Fastighetsbyrån Landskrona

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeNineYears
4.7
Ring 0418-260 70 Dela

Mellan Helsingborg och Malmö, vid Öresund, ligger vackra Landskrona. Här finns en härlig blandning av natur, kultur, fritidsaktiviteter och ett rikt stadsliv med restauranger, shopping och nöjen. Tågförbindelserna är goda och du tar dig enkelt både norrut, söderut och till Danmark härifrån. Vi på Fastighetsbyrån känner både...

981 omdömen om Fastighetsbyrån Landskrona

Sedan starten hos Reco 2013

Jonas N
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

vi köpte en bostadsrätt i landskrona med josefin som mäklare, hon va väldigt bra att göra med och service minded. kan bara rekommendera josefin. väldigt nöjda mvh jonas & emma

Douaa Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona

rekommenderar varmt, hon är så trevligt och lyhörd

Kasem F

Jätte trevlig,hjälpsam och tålmodig.

Rola K
Sålde sitt hus med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Norra Borstahusen

Proffsig och strategisk! Patricia fick vår bostad såld på tre veckor i en tuff marknad vilket gör att hon sticker ut.

Emma F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Häljarp

Trevlig och engagerad mäklare, rak och tydlig i kommunikationen vilket uppskattas. Rekommenderas varmt!

Sebastian B
Norra Borstahusen

Hon fick jobbet gjort, är nöjd.

Ingrid G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Väster

Sanela Dindic är mycket lätt att ha kontakt med. Hon är flexibel och lyhörd och mån om att alla parter ska bli nöjda. Jag har uppskattat att det är lätt att komma i kontakt med Sanela både när det gäller stora och små frågor. Vi har fört ett fortlöpande resonemang under hela försäljningsprocessen. Sanela bidrar generöst med sin gedigna erfarenhet.

Jonas J

Absolut mycket bra alla som jag träffat med på deras kontor tack MVH Jonas 👍🍺

Laura T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Professionell service, bra bemötande

Pernilla L
Sålde sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Kompetent, personlig och med brett kontaktnät, en perfekt blandning!

Thomas W
Köpte sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Eleonor genomförde affären snabbt, tydligt och effektivt på ett kundvänligt och ödmjukt sätt. Vi var köpklara och det förstod Eleonor..

Karl Gustav Gunnar T
Helgebröten

Ärlig, trevlig, jordnära, lyhörd och väldigt professionell.

Emma D

Oerhört trevlig och kunnig i sitt bemötande, rak och tydlig i kommunikationen och professionell.

Hanna Inga Sofia B
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Törnmalm en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Vadensjö

Philip guidade oss enkelt och tydligt genom säljprocessen. Tryggt och proffsigt!!

Patrik Emil F
Vadensjö

Snabb och enkel kontakt samt kännedom om marknaden som vi önskade Vi fick svar på våra frågor och rekommenderar verkligen Philip

Birte F

Kunnig, effektiv och trevlig.

Marredo
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Landskrona - Strandvägen

Josefine har varit mycket proffsig och serviceminded fram tills vi skriv på avtalet för köp av lägenhet. Mejlet som jag skickat efter avtalsdagen (för en vecka sedan) har ännu inte besvarats vilket drar ner på betyget.

Svar från Josefine Falk

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och ledsen att det varit sen återkoppling här under semester! Jag återkommer till er här ikväll med svar på era fråga. Hälsningar Josefine

Malena M
Landskrona - Strandvägen

En mycket behaglig och kompetent mäklare som gör allt för att alla ska känna sig hörda. Ett extra plus är hennes flexibilitet med att träffas och då pratar jag att hon ställer upp på icke arbetstid.

Ulf Torbjörn K
Landskrona - Strandvägen

Väldigt aktiv och med mycket kreativa ideer runt försäljningen. Övertäffade definitivt förväntningarna.

Anders H
Landskrona - Strandvägen

Jättetrevlig mäklare som sköter sitt jobb perfekt!

Eva D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Landskrona - Tegskiftet

Fantastisk mäklare på alla sätt. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan 😀

Lennart J
Landskrona - Tegskiftet

Hon ha sköt sig perfekt bara plus ................

Rickard E
Häljarp

Var mycket trevlig och behjälplig med allt som rörde vårt köp av bostaden

Jolanta J
Köpte sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Landskrona

Snäll och lung bemötande men tyvärr 0 kunskap om objektet som hon hade vissning.

Claudia V

Mycket trevlig och engagerad mäklare som ger svar på alla frågor. Så positiv och kunnig.

Tom S

Fantastisk mäklare som fick sålt det snabbt och lätt!

