Maximilian utmärker sig genom sin professionalism och sin förmåga att verkligen lyssna på kundens behov. Med ett genuint kundfokus levererar han alltid över förväntan. Jag rekommenderar honom till 100 %.
Maximilian Hant
Maximilian Hant är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg
.Maximilian Hant har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Maximilian Hant har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.7. Maximilian Hant har haft 28 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
87 omdömen om Maximilian Hant
Jag har endast positiva ord att säga om Max, mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam. Bevis på detta är att han ska sälja vårt hus.
Han ger ett mycket positivt och profesionellt intryck. Dessutom bra påläst när det gäller objektet.
Super nöjd med Maximilian, han lyssnade på vad jag ville ha , letade upp det till mig, och allt blev så perfekt för mig.
Allt har varit positivt. Har fått svar på mina frågor, varit behjälplig och återkommit när jag ringt eller skickat sms.
Aterkopplar snabbt. Gediegen kunskap Om Objekt som säljs
Bra bemötande med ett lugn som skapade bra atmosfär under mötet. Tydlig och man fick svar på sina frågor.
Väldigt duktig mäklare, erfaren, informativ och trevlig. Allt gick super smidigt och bra vilket gjorde oss lugna. Väldigt nöjda med värdering av hus och hanteringen av försäljningen. Rekommenderar starkt.
Professionell, service minded, vänlig, pragmatisk och tillgänglig. En mäklare att lita på.
Serviceminded, ödmjuk och duktig mäklare