Sanela Dindic
Sanela Dindic är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Sanela Dindic har varit registrerad mäklare sedan 2013-12. Sanela Dindic har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.4. Sanela Dindic har haft 48 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
193 omdömen om Sanela Dindic
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Mycket bra bemötande. Tydlig och lyhörd.
Ingav förtroende snabbt. -
köpte sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Positivt och trevligt bemötande!
Mäklaren gjorde ett utmärkt och snabbt jobb och vi hade turen att allt löste sig så bra!! -
Ett personligt och varmt bemötande! Alltid lugn och glad med tid för kunden. Trots en svår och vikande marknad drog Sanela affären i land, precis som jag hade förväntat mig.
köpte sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Helt underbart och väldigt kunnig svarade på det mesta
sålde sitt hus med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Det var bra på alla sätt , hon kämpade tills hon sålde vårt hus. Vi tackar henne så mycket.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Sanela är proffsig och trevlig.
Vi har haft kontakt med mäklare från firman förr och är väldigt förtjusta i dessa. -
Daniela är jättetrevlig!
Det gör att hon får en 3’a. Hade det inte varit för det hade betyget tyvärr blivit en 2’a.
Hon lever tyvärr inte upp till mina förväntningar när det gäller återkopplingar.
Köpa bostad är den största affär jag gör och då förväntar jag mig mer. I dagens uppkopplade samhälle förväntar jag mig återkoppling inom en halv dag på sms och mejl. -
Jag blev bemött på ett trevligt sett, Sanela levde upp till alla förväntningar. Allt gick smidigt och fort precis som man vill ha det.
Mycket trevligt bemötande. Noggrann och punktlig.
Superduktig fastighetsmäklare.