Helen Marika N:
Vi anlitade Catherine på rekommendation och blev imponerade av hennes effektivitet och förmågan att snabbt sätta sig in i ärendet, men också bedöma risker. Vi rekommenderar henne varmt!!
Gold Club B:
Jag har känt Uggla i flera år och har BARA gott att säga om honom. Han har hjälpt mig i flera mål och alltid behandlat mig med stor respekt och förståelse. Den dagen han slutar så mister sverige en duktig Advokat.
Stina Linnea F:
Emma har på exceptionellt sätt hjälpt mig i en fastighetstvist. Snabb att svara och på ett trevligt, professionellt och lättförståligt sätt hjälpt mig genom hela processen. Om jag behöver juridisk hjälp framöver så kommer jag absolut att kontakta Emma igen. Rekommenderar verkligen Emma Dahlströms Advokatbyrå.
Bisse S:
Har anlitat Greger i en hyrestvist, av mig och min dotter får han absoluta toppbetyg. Ärlig, pålitlig, lugn och trygg. Han kunde t.o.m få min dotter att lugna ner sig vilket inte är lätt alla gånger. Men framförallt måste jag nog säga att vad jag uppskattar mest är nog hans ärlighet även fast han kunde förlora oss som kunder så valde han att tala om att våra chanser var små och att vi borde tänka efter innan vi bestämde oss för att gå vidare med honom.
Bara en sån sak får man inte höra ofta från en säljare, för hur det än är så säljer han ju sina tjänster.
Rekommenderar denna advokat med hela mitt hjärta.
Mats S:
Mycket förtroendeingivande och stort engagemang samt trevligt bemötande. Våra förväntningar i ett fastghetsärende mot kommunen infriades till 100% när MMD dömde till vår fördel tack vare Inger Bymans insatser.