Annikas bemötte oss på ett professionellt sätt redan när vi året innan ville ha en värdering av huset och en bedömning av vad som behövde göras inför en försäljning. När vi åter tog kontakt med henne året efter fanns hon där och hjälpte oss med hur vi skulle gå tillväga för att fräscha upp huset inför försäljningen, även om hon inte fått uppdraget än. För oss var detta mycket positivt och vi kände stort förtroende för henne. Så hon fick uppdraget att sälja vårt hus! Hon levde verkligen upp till förväntningarna av en bra...
Annika Öberg
Annika Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Trelleborg
.Annika Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Annika Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.8. Annika Öberg har haft 22 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
154 omdömen om Annika Öberg
Allt sköttes perfekt. Väldigt hjälpsam (det har de alla varit vi haft kontakt med). Rekommenderas starkt!
Det blev ett bra bemötande och ett fint slut. Tack
Trevligt bemötande och bra återkoppling.
Duktig, kunnig, engagerad. Hjälpsam
Bra kontakt och dialog hela vägen, flexibel med visningar vid behov. Tillgänglig också vid behov.
Hon är mycket bra! Bara positivt! Så fin människa!
Blev väldigt proffsigt bemött och fick stort förtroende för Annika omgående. Kan varmt rekommendera andra att anlita Annika!
Vi är nöjda med Annika. Alltid tillgänglig och flexibel. Svarar snabbt på frågor och gjort att vi känt oss trygga med vår försäljning.
Mötet med Annika har varit professionell från första visningen. Hon kunde det mesta om föreningen, huset, området och kunde svara på mina frågor. Bra och snabb kommunikation via sms och telefon.