Eleonor Andersson Lööf

Eleonor Andersson Lööf

Eleonor Andersson Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona

Eleonor Andersson Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Eleonor Andersson Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 502 omdömen med ett betyg på 4.7. Eleonor Andersson Lööf har haft 65 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

502 omdömen om Eleonor Andersson Lööf

Sedan starten hos Reco 2014
Tony M
Sålde sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Drivande och snabb på att ge information

Mikael N

Mycket proffsig och med lång erfarenhet.

Ann-Britt N

Tydlig, rak i kommunikationen och har ett enormt kunnande i vårt område då hon sålt där under många år.

Thomas E
Köpte sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona

vi träffade Eleonor när vi var på en tidigare hus visning innan växthusvägen hon var väldigt trevlig och ingav förtroende

Lars N

En alldeles utmärkt fastighetsmäklare

Lotta L

Hon känns jordnära och är trevlig samt tillmötesgående. Hon är hjälpsam för en som inte har denna kunskap. Ja vi gillar henne helt enkelt.

Emma L

En öppen och härlig person som gör att man känner sig välkommen. Lätt att prata ned och mycket tillmötesgående

Marcus G

Engagerad och positiv 👍🏼🙌💪🏼

Sashko Y

super bra,nöjda Hon är praktisk och positiv person

Silvana J

Hej, Perfekt,positiv,kommunikativ Vi är överlyckliga tack