Dejan J
Springaren

En trevlig personlighet, väldigt engagerad och professionell. Högsta betyg!

Andreas L
Häljarp

Smidig affär hjälpsam och enkel/tydlig och gav den informationen vi ville ha

Jauqline L
Häljarp

En trevlig och professionell mäklare som hjälpt oss hela vägen. Han har varit väldigt tillgänglig för frågor och hjälp samt kopplat oss till bra kontakter med banken. Vi uppskattar flexibiliteten och effektiviteten med köpet av vår bostad. Rekommenderar verkligen.

Birgitta W
Köpte sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Glumslöv

Köpet blev proffsigt och smidigt hanterat.

Ylva H
Sålde sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Glumslöv

Sanela är kunnig, effektiv och vänlig. En trygg mäklare som snabbt besvarar frågor och funderingar.

Lars-Göran B
Sålde sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Väster

Mycket vänligt bemötande . Snabb och bra handläggning av min försäljning .

Eva Maj-Lis Å

Mycket, mycket kunnig och påläst och trevlig på alla sätt.

Vibeke W
Väster

Var mycket nöjd med mäklaren , supertrevlig och tillmötesgående tyckte han var påläst om lägenheten

Ulla S
Landskrona - Helgebröten

Väldigt proffsigt bemötande, alltid glad och hjälpsam👍 Kommer rekommendera Josefin om någon skall köpa eller sälja.

Ryan H

Vi tycker Eleonor är super trevlig och lätt att samarbeta med. Hon är driven, kan sitt yrke och känner till området väldigt bra. Hon lyssnar till oss som säljare men bidrar med sin egen expertis. Hon är alltid lätt i komma i kontakt med och gör det hon säger hon ska. Hon levde så klart upp till våra förväntningar. Vi skulle inte tveka att höra av oss till Eleonor igen i framtiden.

Bo H

Bra kunnig trevlig pretentiöst

Kicki A
Väster

Hemnet annonsen lades ut 25/4. Vi skrev kontrakt 28/5. Kanon som marknaden är idag. Sanela har rakt igenom varit bra på alla vis.

Brigitte F
Landskrona - Helgebröten

mäklaren var mycket informativ och tydlig.Mäklaren infriade mina förväntningar. mäklaren gjorde ett gott intryck och köpet kändes bra.

Britt T

Jag har varit med om 5 fastighetsförsäljningar och denna var absolut den bästa. Josefine fick veta att det var bråttom eftersom jag redan köpt en ny bostadsrätt. Hon agerade otroligt snabbt med både fotografering, objektsbeskrivning och visningen. Lägenheten såldes en timme efter första visningen! Jag kan varmt rekommendera Josefine, hon får högsta betyg av mig.

Zoran M

Allt var professionellt från första kontakten och sen vid visning, kontrakt skrivning osv.

Olga H

Väldigt duktig och professionell

Firas K

Väl bemötande och ärligheten är Eleonors viktiga egenskaper. Att förklara detaljer är viktigt för de som köper hus för första gången. Tack Eleonor för omfattande information :)

Frida G
Västra Fäladen

Professionell och trevlig, jobbade på snabbt med bra resultat.

Annika O
Väster

Sanela är kunnig och hjälpsam och har därtill erfarenhet som en köpare/säljare kan dra nytta av när beslut ska tas. Att hon är okonstlad och rolig att umgås med är ett stort plus!

Agneta J
Landskrona - Helgebröten

Lugn, saklig och ärlig i hur bostadsmarknaden ser ut.

Angelica A
Väster

Bra och trevligt bemötande. Hjälpsam och svarar snabbt på frågor. Är otroligt nöjd med all hjälp vi fått av köpet av vår bostad. Har bara gott att säga om Sanela, rekomenderas varmt!

Eva Maj-Lis Å
Landskrona - Helgebröten

Hon var bra Mycket hjälpsam och trevlig

Petar M

Väldigt trevlig och erfaren mäklare! Hon levererade och såg till att affären gick i lås. Allt som allt ger vi Eleonor högsta betyg som mäklare och kan rekommendera henne varmt!

Josefin W

Eleonor är otroligt kunnig och det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare då vi köpt ett hus med förbehåll och hade lite press på oss att sälja. Eleonor har varit tillgänglig under hela processen och alltid svarat och mött oss med ett leende, även om hon ibland hade lite sämre besked. Hon fanns även tillgänglig som bollplank när vi hade frågor och funderingar. Vi hade som sagt press på oss att sälja vårt boende, men Eleonor lyckades sälja redan innan vi lagt ut huset på hemnet. Vilket var otroligt skönt för...