Jurist i Sollentuna

3 rekommenderade jurister i Sollentuna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från jurister nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Michael  F
    Michael F: Som de flesta advokater i landet. Låser in folk för göra sig en hacka och fabriserar rättsmål med den kriminella tjänstekåren och domarkåren så de tillsammans kan sko sig på folks möda. Ringde en rättsprofessor för få ett utlåtande. Han sa att det var ingen ide och studera juridik i Sverige. Vet väl alla att inga lagar är giltiga utan ansvar det förklarar den kriminella kårens beteende. Torben är bra på fria mördare pundare och annat pack staten kan sko sig på . Men svenska rättsystemet handlar inte om rättvisa. Det handlar om att sko sig på andras möda och skuldsätta individen åt pyramidspels banker som är falskmyntare. Hela nationen är ett hån . Har inget övers för denna rättskår av tjuvar bedragare mytomaner och sekter och de kommer få ligga som de bäddar . Ett större gäng kriminella skådespelare har jag aldrig skådat.
  • Driver du juridisk byrå i Sollentuna?

• Sandra A
    Sandra A: Stort kunnande, Hjälpt vårt företag vid flera tillfällen. Han är personlig proffsig och noggran. Vi litar på Stefan. Sandra Argenius Advantico AB
  • Driver du juridisk byrå i Sollentuna?

• Patrik Esbjörn S
    Patrik Esbjörn S: Jag vill varna alla för Jur.kand! Hon är kriminell och sprider sekretesshandlingar som hennes klient har kommit över på olagligt sätt. Hon ägnar sig åt förtal och ärekränkningar och saknar totalt moral och etik. Hennes arbetsgivare tycker tydligen inte att det är ett problem att ha en sådan människa anställd på familjens jurist. Man bör också tilläga att tidigare var hon advokat men hon vart väl tvungen att avsäga sig titeln och bara vara jurist då det inte är förenligt med god advokatsed att bete sig som hon gör.