Fastighetsbyrån Eslöv
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
I Eslöv finner du vackra omgivningar som underlättar motion, avkoppling och lek och med sina bra förbindelser tar du dig lätt runt i hela Skåne.
Vi på Fastighetsbyrån förmedlar alla typer av fastigheter i området. Självklart villor, lägenheter och fritidshus, men också avstyckade gårdar och lantbruk. Med våra många års erfarenhet och starka lokalkännedom kan vi garantera en trygg bostadsaffär genom oss!
Något som kännetecknar oss på kontoret i Eslöv är vårt personliga engagemang, vi ser varje affär som unik och vill att alla parter ska känna sig nöjda efter avslutad affär.
Välkommen till Fastighetsbyrån i Eslöv!
Välkommen till Fastighetsbyrån i Eslöv!
Utmärkelser
610 omdömen om Fastighetsbyrån Eslöv
Sedan starten hos Reco 2013
köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Trevlig och serviceminded mäklare som guidat oss genom vårt första bostadsköp.
sålde sin lägenhet med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Rutinerad, professionell och väldigt trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Jag ansåg mäklaren som påläst, trevlig och försökte se det ur både köpare och säljares perspektiv, vilket gjorde att man kände ett tillit till Kenneth.
Jag hade rekommenderat honom till vem som helst! -
sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Med förutsättningarna på bostadsmarknaden nu har Christoffer guidat och hjälpt oss till försäljning på ett tryggt sätt!
Alltid trevlig och tillmötesgående.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Trevligt och professionellt bemötande. Tillgänglig och engagerad.
Vi är väldigt nöjda, kommer garanterat ta hjälp av Jimmy i framtida affärer.
Daniel & Haide -
sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Christofer har sålt min lägenhet på ett aklanderligt sätt. Önskar honom all lycka i sitt fortsatta arbete.
.På ett proffsigt och välkomnande sätt
.Inga direkt förväntningar med tanke på att det var första gången men överlag proffsigt bemötande. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Blev bra bemött.Hade träffat honom vid andra lägenhetsvisningar och hade en
bra kontakt med honom.
Blev bra informerad vid köpet.
Har ett bra intryck av honom. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Bästa mäklaren, Jimmy levererar på alla plan
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Jimmy är nogrann, tydlig, omtänksam och hjälpsam. Hög service och ser till så hela processen går smidigt.
Trevligt bemötande. Snabb i kontakten, tillgänglig.
Jag har bara positiva upplevelser om Kenneth . Mycket bra rakt igenom
köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Han är som han är jättesnäll lende bra positi.
Väldigt bra bemötande och levde upp till alla mina förväntningar
Han är trevlig, saklig och kunnig och hjälpte oss på alla sätt vi önskade
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Var mycket hjälpsam och tydlig under hela resans väg för oss som var förstagångsköpare. Var väldigt lättillgänglig.
Bra kommunikation, bra bemötande
En jätte trevlig person som kan sitt jobb
Väldigt trevligt bemötande från första början!
Hade inte direkt några förväntningar på mäklaren! Upplevelsen har varit bra ända sen start. -
Alltid lika bra service av Christoffer! Jag kommer utan tvekan att välja honom igen när jag ska sälja nästa gång.
köpte en tomt med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Bra kommunikation och tydlig genomgång vid kontraktsskrivningen.
köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Trevligt, rakt öppet. Ärlig avseende objektets status.
Helt igenom bra hanterat med en transparant dialog! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Bemöttes av en trevlig mäklare.
Han levde verkligen upp till våra förväntningar hur en mäklare ska vara. Han var snabb i sitt agerande vi köpet. Rekommenderar verkligen honom. 👍 -
köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Trevligt bemötande. Professionellt! Tydligt och flexibelt. Jimmy var/är superduktig!
Mäklaren hade ett fint och professionellt bemötande sätt. Svarade på alla frågor vi hade och var hjälpsam.
sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Glad och positiv. Har aldrig sålt en fastighet tidigare så det är skönt med en mäklare med hyfsat bra koll på allt som måste fixas. Dock vissa missar men dessa rättades snabbt till.
Inger ett lugn som nästan blir ett orosmoment. "Så lätt kan det väl inte vara?" -
köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Professionellt och trevligt bemötande av både kunder och säljare.
sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Mycket trevlig, och tillmötesgående.
Han upplevde alla mina förväntningar.
Precis som en mäklare skall vara.
Höll mig uppdaterad under hela resan.
Hörde alltid av sig när man sökt honom.
Är väldigt nöjd.💖
Mvh Ann-Christin Jeppsson -
köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
När vi gick till visningen hade vi inga förväntningar. Vi fann att Jimmy bemött oss mycket bra.
Hjälpte oss sedan att buda och när det var klart blev det snabba koncisa besked. -
sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
trevlig. Höll oss informerade under hela försäljningen
köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Väldigt trevlig mäklare som gav proffesionell hjälp och som alltid va tillgänglig.
Trevlig och hjälpsam mäklare både under och efter visning. Lätt att få kontakt med och svar på alla frågor. Väldigt tydlig med allting 😊
Trevlig och informativ. Allt gick smidigt.
Det gick fort för oss från visning, till budgivning och köp. Christoffer var tillgänglig hela tiden för alla frågor vi hade, och agerade snabbt och proffesionellt
Professionell och smidig. Engagerad som stöttar genom hela processen. Vi är väldigt nöjda.
sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Lugn, kunnig, trevlig som person. Lätt att umgås med och fick stort förtroende för honom.😁
Sven och Inger Nilsson -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Mycket bra på alla sätt.
Jag blev bemött precis som önskan och lite till.
Han höll mig uppdaterad hela tiden om hela processens gång, tills köpet var klart.
Svarade snabbt när man ringde..
Högsta betyg från mig.
MVH Ann-Christin -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
En lugn och saklig mäklare som man genast fick förtroende för. Kan rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Karlsson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Vänligt o kunnigt. Engagerad. Fortlöpande information om vad som händer. Jag känner mig nöjd hitintills.
Det visar huset korrekt, all information har getts till oss 👍
sålde sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Alltid korrekt kunnig vänlig, ger hussäljare trygghet.
köpte sitt hus med hjälp av Kenneth Pedersen en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Fantastiskt bemötande, saklig och objektiv , ordning och reda, Kenneth upplevs trygg i ett bostadsköp.
Mkt engagerad och duktig mäklare. Kommer definitivt anlita honom igen om det blir aktuellt!
Proffsigt bemötande. Lätt att kommunicera med. Bra stöttning till oss som säljare.
Trevlig ung mäklare som har allt en bra mäklare behöver 5 av 5
Hej! Vi är mycket nöjda med Christoffer! Lugn, proffsig och mycket trevlig!
Trevlig, ärlig och engagerad!
Jag är tacksam för samarbete! -
Väldigt seriös och hjälpsam under hela processen. Har båda fötterna på jorden och vet vad han pratar om.
Rekommenderas!