Peter Järvelid

Peter Järvelid

Peter Järvelid är mäklare på Fastighetsbyrån Kävlinge

Peter Järvelid har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Peter Järvelid har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Järvelid har haft 22 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

92 omdömen om Peter Järvelid

Sedan starten hos Reco 2019
Pontus E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Enkel, rakt på sak! Väldigt vänlig och respektfull

Ann-Christin Inga Ellenor B
Hofterup

Trevlig och hjälpsam. Kändes att han var uppriktig och på min sida.

Svar från Peter Järvelid

Tack snälla! Det har varit jättetrevligt att få stifta bekantskap med dig och vara delaktig i försäljningen. Vi har gjort ett fint arbete tillsammans och huset kommer till helt rätt händer. Ska bli spännande att få en uppdatering av dig om ett år, se hur du trivs i nya bostaden och dess omgivning :)

Andreas B
Kävlinge Tätort

Peter kombinerade ett varmt och personligt bemötande med en hög nivå av proffessionalitet. Han visade oss ett stort engagemang och var tydlig i sin kommunikation. Alla ens (konstiga) tankar, funderingar och frågor möttes med stor respekt och förståelse. Kort sagt, vi kände oss både lugna och trygga med Peter som mäklare! Vi skulle utan tvekan välja honom igen!

Svar från Peter Järvelid

Hej Andreas! Tack snälla för ett fint omdöme :)! Är jätteglad att ni blev nöjda. Jag tror att vi fick ett kvitto på att allting kan gå riktigt bra när alla samarbetar. Er köpare verkar mer än nöjd över att få ta över det ni har byggt upp. En superkul försäljning som vi bär med oss. Tack för förtroendet!

Anna B

Kunnig, lyhörd, vänlig och engagerad!!! Bättre mäklare finns inte! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Peter Järvelid

Hej Anna! Naw, tack snälla :)! Det är inte mäklaren som gör affären, det är kunderna ;). Jättekul att ni är nöjda, det gläder mig. Jag är övertygad om att er köpare kommer trivas galant.

Alexander R
Kävlinge Tätort

Påläst om bostaden och området. Trevlig bemötande. Återkopplade gällande frågor snabbt

Svar från Peter Järvelid

Hej Alexander! Tack snälla för att du skrev ett par rader om mig, det gjorde mig jätteglad! En jättetrevlig försäljning där alla verkade lika nöjda och glada. Happy days :)!

Elin E
Kävlinge Tätort

Bra! Trevlig mäklare som gör ett bra jobb!

Svar från Peter Järvelid

Hej Elin! Tack snälla för ditt omdöme, det uppskattar jag jättemycket :). Stort grattis till en fantastisk lägenhet!

Cajsa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Järvelid en del av Fastighetsbyrån Kävlinge
Kävlinge Tätort

Peter ger ett bra personligt bemötande, trevlig och snabb på återkoppling. Har tidigare bra efarenhet av honom, både på köp sidan och sälj sidan.

Svar från Peter Järvelid

Hej Cajsa! Tack snälla för ditt omdöme, det värmer verkligen! Jag har haft förmånen att jobba ihop med dig ett par gånger och det har varit jättekul var gång. Stort lycka till i nya bostaden!

Oleksandr G
Kävlinge Tätort

*Mycket trevlig man. Mycket professionella förslag och diskussion.

Svar från Peter Järvelid

Hi Oleksandr! Thank you so much for your rewiev 😀! It’s very nice to have you as a client. Br Peter

Marianne P
Kävlinge Tätort

Trevlig, tydlig, saklig och lägger stor vikt på att förklara för båda parter i affären så att inga oklarheter skall uppstå i senare skede.

Svar från Peter Järvelid

Hej! Tack snälla för ditt fina omdöme! Det var jättetrevlig affär, kanske något kort, men så är det när kunderna gillar bostaden 😉😀. Är säker på att köparen kommer trivas galant. Vi ses inom kort! Mvh Peter

Daniel C
Kävlinge Tätort

- Vi blev bemött på ett utmärkt sätt. - Han levde våra förväntningar på ett exemplariskt sätt. - Vi har uppskattat hans engagemang, empati och hjälp gällande alla våra frågor. Vi är mycket mer än nöjda med Peter Järvelid i alla avseende. Daniel A. Carreno F. Gloria A. Figueroa M.

Svar från Peter Järvelid

Hej Daniel! Tack snälla för ert omdöme! Er försäljning kommer jag minnas mycket länge. Ni var så supermysiga att jobba med. Det var verkligen ett stort uppdrag! Ibland hittar vi en köpare i helt rätt sekund, stämmer magkänslan kan allt bli fantastiskt. Ni har en förväntansfull liten familj som längtar efter att få nycklarna till den fina lägenheten ☺️. All lycka med era stora planer. Mvh Peter