Daniel Simonovski

Daniel Simonovski

Daniel Simonovski är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg

Daniel Simonovski har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Daniel Simonovski har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Simonovski har haft 60 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

96 omdömen om Daniel Simonovski

Sedan starten hos Reco 2023
Ronny P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Daniel är med från start till slut, och är lättillgänglig vid behov. Rekommenderar starkt.

Sven J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Centrum

Duktig och påläst. Svarar oftas i telefonen. Det är ett stort plus.

Karin Britt-Mari J
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Granlunda

Daniel är en trevlig och professionell mäklare med ett engagemang som är långt över förväntat. Hans bemötande är fantastiskt och återkopplingen till oss som säljare var tydlig och snabb. Han är kunnig, pålitlig och fanns tillgänglig under hela processen. Vi kunde inte hittat en bättre mäklare.Tack Daniel, du är en stjärna! 🌟

Lejla K
Norr

Det är en självklarhet att välja Daniel som mäklare – inte bara för att han är kunnig, proffsig och engagerad, utan också för att han gör hela säljprocessen både lättare och tryggare. Han var den enda mäklaren vi ville samarbeta med och vi hade fullt förtroende för att han skulle leverera bästa möjliga resultat. Rekommenderar starkt!

Emma R
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Simonovski en del av Fastighetsbyrån Trelleborg
Granlunda

Vi är otroligt nöjda med Daniel på Fastighetsbyrån! Han har gett oss ett mycket professionellt och tryggt bemötande med tydlig information och snabb återkoppling genom hela processen. Vi uppskattar särskilt att ni förbesiktigar husen – det skapar trygghet för både säljare och köpare och minimerar risken för överraskningar. Vi kan varmt och helhjärtat rekommendera Daniel och Fastighetsbyrån i Trelleborg till alla som funderar på att sälja sin bostad.

Carina M
Kungahusen

Daniel är en väldigt duktig mäklare. Han är lyhörd för vad kunderna vill ha. Han är vänlig och lätt att prata med och han tar sig tid när man har många frågor. Ha levde upp till våra förväntningar när vi köpte lägenheten på Kung Karls väg 3C. Vårt köp av lägenheten har bara varit positiv. Han svarar alltid på våra SMS när vi vill veta något. MVH Carina Mårtensson

Daniel M
Kungahusen

Mycket bra bemötande från visningen av lägenheten till kontraktsskrivningen. Trevlig och kunnig och svarar gärna på frågor, Lätt att nå på telefon och sms. Bra jobbat ! Detta omdöme gäller för både mig och min fru.

Jan Börje Lanzow N
Kyrkoköpinge

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Mäklarens arbete och tillgänglighet var över förväntan, även om vi har mycket goda erfarenheter av Fastighetsbyrån sedan tidigare. Tack såhär långt!

Slavica D
Centrum

Alltid glad och duktig mäklare som har god kännedom om staden som är väldigt viktigt.

Linus N
Gula Gården

Trevligt bemötande från första stund. Lyssnar och tar in de behov man söker och är hjälpsam i alla lägen. Bra kontakt med snabba och informativa svar.