Bra snabbt fixat.
Stockholms RÖR & VVS AB
Välkommen till Stockholms rör & VVS AB! Vi finns alltid till hands när du behöver professionella och pålitliga rörmokare. Vi har alltid jourtekniker på plats att hjälpa dig vid akuta ärenden såväl som planerade. Ring oss och vi kan vara på plats inom en timme. Våra tjänster: Mindre servicearbeten, VVS-arbeten, rördragning,...
236 omdömen om Stockholms RÖR & VVS AB
Sedan starten hos Reco 2020
Enkel, snabb och fick jobbet gjort. Tack!
Bra kommunikation, bra tillgänglighet och snabbt löst med bra resultat!
Trevligt bemötande och bra information rörande ärendet.
Proffsigt utfört rekommenderas varmt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Very glad to get the service from Stockholms RÖR & VVS AB. The service was quick and they installed my Elpanna in a very short time where other companies were providing lead time of weeks and weeks. The person responsible is very helpful and professional. I will highly recommend this company for any VVS related work.
Snabb service, jobbet blev gjoirt, bra beskrivning av arbetet och återkoppling från säljsupporten. Inget att klaga på.
Kunde komma och hjälpa läckande avloppsrör med kort varsel. Dock ingen uppfattning om priset jmf med andra företag då jag ej hade tid att ta in andra offerter.
Pålitlig,kunnig,noggrann Dessutom trevlig
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande.
Jättefint bemötande och fin beskrivning över hur saker funkar kring det vi behövde hjälp med. Väldigt nöjd!
Behövde hjälp med installation av ny köksblandare och diskho. Snabb och professionell hjälp. Trevligt bemötande hela vägen. //Peter
Tack för att köksblandaren blivit fixad! Det kom en mycket trevlig och kunnig VVS-kille, trots att vi bor ”ända ut på Värmdö” och trots att du fick arbeta på övertid. Toppen - nu fungerar kranen perfekt!
Snabb service och återkoppling frågor. Dock ingen tid för offert om man har lite bråttom. Helhet mycket nöjd och självgående montör med egna bra lösningar
Det här är andra gången jag använder Stockholms Rör & VVS. Första gången var att korrigera anmärkningar från Brf. Nästa var en läckande balofix. SR&V är noggranna, service-minded och trevliga. Båda rörmokare var engagerade och såg helheten. Jag kommer definitivt använda SR&V igen. Tack för fint arbete!!
Snabba och noggranna. Och trevliga!
Snabb och bra service. Trevlig personal så jag är mycket nöjd !
Snabb och bra service. Har anlitat Stockholms RÖR & VVS flera gånger, och jag har blivit mycket nöjd varje gång.
Snabba, duktiga och trevliga! Rekommenderas varmt!
Snabbt och effektivt. Trevligt bemötande!
Gjorde två bra jobb. Det fungerar bra. Priset blev det överenskomna.
Mycket smidigt och professionellt, allt gick mycket bra och enligt planen., pålitlig och trevlig personal.
Bland de bästa jag anlitat i rörbranshen. Kanske borde de sett attfelet var inte på det jag ville ha utbytt, men snabbt jobb o trevliga anställda o rimligt pris.
Tryggt? Gott bemötande proffesionellt
Snabba och proffsiga. Trevlig bemötande och väl genomfört arbete.
Hade en slang som spruckit under badkaret. 2 killar kom över skar ut en kakelbit och all silikon, lyfte upp badkaret bytte slang satte tillbaka badkaret, kaklade och drog silikon så det såg bättre ut när de kom! Allting tog cirka 2 timmar, de förklarade vad som hänt och vilka möjligheter som fanns längs vägen. Vi är jättenöjda och kommer använda dem igen!
Alltid bra och snabb hjälp när man som mest behöver den.
Mycket nöjd med mötet med rörmokare som utförde jobb med toalettstol o duschmunstycke. Ej lång väntetid utan kom bara efter ngr dagar. Utförde jobbet mkt bra.
Snabb och bra hjälp när mina rör började läcka
Pålitliga, kompetenta och trevliga!
Bra service, levde upp till förväntningarna, kunnig och trevlig. Kan rekommendera denna firma.
Kom snabbt och fixade det de skulle samt trevligt bemötande
Jag fick kontakt snabbt och de kunde erbjuda en tid som passade. Jobbet utfördes bra och snabbt av en trevlig person. Mycket nöjd!
Mkt snabbt, proffsigt och trevligt!
För dyrt - på fakturan finns också en post, som inte levererats.
Ett mycket trevligt och bra bemötande
Mycket nöjd, snabbt och proffsigt
Fick snabbt hjälp med läckande diskho. Kunnig o trevlig reparatör
Kom på avtalad ton, fixade problemet (kall handdukstork), städade efter sig och var allmänt trevlig. Vad mer kan man begära?
Vi fick snabb hjälp, även om det inte var en nödsituation. Sen kunde vi fortsätta själva att installera duschkabinen.
Vi behövde akut hjälp för stopp i en pump, 2 medarbetare kom inom ett par timmar, löste problemet snabbt och lämnade snyggt och rent efter utfört uppdrag. Trevliga och kompetenta.
Snabbt svar på telefonen och snabb åtgärd samma dag.
Fick snabb service när jag hade en läcka i köket. Reparatör kom på plats och åtgärdade mitt problem inom två timmar.
Slirar lite i administration, flytt av ankomsttid två gånger. OK för mig, men kanske inte för de som stannat hemma från jobbet. Mycket bra när VVS teknikern kom ocoh gjorde jobbet. Snabbt också; byte av termostat på radiator. Däremot var priset för arbetet häpnadsväckande högt. Är det inflaterat av ROT-avdraget?
Hej Per, Vi kom samma dag som vi avtalade men vi fick en tidigare lucka under samma dag så skickade vi sms till dig på morgonen med fråga om det skulle passa. Ingen återkoppling fick vi. Ringde senare under förmiddag och frågade om vi kunde komma annan tid att det som vi bokade, då sa ni ABSOLUT! Vi är hemma hela dagen och kom när det passar. Vår standard debitering för reparationsbesök är 1990 efter rot. Står tydligt på vår hemsida. Hälsningar Sohaib
Reparation av vattenanslutning till tvättmaskin. Trevligt bemötande och bra utfört arbete. Arbetskostnad stämde väl med utlovad pris.
Riktigt trevliga, snabba och duktiga. Hjälpte mig dessutom med kontakter för att lösa andra problem i fastigheten.
Tackar, det gick smidigt att jobba hos er. Vi finns!!
Utförde uppdraget till full belåtenhet av trevlig och vänlig reparatör
Leverans långt före deadline och under budget! Finns ni på riktigt eller har jag drömt? Helt outstanding, och om det inte vore nog så är dessutom törn dragna så snyggt att vi bestämde oss för att inte bygga in dem, konstverk! Tack Sohaib och ditt fantastiska team, ni har mig som kund livet ut!!!
Kunniga och löste problemet snabbt, behövde termostater och rejäl sänkning av värmen, innan var det 35-40 grader i lägenheten. Och mycket trevliga, jag rekommenderar. varmt
Snabbt på plats, mycket professionell och hjälpsam.