HusmanHagberg Enskede

HusmanHagberg Enskede

4.8 / 5 baserat på 1605 omdömen
Välkommen till HusmanHagberg i Enskede!

Vi har funnits här på Stockholmsvägen 1 i Gamla Enskede sedan 1993 och förra året sålde vi drygt 250 bostäder i södra Stockholm. Det tycker vi visar på att vi är en lokal mäklare som kan söderort.

Har du precis börjat titta på bostäder i vårt område? På vår hemsida kan du se alla våra objekt, läsa om bostaden och området samt se alla dokument samlade på ett ställe. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe om du vill komma förbi kontoret och prata om dina bostadsdrömmar!

Utmärkelser

1605 omdömen om HusmanHagberg Enskede

Sedan starten hos Reco 2017
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Årsta
  2023-03-29 Verifierad kund
  Vi är otroligt nöjda med Johan och har känt oss trygga hela vägen från första kontakten till försäljning. Vi skulle rekommendera Johan till alla som ska sälja sin lägenhet - speciellt här i Årsta!

  Det har också varit tydligt att Johan tagit hand om alla spekulanter på ett väldigt bra och professionellt sätt.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-03-28 Verifierad kund
  Mycket fint bemötande, allt gick lugnt och metodiskt igenom före/under köpet
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Gullmarsplan/Globen
  2023-03-27 Verifierad kund
  Vincent var väldigt trevlig och ställde upp på att visa lägenheten flera gånger utan krångel och snabbt efter förfrågan varje gång. Även efter att köpekontraktet var underskrivet har han släppt in oss i lägenheten för att mäta etc. Mycket enkel att ha att göra med och trevlig!
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Bagarmossen
  2023-03-25 Verifierad kund
  Marcus är en mäklare i särklass och en genuint trevlig människa. Vi har haft Marcus både som säljare och som köpare och har varit supernöjda båda gångerna. Marcus har en exceptionell lokalkännedom, är en tydlig kommunikatör, har högsta möjliga tillgänglighet och stöttar säljaren genom hela försäljningsprocessen. Stort tack, Marcus, för vår senaste försäljning och allt gott!
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-03-23 Verifierad kund
  Bra kommunikation genom hela försäljningen.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Skarpnäck/Pungpinan
  2023-03-23 Verifierad kund
  Leo är en av de bästa mäklare jag någonsin träffat. Jag vet att det är tack vare honom min bostadsförsäljning blev extremt lyckad. Leo la ner hårt jobb för att det skulle vara möjligt och var tydlig och konsekvent hela tiden. Som sagt BÄSTA MÄKLAREN!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Enskededalen
  2023-03-21 Verifierad kund
  Han hade kanske mycket att göra men det dröjde ibland länge innan han återkom med info som han lovat och lägenhetbeskrivningen stämde inte riktigt överens med verkligheten, det var några viktiga detaljer som missades tyckte jag.

  Men på + sidan, han var väldigt trevlig och extremt profissionell och tydlig när väl affären var i hamn.
  Gilla
 • skrev om Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
  2023-03-20 Spontant omdöme
  Jag köpte min lägenhet av Ola 2011 och han sålde 2023. Jag är nöjd med hans arbete.
  Tack för de fina orden, kul att arbeta med er igen. Ola Sjölund
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Gullmarsplan/Globen
  2023-03-18 Verifierad kund
  Vincent är en ödmjuk och seriös mäklare. Vincent vill säljaren och köparen väl. Vincent ger ett intryck av att pengar är inte allt utan det är viktigt med relationer och att alla är nöjda och glad i slutändan. Är mycket nöjd med hur Vincent har behandlat och agerat med just min bostadsförsäljning. Skulle rekommendera Vincent till alla som behöver sälja sin bostad i relevant område.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
  • Enskededalen
  2023-03-18 Verifierad kund
  kanon. smisig affär från början till slut.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Svedmyra
  2023-03-15 Verifierad kund
  Johan var precis som man vill att en mäklare ska vara - professionell, tillgänglig och hjälpte oss komma till ett smidigt avslut med vår lägenhetsaffär. Därutöver bjöd Johan på ett personligt och varmt bemötande.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-03-14 Verifierad kund
  Mycket nöjd med Johan som min mäklare.
  Professionell, serviceminded och trevlig. Skötte min försäljning galant trots på distans. Rekommenderar starkt!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-03-12 Verifierad kund
  Fint och proffsigt bemötande! Johan upplevdes alltid vara steget före vilket gjorde att köpet kändes tryggt.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Årsta
  2023-03-09 Verifierad kund
  Vi velade länge kring när vi ville sälja vår lägenhet, vi upplevde ett väldigt ödmjukt och stöttande bemötande från Leo under denna tid. Han gav oss alltid bra feedback vid frågor och vägledde oss tryggt genom hela processen.

