Mycket bra bemötande av en sympatisk och kunnig mäklare. Vi har verkligen fått all den hjälp vi förväntat oss. Mycket bra kontakt med kontinuerlig uppföljning under hela processen. Jag vill också nämna att Ewa Peterson varit mycket vänlig och hjälpsam.
Kenneth Pedersen
Kenneth Pedersen är mäklare på Fastighetsbyrån Eslöv
.Kenneth Pedersen har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Kenneth Pedersen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.8. Kenneth Pedersen har haft 22 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
154 omdömen om Kenneth Pedersen
Jag tycker Kenneth tog han om oss på bästa sätt. Berättade om bostaden när vi behövde svar, och var väldigt hjälpsam.
Bra bemötande Trevlig och kunnig på alla sett.
Kan verkligen rekommendera denna mäklare, tydlighet och bra på att ge råd och tips under resans gång. Nöjd från första mötet till huset blev sålt.
Bemötande av mäklaren ok. Mina förväntningar av mäklarna var att säja objektet. Bra och trevlig mäklare .
He was great and very helpful throughout the process of buying the apartment!
Kenneth var en enastående mäklare som gjorde köpet av vår lägenhet till en smidig och stressfri upplevelse. Med sin expertis och omsorg vägledde han oss professionellt genom varje steg, från sökandet till ett lyckat avslut. Kenneths professionalism och engagemang gjorde verkligen skillnad. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig och hängiven mäklare!
Kanon bra mäklare finns bara gott att säga om honom, hade svar på alla våra frågor :) Fick Kenneth rekommenderad från vän, tog dit ytterligare några mäklare för att jämföra, men valet föll på Kenneth fick en super bra känsla direkt.
Efter att ha mött med ett flertal mäklare landade valet på Kenneth efter att även en vän varmt rekommenderat honom. Kenneth var mycket kunnig och svarade tålmodigt på alla frågor
Korrekt och uppdaterad information under hela säljprocessen och försäljningen.