontakt och boka in ett första inledande möte med Rebecka. Rebecka är mycket påläst och kunnig i den lokala fastighetsmarknaden och ger ett förtroendegivande intryck. Vi är mycket nöjda med Rebeckas insats i försäljningen av mina föräldrars hus i Trelleborg. Jag kan starkt rekommendera att anlita Rebecka Wihlborg på Fastighetsbyrån.. Peter Holmqvist

Carina E
Köpte sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

Snabba och trevliga svar under hela gången.

Edvin Anders Sigurd B
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Norra Grönby

Annika är otroligt professionell i sitt yrke. Hon vet vad ”det lilla extra” betyder och hon verkar jobba outtröttligt. Ändå från första kontakten med henne så har jag haft känslan att jag valt rätt mäklare. Återkopplingen till mig har varit utmärkt, informativ och ändå den snabbaste möjligt. Allting har känts seriöst, så jag kan bara rekommendera henne!

Emil M
Centralt

Blev bemött på ett trevligt sätt och mina förväntningar av fastigheten levdes upp på ett sätt där jag såg ett hem som jag vill va del av.

Jarno O
Klagstorp

Fastighetsbyrån och Annika motsvarade mina förväntningar. Lägenheten blev såld, fast marknadsläget är inte det bästa just nu. Jag fick till och med priset som jag ville ha. Annikas kommunikation var bra under processen. Snabba och trevliga uppdateringar om läget.

Isabell E
Köpte sitt hus med hjälp av David Strand en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Änghög

Trevlig, snabb återkoppling, tydlig i kommunikationen. Kändes tryggt att ha med David i hela köp-processen eftersom det är vårat första köp!

Svar från David Strand

Stort tack för det Isabell! Ni kommer trivas superbra i er nya bostad!

Christoffer D

Fantastiskt driv som verkligen jobbar för kunden.

Ingrid E A
Sålde sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Anderslöv

Vänligt bemötande Att få sålt huset så snabbt som möjligt

Camilla L
Köpte sitt hus med hjälp av Annika Öberg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

En fantastisk mäklare, lyhörd och flexibel och gör allt för att säljaren ska få sålt sitt hus. Samt håller köparen trygg i sin framtida investering.

Lena H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centralt

TOPPENMÄKLARE! Mycket trevlig och tillmötesgående. Hjälpsam hela försäljningen.

Jessica H
Smygehamn

Jag är väldigt nöjd med Daniel, både gällande bemötande men också kunskap. Han var alltid tillgänglig och stöttade oss genom hela försäljningsprocessen. Det kändes tryggt och professionellt.

Eva S
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Östman en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Smygehamn

Processen har gått snabbt och smidigt. Daniel har varit korrekt och snabbt kommit tillbaka med svar på mina frågor. Har bra kunskaper om fastigheten.

Göran E
Smygehamn

Gjorde ett mycket bra jobb. Kunnig, trevlig och serviceinriktad.

Anders L
Centralt

Rebecka är positiv och glad vid alla möten med henne. Rebecka har stor erfarenhet av försäljning av bostäder så jag litade hela tiden på hennes erfarenheter.. Jag valde att sälja till underpris och det berodde på en vikande marknad och att jag inte ville ha två lägenheter.

Tobias H
Centralt

Mycket vänligt och samtidigt professionellt bemötande. Alltid kontaktbar under köpets gång men framför allt hjälpsam.

Linda J
Centralt

Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår bostad och kan varmt rekommendera Annika som mäklare. Hon gav ett trevligt och professionellt bemötande från första stund och hade alltid strategier och idéer för att ta försäljningen till nästa steg. Hon lade ner tid och energi för att tillmötesgå både oss som säljare och potentiella köpare, och var alltid mån om att alla skulle bli nöjda. Toppbetyg!

Adelina V
Centralt

Super trevlig och erfaren mäklare. Fanns alltid där vid frågor, och var även väldigt enkelt att nå henne när man behövde ta kontakt med henne.

Elizabeth P
Granlunda

* trevligt bemötande * snabb återkoppling på saker * smidig försäljning av min bostad

Anna P
Hallasvängen

Mäklaren var väldigt trevlig och lätt att prata med. Mycket hjälpsam.

Freddie N
Hallasvängen

Bra, enkelt och positivt utifrån förutsättningarna just nu på bostadsmarknaden.

JIMMY O
Skrev om Rebecka Wihlborg en del av Fastighetsbyrån Trelleborg

Sålde vårt hus med hjälp av Rebecka - fantastiskt bra bemötande och proffesionell hantering genom hela processen. Rebecka höll kontakten genom hela förloppet och har en varm och mänsklig inställning till sitt uppdrag. Rebecka gjorde det väldigt enkelt för oss att vara nöjda. Kan varmt rekommendera Rebecka till framtida kunder.

Sven K
Västervång

Har uppträtt föredömligt och har vårt fulla förtroende. Sigyn o Sven Karlsson.