Vänligt bemötande. Proffsig hantering med annonser och visningar. Verkligen en jättetrevlig mäklare.
Annika Öberg
Annika Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg
.Annika Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Annika Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.8. Annika Öberg har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
143 omdömen om Annika Öberg
Professionell och tydlig. Lyhörd och erfaren.
Annika har ett trevligt bemötande och har varit engagerad under hela processen och hållit oss välinformerade. Stort tack!
Duktig snäll tydlig! Super professionell!
Påläst, kunnig och serviceminded. Vi är mycket nöjda.
Jag kan varmt rekommendera Annika. Seriös och kunnig hon återkopplar snabbt med svar på frågor och har ett behagligt och trevligt sätt som inte känns påträngande.
Annika var en stor hjälp vid vår husförsäljning. Proffsig på alla sätt och gjorde ett oklanderligt jobb som vi är mycket tacksamma för. 100% rekommendationer från oss!
En mycket hjälpsam och professionell person förklarade allt och hjälpte mig genom hela köpprocessen. Tack.
Annicas glada och positiva personlighet gjorde att jag från första stund fick stort förtroende för henne. Det visade sig vara rätt för genom hela processen var hon ett stort stöd. Hon meddelade oss hela tiden hur allt gick framåt så man kände sig delaktig och kunde ställa frågor. Annica kunde också på ett fint sätt få oss att förstå att vi kanske måste tona ner våra förväntningar när det gällde försäljningspriset och vara nöjda med hur det blev!
Underbar mäklare, som lyssnar på sin kund.