Patricia Bartlett är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Patricia Bartlett har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Patricia Bartlett har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.8. Patricia Bartlett har haft 33 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Jag älskar att träffa och kommunicera med människor. Eftersom jag trivs med många bollar i luften blir jag lätt uttråkad när varje dag ser likadan ut och som mäklare ser aldrig en dag ut som en annan. Dessutom fungerar jag som bäst under press och är en problemlösare.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För mig är det ett stort förtroende att få följa någon från start till mål i en bostadsaffär därför är tillgänglighet och en ärlig kommunikation extremt viktigt. Inte bara att säga det utan faktiskt också leva upp till det.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Noggrann, strukturerad, ärlig och punktlig. Jag gör alltid det där lilla extra för mina kunder, både innan, under och efter avslutad affär.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det finns flera men jag måste nog ändå säga min första affär. Att ha pysslat och fixat för att få båda parter nöjda och se uppskattningen hos dem för något som faktiskt är självklart att jag gjort.
Vad gör du helst på fritiden?
TRÄNAR. Styrketränar och joggar med min hund, jag får energi och hon blir av med energi. Umgås med min familj och vänner!
Hur ser din drömbostad ut?
Den är svår finns olika beroende på var i livet jag befinner mig. Takvåning i en gammal byggnad som renoverats med kombination av nytt och gammalt i närheten av en park och grönområden eller ett enplanshus med öppna ytor och stora luftiga rum.
Vad vet vi inte om dig?
Innan jag blev mäklare och under tiden jag pluggade till mäklare så lockade mäklaryrket för det verkade vara ett varierande jobb med många bollar i luften och att man kunde tjäna gott om pengar. När jag sen började jobba som mäklare insåg jag att det är så mycket mer, min stora drivkraft blev att finnas för och ha nöjda kunder.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 9 Läs vad Patricia Bartlett
2020-11-21Verifierad kund
Inga problem över huvud taget mycket tack vare en engagerad mäklare
2020-11-18Verifierad kund
Sålt vår bostadsrätt. Naturligt att vi valde Fastighetsbyrån då de tidiga hjälpt oss med försäljningar. De har de bästa och kunnigaste mäklarna enligt vår bedömning.
Pålästa och kör inte försäljarstilen.
Heja Patricia du är bäst😁sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån LandskronaTack Marianne och stort tack för förtroendet! Ska bli spännande att följa er i ert nästa kapitel.
2020-11-13Verifierad kund
Patricia var suverän!
Hon var väl förberedd och kunde svara på alla våra frågor. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare under hela försäljningsprocessen. Hon såg husets potential och överträffade våra förväntningar. Vårt radhus bled sålt inom 48 timmar.
Vi rekommenderar henne stark!sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån LandskronaLucas och Kaisa, stort tack för ert förtroende och ert fina betyg! Det var ett nöje att jobba med er och ert hus :)
2020-10-15Verifierad kund
hon sålde vår lägenhet i city
hon är mycket ödmjuk och kunnig mäklare
självsäker gav hon sig in i sitt uppdrag och priset
blev över vad vi förväntat oss tack vare henne.sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-10-03Verifierad kund
Vi köpte en bostadsrätt.Av Patricia blev vi mycket väl och proffsigt omhändertagna.Myckcket nöjda med hela hennes arbete.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån LandskronaTackar ödmjukast för era fina ord! Jag hoppas att ni kommer trivas. Ser fram emot ett besök när ni gjort er hemmastadda.
2020-09-06Verifierad kund
Hon var lugn o sansad o påläst. De frågor hon inte kunde svara på tog hon reda på och återkom snarast.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-08-02Verifierad kund
En mäklare som gör det där lilla extra för en!
2020-06-28Verifierad kund
Sålde min bostadsrätt nyligen och allt gick väldigt snabbt precis som önskat, Patricia är grym och lever verkligen upp till förväntningarna 🌸
2020-06-24Verifierad kund
Patricia är engagerad, lätt att kontakta och tar sig alltid tid att besvara alla frågor som kan uppstå vid köp av bostad. En mäklare som ser till helheten.