Fastighetsbyrån Landskrona
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Mellan Helsingborg och Malmö, vid Öresund, ligger vackra Landskrona. Här finns en härlig blandning av natur, kultur, fritidsaktiviteter och ett rikt stadsliv med restauranger, shopping och nöjen. Tågförbindelserna är goda och du tar dig enkelt både norrut, söderut och till Danmark härifrån.
Vi på Fastighetsbyrån känner både området och bostadsmarknaden i Landskrona väl och bidrar gärna med vår erfarenhet och kunskap när du ska köpa eller sälja en fastighet här. Med affärsmässighet och personligt engagemang guidar vi dig genom fotografering och visning, lånelöfte och juridiska frågor samt själva affären. Vi hittar köpare eller objekt som passar och finns som en trygghet genom hela processen.
Välkommen!
Välkommen!
Utmärkelser
909 omdömen om Fastighetsbyrån Landskrona
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sitt hus med hjälp av Philip Törnmalm en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Kunnig och höll ihop försäljningen på ett bra sätt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Jsg fick ett exceptionellt mottagande :-)
sålde sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Trevlig,hjälpsam och kunnig.
Fick all hjälp jag behövde och lätt att få tag i . Professionell -
köpte sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona
trevligt och professionellt.
vår förväntan var att få till ett köp och det blev genomförbart
mäklaren gav snabb respons, skickade fortlöpande och snabbt ut buden under budgivningen -
Eleonor var från första stund trevlig, tillgänglig och professionell. Det var lätt att få förtroende för Eleonor och därför upplevde vi hela husköps processen positivt. Jag/vi kunde inte varit mer nöjda med resultatet. Finns det en ”hall of fame» för mäklare?
Helt fantastiskt
Strålande mäklare
25 på en 10-gradig skala
Alla positiva ord som finns -
Trevlig, kunnig mäklare. Återkopplar snabbt och håller en uppdaterad.
He is forthcoming, a good mediator and attentive.
Mycket tillmötesgående och vänlig. Man hade kanske uppskattat lite mer betänketid men det är ju mäklarens uppgift att få till en snabb affär. Kontraktsgenomgången lite väl bokstavstrogen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Mycket bra och dedikerad mäklare som lugnade oss under en stressad tid och hade tålamod för alla samtal som behövdes för detta.
10/10 utan tvekan och kan varmt rekommendera honom vid köp/försäljning av bostadsrätt! -
Lyssnade på våra behov och letade upp en lägenhet till oss.
köpte sitt hus med hjälp av Philip Törnmalm en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Bra bemötande, snabb att besvara, väldigt hjälpsam med att besvara frågor och reda ut frågetecken.
Eleonor är en engagerad mäklare som brinner för både köpare och säljare. E besvarar all frågor och tog reda på frågor som hon inte kan besvara. ( vi var mycket frågvisa).
Sebaedin är en otroligt trevlig mäklare, man blir bemött väldigt bra!!
Allting gick snabbt och det var precis vad vi önskade.
Vi är så nöjda med att vi fick honom som säljare av det vi köpte. -
Sebaedin är en väldigt genuin och trevlig mäklare som dessutom är grymt kunnig! Vi blev bemötta så som vi önskade!
Sveriges trevligaste och bästa mäklare
Super trevlig mäklare som känns både professionell och personlig, och som tar sig tid att ge dig en högklassig service.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Mycket bra bemötande. Tydlig och lyhörd.
Ingav förtroende snabbt. -
Alltid trevlig, professionell och gör det lille extra som gör du känner en trygghet i hela bostad processen
sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Vi fick all hjälp från första början, samt av hennes kollega Sebaedin Bekirov.
Dom har varit grymma i en svår tid, så som marknaden blev.
Jag kan bara lovorda dessa mäklare!
Väldigt tacksam för allt dom gjort!, proffs ut i fingerspetsarna. Rekommenderas verkligen! -
Eleonor har haft ett svårt arbete i detta fall, då folk bjöd utan att ha pengar (eller lånelöfte) Jag tycker hon har skött detta svåra ärende med beröm. Enda lilla svårighet var att svara JA/NEJ på en dito klarläggande fråga. Inte desto mindre är jag nöjd med Eleonor Andersson Lööf som mäklare för Ballongen 3 / Möllegatan 6.
