Hampus Nilsson

Hampus Nilsson

Hampus Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona

Hampus Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Hampus Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.9. Hampus Nilsson har haft 41 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

67 omdömen om Hampus Nilsson

Sedan starten hos Reco 2024
Matilda Natalie Sara B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Landskrona - Helgebröten

Jag kan verkligen rekommendera Hampus! Han är otroligt lyhörd genom hela processen, alltid tillgänglig för frågor och alltid så professionell och trevlig. Han är även pålitlig och en av de bästa mäklarna jag haft kontakt med.

Anette T
Västra Fäladen

Bra bemötande och lyhörd. Tillgänglig för frågor 24/7. Snabb med återkoppling. Bra mäklare!

Azra A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Vi är väldigt nöjda med Hampus. Han var lättillgänglig, tydlig och snabb med att återkoppla. Rekommenderar varmt!

Hani R
Landskrona - Tegskiftet

En trevlig kille som driven och lätt få info och hjälp med allt . Han kommer komma långt med hans personlighet och driv !

Lena S
Skrev om Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Vi har bara goda vitsord att säga om Hampus. Han hjälpte oss med våra föräldrars dödsbo och dekleration. Rekommenderar varmt Hampus. Lena o Lennart

Hampus N gillar detta
Marie S
Häljarp

Seriös och mkt engagerad från start till mål. Rekommenderas verkligen!

Marianne G
Centrum - Nyhamn

Bästa mäklare jag har haft kontakt med. Så kunnig i sitt arbete. Sist men inte minst väldigt trevlig. Kan jag verkligen rekommendera.

Anesa H
Centralt

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Hampus genom hela processen. Professionell, engagerad och lätt att få kontakt med, samt höll mig väl informerad från start till avslut. Allt sköttes smidigt och tryggt!

Bo J
Centralt

Jag blev oerhört välkomnande av mäklaren! En släkting till mig som bor i närheten av Landskrona hade tidigare varit på visning, då jag bor i Sala. Hon beskrev lägenheten som väldigt trevlig och jag delade den uppfattningen när jag fick se lägenheten. Jag uppfattade Hampus som väldigt förtroendeingivande både för säljare och köpare.

Kjell L
Drottningen

Mycket nöjd, har hela tiden hållt oss ajour vad som händer å sker, jättetrevligt bemötande, allt har varit förstklassiskt.