Eklunds Mora AB

Eklunds Mora AB

eklundsmora.se
  • BadgeTwoYears

Eklunds Mora är ett familjeägt installationsföretag som har varit en trygg partner för villaägare, fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar i norra Dalarna sedan 1996. Med säte i Mora erbjuder vi helhetslösningar inom värme och sanitet, el, kyl och brasvärme. Våra fokusområden är värmepumpsinstallationer, badrumsrenoveringar,...

317 omdömen om Eklunds Mora AB

Åsa Ö
Skrev om Eklunds Mora AB

Mycket bra service och bemötande

Hans M
Skrev om Eklunds Mora AB

Denna gång var det service på våran värmeanläggning. Det kom en glad och trevlig tekniker tidigt på morgonen och gjorde servicen. Allt gick bra och vi är mycket nöjda. Vi har Eklunds som vår leverantör på allt inom VVS och värme. Hans och Ullabritt Mattson

Folke E
Skrev om Eklunds Mora AB

Ett utmärkt genomfört jobb, allt enligt förväntan!

Näséns B

Bra samarbetspartner vid objekt

Per-Olof K
Skrev om Eklunds Mora AB

Snabbt och effektivt att göra affär med er Insättningen av värmepumpen gick snabbt och bra trots lite krånglig trappa ner till placeringen av värmepumpen Allt fungerade utmärkt Kan rekommendera er till andra Hälsningar Peo Olof karlsson

Thommie G
Skrev om Eklunds Mora AB

Mycket bra bemötande snabb service

Lars A
Skrev om Eklunds Mora AB

Bra bemötande.Bra montage av köksblandare och vattenlarm.

Susanna S
Skrev om Eklunds Mora AB

Det var inget stort jobb, men tycker att det gick snabbt och smidigt. Lämnade inget stök.

Johan Å
Skrev om Eklunds Mora AB

Snabbt och effektivt arbetat, fixat snabbt

Anders S
Skrev om Eklunds Mora AB

Bra bemötande o service vid ett stort problem värme pumps haveri

Kjell L
Skrev om Eklunds Mora AB

Mycket väl bemött. Snabb hjälp när jag kom dit. Rep. av förbränningstoalett. Mycket nöjd, tummen upp!

Gia T
Skrev om Eklunds Mora AB

Lätta att ha att göra med. Rak information. Håller vad de utfäst. Hantverkarna utför det de ska utan onödiga pauser och utan slarv. Lämnar arbetsplatsen snygg och prydlig. Mycket nöjd. Kunnigt och trevligt bemötande även på ”kontoret ”.

Per Arne J
Skrev om Eklunds Mora AB

Jag är väldigt nöjd med Eklunds Mora AB. Väldigt bra service genom åren som jag anlitat dem. Alla är trevliga och tillmötesgående

Kerstin B
Skrev om Eklunds Mora AB

Trevlig personal och snabb service 😊

Magnus H
Skrev om Eklunds Mora AB

Bra personal som bryr sig, vill lära sig mer

Johanna K
Skrev om Eklunds Mora AB

Jag får alltid ett bra bemötande, toppen service!

Kaisa R
Skrev om Eklunds Mora AB

Alltid bra och snabb service.

Ann-Kristin H
Skrev om Eklunds Mora AB

Man får hjälp fort. Samma dag när man ringer oftast. Trevlig personal.

Toove P
Skrev om Eklunds Mora AB

Stabilt och allt enligt överenskommelsen 👍

Ingalena J
Skrev om Eklunds Mora AB

De hör av sig när de lovat och kommer när de ska, gällande serviceavtal på värmepump.

Leif P

Snabb service! Bra bemötande proffsigt

Olav C
Skrev om Eklunds Mora AB

Som vanligt ett proffsigt bemötande från denna firma. Rekommederas starkt!!

Ann-Sofie V
Skrev om Eklunds Mora AB

Alltid snabb service och trevligt bemötande från samtliga anställda vi haft kontakt med i olika ärenden.

Linda O
Skrev om Eklunds Mora AB

Jag har alltid fått ett bra bemötande av Eklunds Mora AB som är ett lokalt företag med bra service och trevlig personal. Jag anlitade dem denna gång för byte av värmepump då de hade ett bra erbjudande som ingen annan kunde matcha. Eklunds Mora AB är mitt första hands val när det gäller VVS.

Gunilla B
Skrev om Eklunds Mora AB

Vi köpte vår bergvärmepump av Eklunds för 15 år sedan. Nöjda med allt sedan dess!

Camilla B
Skrev om Eklunds Mora AB

Snabb och effektiv service! Bra på att kommunicera kring besöket. Känns tryggt att få värmepumpen servad varje år

Håkan M
Skrev om Eklunds Mora AB

Mycket bra service och kundbemötande. Duktiga och trevliga service tekniker

Birgitta D
Skrev om Eklunds Mora AB

Mycket bra service varje gång jag behöver era tjänster. Känner till många av era anställda med namn och därför känns det som jag får en personlig hjälp med att lösa de olika de olika saker som behöver åtgärdas och som ni har möjlighet att lösa åt mig.

Anneli Q
Skrev om Eklunds Mora AB

Jag har min dotters man som varit anställd tidigare på Eklunds som hjälper mej med alla kontakter inom byggbranschen när jag behöver hjälp med mina fastigheter. Jag är mycket nöjd med Eklunds.

Peter E

Eklunds Mora AB har sevat o skött om min värmep

Dan V
Skrev om Eklunds Mora AB

Alltid tillmötesgående. Pålitlig personal. Felsökning respektfull och reparationen noggrant utförd.