I Landskrona. Det är min uppfattning att även säljarna är nöjda.
Med vänlig hälsning
Pontus Eriksson -
köpte sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Positivt och trevligt bemötande!
Mäklaren gjorde ett utmärkt och snabbt jobb och vi hade turen att allt löste sig så bra!! -
Trevlig och man får svar på sina frågor.Kunnig kan sina saker.
köpte sitt hus med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Vänlig och tillmötesgående.Inget att klaga på.
Patricias bemötande var mycket öppen hjärtlig och positiv. En lyssnande mäklare. Proffesionell
Riktigt trevlig kille & mäklare. Väldigt duktig på det han gör! Allting gick jättebra!
Det finns inte mycket att skriva
Eleonor är det bästa mäklare man kan ha -
Ett personligt och varmt bemötande! Alltid lugn och glad med tid för kunden. Trots en svår och vikande marknad drog Sanela affären i land, precis som jag hade förväntat mig.
Philip motsvarade med råge våra förväntningar vad det gällde bemötande, kunskaper och driftighet.
Vid försäljningen av vår fastighet var han lyhörd för både våra önskemål och marknadens utveckling. Vi rekommenderar gärna Philip för kommande uppdrag! -
Någon mer uppmärksam och intresserad mäklare är svår att hitta. Vi behövde inte säga så mycket förens hon visste vilket hus vi var ute efter.
köpte sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Helt underbart och väldigt kunnig svarade på det mesta
sålde sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Det var bra på alla sätt , hon kämpade tills hon sålde vårt hus. Vi tackar henne så mycket.
Riktigt riktigt bra! Mycket trevligt! Kunnig hjälpt oss med allting så vi har inte behövt tänka så mycket 😉
Eleonor är mer än proffsig. Glad, kunnig och full av entusiasm!
Professionell, påläst, arbetsam och energisk.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Sanela är proffsig och trevlig.
Vi har haft kontakt med mäklare från firman förr och är väldigt förtjusta i dessa. -
Jag blev mycket väl bemött av Eleonor. Hon har gjort ett väldigt bra jobb med försäljningen av mitt hus. Förklarade vad som händer härnäst. Som kund kände jag att var delaktig. Eleonor lyssnade. Jag skrev till henne om mina frågor, och hon svarade mig alltid. Även om jag inte känner min mäklare Elenor så känns hon som en vän som vill mitt bästa.
Mvh
Ann-Britt Nordström -
Väldigt trevligt bemötande.
Engagerad i sitt arbete. -
Hon är mycket trevlig och duktig i sitt arbete . Arbetar snabbt och förklarar allt noga . Underbar ❤️👍
Bra och kunnigt bemötande. Mycket professionell.
Har fått ett jättefint bemötande av Eleonor. Jag har ganska liten erfarenhet av försäljning eftersom jag bott på samma ställe i 46 år. Fick all hjälp o stöd som jag behövde. Eleonor gjorde allt för att jag skulle känna mig trygg o engagerade sig mycket för att jag skulle få huset sålt.
Lyckoträff att få Eleonor som min mäklare. -
Daniela är jättetrevlig!
Det gör att hon får en 3’a. Hade det inte varit för det hade betyget tyvärr blivit en 2’a.
Hon lever tyvärr inte upp till mina förväntningar när det gäller återkopplingar.
Köpa bostad är den största affär jag gör och då förväntar jag mig mer. I dagens uppkopplade samhälle förväntar jag mig återkoppling inom en halv dag på sms och mejl. -
Mycket trevlig och tillmötesgående. Lyssnar och återkommer som han lovar, alltid återkoppling. Skulle gärna köpa/sälja via honom igen!
Kontaktbar, svarar gärna på frågor, känner igen spekulanter och vet vad de har sökt tidigare.
Patricia har varit väldigt aktiv och ödmjuk i sitt arbete. Kommunikationen har funkat utmärkt och hon har varit väldigt mån om att hitta rätt köpare.
Stort tack! -
Jag kände mig väl bemött och allting med köpet gick snabbt och smidigt.
Abcdfglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jättefint bemötande och enkel att prata med!
Jättetrevlig och bra information
Jag blev bemött på ett trevligt sett, Sanela levde upp till alla förväntningar. Allt gick smidigt och fort precis som man vill ha det.