En mäklare med mycket kunskap och sätter kunden i fokus.
Sebaedin Bekirov
Sebaedin Bekirov är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Sebaedin Bekirov har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Sebaedin Bekirov har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.7. Sebaedin Bekirov har haft 42 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
82 omdömen om Sebaedin Bekirov
Det var mycket bra. Bättre än vi hade förväntat oss han var trevlig hjälpsam vl kände oss trygga med honom. Vi var mycket nöjda han hade svar på alla frågor Han är absolut rätt man på rätt plats. Han får guldstjärna av oss
Vi visste vem vi skulle ringa då han även sålde vår andra fastighet. Han har servicekänslan som krävs. Han höll oss uppdaterade hela tiden, ställde bra frågor när det dök upp något och hade lösningar på allt. Saklig, trevlig, proffsig och informativ. Snyggt och propert klädd! Outstandig service. 10 poäng! Mvh Liza Grevblad och Magnus Hansson
Saklig, duktig o informerade hela tiden om uppdatering. Höll tider som var överenskomna. Lugn o beskrev precis för oss äldre hur vi ska hantera " säljcoachen". Å jättesnygg 😁😀😅. Sebo är väldigt positiv o har lett oss med fast hand genom hela försäljningen.
Sebaedin har visat på ett stort engagemang och ett mycket trevligt bemötande vad det gäller mitt lägenhetsköp. Han har hjälpt mig med allt vad det innebär att köpa ett boende. Jag är mycket nöjd.
Verkar pålitlig och korrekt. Har i huvudsak haft kontakt med honom via nätet.
Informativ och säljande... ... .....
Trevligt bemötande och kunnig i det jag undrat över.
Proffsigt och vänligt bemötande.
Vi är supernöjda med hans arbeta och att alltid återkomma med svar och information hans tillgänglighet och sakliga kompetenser har hjälpt os från starten till upplåtelse avtalet