Lars L
Skrev om Eklunds Mora AB

alltid väl bemött och Eklunds håller överenskommen tidplan.

Maj-Britt S
Skrev om Eklunds Mora AB

Trevlig personal. Har installerat bergvärme, Eklunds sköter tillsynen till belåtenhet.

Marianne L
Skrev om Eklunds Mora AB

Allt har fungerat utmärkt. Finns inget att anmärka på så här långt. Jag rekommenderar gärna Eklunds i Mora till andra intressenter.

Carina A
Skrev om Eklunds Mora AB

Jättebra bemötande och trevliga. Överträffade verkligen mina förväntningar. Dom bytte två elcentraler åt mig och det gick verkligen smidigt. Är verkligen nöjd och kommer att anlita och rekommendera dom.

Per J
Skrev om Eklunds Mora AB

Tack för jätte bra service, det är lätt att komma i kontakt med er boka om tider är heller inga problem. Har serviceavtal med er och det fungerar super bra.

Maria L
Skrev om Eklunds Mora AB

Bra bemötande. Snabb "utryckning" Byte av pump bergvärmepannan. Ringer alltid Eklunds vid problem!

Maria J
Skrev om Eklunds Mora AB

Snabb och bra service, trevlig personal.

Lars A
Skrev om Eklunds Mora AB

Pålitliga och kompetenta. Flexibla vad gäller tidsbokning.

Bo T
Skrev om Eklunds Mora AB

Vi har litat på er kunskap och kundservice i flera år nu och är mycket nöjda. Ni är kanske inte de billigaste men den höga kvaliteten, goda servicen och kundvänligheten gör det värt.

Paavo K
Skrev om Eklunds Mora AB

Väldigt proffsigt personal som utförde arbetet snabbt och bra.

Svar från Eklunds Mora AB

Vad roligt att höra att arbetet motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme.😊

Hans G
Skrev om Eklunds Mora AB

Fantastisk supersnabb service. Tyvärr missade dom att lämna offert på handdukstork som jag bad om.

Svar från Eklunds Mora AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med hur snabbt vi kunde hjälpa dig, tack för ditt omdöme! Vad gäller offerten på handdukstorken ska vi självklart kolla upp vad som hänt där. Du får gärna höra av dig till oss med lite mer information, så ser vi till att ordna fram den. 😊

Johan S
Skrev om Eklunds Mora AB

Kunnig försäljare o tekniker. Bra uppföljning och snabba svar

Svar från Eklunds Mora AB

Vad roligt att höra, tack för ditt omdöme. Vi blir glada att du är nöjd med både kunskapen och hur vi följt upp och återkopplat. 😊

Ella-Marie E
Skrev om Eklunds Mora AB

Besviken över att reparationen som utfördes augusti -25 inte fungerade efter så kort tid (våren -26 och att jag inte fick någon reduktion på arbetskostnaden.

Svar från Eklunds Mora AB

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att lösningen inte höll så länge som du hade hoppats. Det är tyvärr svårt att i förväg veta hur länge en reparation av en äldre armatur kommer att hålla. Men vi tar med oss detta och ser till att vara ännu tydligare kring sådana bedömningar framöver.

Erik L
Skrev om Eklunds Mora AB

Jättebra på reklamationer och snabb service.

Svar från Eklunds Mora AB

Vad bra att du lyfter det, stort tack för ditt omdöme! Vi blir glada att du är nöjd med hur vi hanterade reklamationen och att hjälpen fungerade smidigt. 😊

Jenny Å
Skrev om Eklunds Mora AB

Bra och snabb service och kunniga medarbetare.

Svar från Eklunds Mora AB

Vad roligt att höra , stort tack! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med servicen och att du upplevde oss som kunniga genom hela arbetet. 😊

Ulf L
Skrev om Eklunds Mora AB

Trevligt bemötande, Bra utfört arbete.

Svar från Eklunds Mora AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att både bemötandet och resultatet levde upp till dina förväntningar. 😊

Lisbeth D
Skrev om Eklunds Mora AB

Utmärkt bemötande vid installationen av solcellerna. Det känns tryggt med en lokal firma för uppgiften. Nära till återkoppling. Återkommer gärna vid nya kök. Med utmärkt beröm godkänt.

Svar från Eklunds Mora AB

Vad roligt, stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att installationen fungerade bra och att du upplevde trygghet i att anlita oss som lokal aktör. Kul också att du vill återkomma framöver, det ser vi verkligen fram emot. 😊

Nina R
Skrev om Eklunds Mora AB

Professionella och trevliga hantverkare. Ger råd och förklarar sitt arbete allteftersom. Erbjuder olika lösningsmöjligheter och ger för- och nackdelar med varje lösning för att kunden ska kunna ta ett informerat beslut vilket uppskattas.

Svar från Eklunds Mora AB

Vilken fin återkoppling, stort tack! Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och att du fick tydliga förklaringar och olika alternativ att ta ställning till. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg i de beslut som tas längs vägen. 😊

Ulf K P
Skrev om Eklunds Mora AB

Fick ett väldigt trevlig och proffesionellt intryck redan vid första kontakten. Det visade sig att det stämde genom hela processen. Mitt problem var en ej fungerande värmepanna (problem med elektroniken). Kan varmt rekommendera Eklunds.

Svar från Eklunds Mora AB

Det gläder oss att du fick ett bra intryck redan från start och att det höll i sig genom hela arbetet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för din rekommendation, det uppskattar vi verkligen😊