Jenny S:
Jag är helt överväldigad av det engagemang, proffesionelitet och djupgående kunskap som Carmen på ALex uppvisat.
Jag har blivit omfamnad och känt mig helt trygg under vingarna på ALex i en svår konflikt på min arbetsplats.
Jag förväntade mig att få hjälp, men fick istället ännu mer än det -upprättelse, omvårdnad, kärlek och vinst!!
Blev med andra ord helt överrumplad av hur kunnigt, intelligent och kärleksfullt jag blev omhändertagen.
Som att få hjälp direkt från Gud.
Otroligt!! Skulle rekommendera ALex till alla som behöver hjälp!
Djupt tacksam!!
RICKARD A:
Superbra bemötande, tydlig och rak kommunikation och ett proffs i alla avseenden. Supernöjd med den hjälp jag fick. Rekommenderar varmt alla i behov av juridisk hjälp att anlita Fredrik på rättsakuten.
Välkommen till oss på Juristbolaget! Vi är specialiserade inom familjerätt och vill vara din jurist i alla livets skeden. Kontakta oss för ett kostnadsfritt inledande samtal.
Lennart N:
Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar.
Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.
Estetiskt H:
Köpt tjänsten bokföring och årsredovisning till företaget. De är väldigt serösa och noggranna. De har koll på ditt företag och kommer med förslag på lösningar som gynnar dig utan att man behöver fråga. Alltid tillgängliga och de svarar väldigt pedagogiskt och enkelt så man förstår svaren. Rekommenderar dem varmt.
Jonas N:
Fick erbjudande om "fri juridisk rådgivning i 30 minuter" och vi ville ha hjälp med att upprätta ett samboavtal. Mötet med tog max 10 minuter och vi fick besked om att samboavtalet kostar ca 2500kr och skulle ta en vecka att färdigställa. När sedan avtalet kommer visar det sig att Lexly använt en färdig mall och endast klistrat in våra personnummer. Avtalet får plats på ett A4 papper. Avråder starkt från denna tjänst eftersom det finns färdiga mallar att hämta på nätet för en bråkdel av priset. Mycket billigare, snabbare och enklare.
gunnar j:
I det ärende vi använde oss av juristjouren finns inget att anmärka på. Snabb respons både per mail och telefon. För kommande ärenden är det ingen tvekan om att vi kommer att vända oss dit igen
Anna M:
Vi använder WAT för att hjälpa oss med bokföringen till vår ideella förening. Det verkar vara en lyckoträff för oss att vi valde WAT. Vi får den hjälp vi behöver till en mycket human kostnad. När vi anlitat större firmor har vi betalat oskälig höga kostnader trots att man inte riktigt har kunnat hantera vår "okunskap" vilket lätt till väldigt mycket fel som varit svåra att reda ut.
Madeleine Anne Elisabeth F:
Jag ger Josefine mina varmaste rekommendationer! När man går igenom det tuffaste i livet och kämpar för sitt barns rätt att bli lyssnad på vägleder Josefine en igenom hela rättsprocessen. Hon är lyhörd, engagerad, proffsig och har ett hjärta som brinner för barnen.
Josefine kan man lita på gör sitt yttersta och vass när det gäller i tingsrätten.
Letar du efter Sveriges bästa advokat i en vårdnadstvist har du hittat rätt!
Johan R:
Jag anlitade Catherine Innergård med väldigt kort varsel innan förhandling i domstol skulle vara. Hon satte sig snabbt in i fallet och gjorde ett fantastiskt arbete. Rekommenderar starkt att anlita henne.
Stefan A:
Mycket kompetenta och engagerade jurister som jag mer än varmt kan rekommendera. Ett proffsigt bemötande och ett starkt stöd när du upplever att det verkligen blåser.
Hans B:
Högsta betyg! Thomas är en mycket skicklig advokat och jag kan garantera ett gott bemötande och förstklassig hantering av ditt ärende. Känslan var den av starkt förtroende och stämningen avspänd. Synnerligen prisvärd handläggning av komplicerat ärende. Jag har även rekommenderat advokat Olsson till andra. Advokat Olsson lägger upp sina presentationer inför rätt et al på ett klart och tydligt sätt, utan omsvep. Retoriken är slagfast och exakt. Ytterligare en styrka är att han kan hålla den nervösaste av klienter lugn vilket i förlängningen ger bättre förhandlingar där fakta från såväl rätten som klienten dels kommer fram, dels kan behandlas på ett korrekt sätt.
Gold Club B:
Jag har känt Uggla i flera år och har BARA gott att säga om honom. Han har hjälpt mig i flera mål och alltid behandlat mig med stor respekt och förståelse. Den dagen han slutar så mister sverige en duktig Advokat.
Stina Linnea F:
Emma har på exceptionellt sätt hjälpt mig i en fastighetstvist. Snabb att svara och på ett trevligt, professionellt och lättförståligt sätt hjälpt mig genom hela processen. Om jag behöver juridisk hjälp framöver så kommer jag absolut att kontakta Emma igen. Rekommenderar verkligen Emma Dahlströms Advokatbyrå.
Lars Olof Robin H:
Till en början saklig och hjälpsam i bodelningen. Allt eftersom tiden gick, pandemi sköt upp vissa möten osv försvann också engagemanget. Då jag skulle ta över den gemensamma (äldre)bostaden tyckte jag det var lämpligt att anlita en besiktningsman. Det fick jag ensam bekosta och efter anmärkningar på tak och dränering togs offerter in för att kunna delas lika och dras av från värderingen. Detta skedde aldrig och ett slutgiltigt beslut fattades utan någon återkoppling eller medling, Med texten att jag antas avslå min begäran att ensam överta bostaden, uträkning gjord utan avdrag för akuta brister och nu ett beslut som ej går att ändra. Vilket är ofattbart uselt, för att tillsammans med exet ha betalat över 25.000kr för 1st möte och 1st telefon möte och ett par samtal och sms. Ställt frågor om beslutet via sms utan återkoppling. Totalt oengagerad och sympatilös kvinna.
Christine D:
En advokat för djurens värld som jag varmt kan rekommendera. Mycket bra råd och tips för mig som "kund". Läs hans bok också som handlar om att köpa häst där finns mycket att lära.
Har återigen fått bevis för att detta är en underbar advokat som ställer upp i ur och skur för alla hästar som hamnat i fel händer.
Bisse S:
Har anlitat Greger i en hyrestvist, av mig och min dotter får han absoluta toppbetyg. Ärlig, pålitlig, lugn och trygg. Han kunde t.o.m få min dotter att lugna ner sig vilket inte är lätt alla gånger. Men framförallt måste jag nog säga att vad jag uppskattar mest är nog hans ärlighet även fast han kunde förlora oss som kunder så valde han att tala om att våra chanser var små och att vi borde tänka efter innan vi bestämde oss för att gå vidare med honom.
Bara en sån sak får man inte höra ofta från en säljare, för hur det än är så säljer han ju sina tjänster.
Rekommenderar denna advokat med hela mitt hjärta.