  Leo har överträffat alla våra förväntningar! Vi är så nöjda! Han finns med dig hela vägen från första säljtanken och navigerar proffsigt mellan köpare och säljare. Vi har också känt oss mycket respekterade och hörda, vilket var viktigt för oss!

  Rekommenderar varmt Leo!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Kärrtorp
  2023-03-09 Verifierad kund
  Vi köpte via Leo och är nöjda med processen.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
  • Enskededalen
  2023-03-06 Verifierad kund
  Jag blev bemött av ett riktigt proffs. A förklarade processen och kom med många bra tips. Genom alla stegen i affären har ha lyckats få mig att förstå och kunna fatta beslut. Det är lätt att bli personlig med A. Han är en bra lyssnare.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Liljeholmen
  2023-03-06 Verifierad kund
  Everything went smoothly & although he had to communicate everything in English, he managed it very well.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
  • Årsta
  2023-03-03 Verifierad kund
  Väl bemött. Noggrann mäklare som hela tiden höll mig uppdaterad.
  Gilla
 • Elin W
  sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Årsta
  2023-03-03 Verifierad kund
  Vincent är en väldigt skicklig säljare - han har språket att föra sig och få fram budskap på sätt så att jag kunde ta in det (även vid situationer när läget inte var det jag önskade) och framförallt är Vincent väldigt vänlig... och han är bra på att lyssna.

  Läs lite mera här nedan om du vill veta hur det var för mig att ha honom som mäklare fram till försäljningen... ( ***Om du läser vidare ursäkta mina ev. skrivfel - jag har dyslexi)

  Jag hade redan flyttat iväg ifrån Stockholm när jag bestämde mig för att sälja min lägenhet i Årsta.
  Efter att jag i första tankarna på att sälja min lägenhet skickat ut några mail till några mäklare i Årsta om att min lägenhet fanns och vad deras arvoden var så fick jag tillbaka svar ifrån samtliga: ett utstickande med Vincents mail var att han inte ville säga vad hans arvode var utan delgav "att det är inte det högsta du har fått, men inte heller det lägsta" (!) Min första reaktion var 'Jaha, jag kommer nog inte välja dig då jag ville få ett svar i faktiska siffror' - Men och efter det ringde mig faktiskt ett par gånger tills han jag kunde svara (jag var upptagen den persioden) och Vincent fick äntligen ett samtal angående min lägenhet med mig... Vilket jag i efterhand tycker är väldigt tur och något jag är väldigt tacksam för.

  Jag tog det hela lite lugnt och behövde känna in några dagar efter att ha pratat med honom på telefon: han var inte alls pushig när vi väl var på telefon upptäckte jag (trotts att han ringde upp mig ca 5 gånger för att få tag på mig, hehe.) Vincent är smidig; får han en fot in få har han en talang för att samtala och lyssna och det stod klart för mig att under vårat samtal att de skills han använder nu för att sälja in sig till mig är samma skills som han kommer att använda för att sälja min lägenhet. Och den insikten satt bra i mig.

  Detta säger för mig något om Vincent; allt handlar inte om siffror utan han lägger stor vikt på mjuka värden, personlig kontakt och samtal. Han gillar människor och det märks.
  Han är också oerhört oerhört proffsig i alla lägen, respektfull.
  Under perioden min lägenhet låg uppe för försäljning så födde hans partner dessutom barn; vilket var något jag på sidan visste om men jag fick alltid samma proffsiga bemötande och han hanterade min lägenhet och allting runtomkring utomordäntligt.
  Så trotts denna nya stora livsförändrig som Vincent hade i sitt privatliv (att få sitt första barn i familjen - vilket var något vi samtalade lite om som att jag själv har barn) så var detta ingenting som jag märkte påverkade hur han bemötte mig, planerade visningarna och han var väldigt tillgänglig han träffade mig t.om. när jag kom till Stockholm - så att vi kunde mötas första gången face to face - fast han egentligen skulle ha varit hemma sina 10 dagar efter BB.

  I slutskedet när lägenheten nästan varit visad i en månad (!) som att marknaden varit rätt dyster denna vinter... och jag äntligen fick 3 budgivare på min lägenhet var Vincent även här en utomordentligt god ekonomisk rådgivare till mig om hur jag skulle tänka när jag plötsligt blev stressad hade två budgivare med senare matchande bud men där den som ifrån början vunnit budgivningen behövde skriva kontakt med klausul för att hans bank (Swedbank) behövde flera dagar på sig att godkänna min lägenhet... en historia som du kanske kan fråga Vincent själv om.

  Men vilket som, Vincent hade verkligen koll på läget, gav bra råd och jag sålde äntligen min lägenhet för det pris som jag ifrån början hade velat ha (+ en skvätt till).

  Oerhört tacksam för att jag valde Vincent.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
  • Stureby
  2023-03-02 Verifierad kund
  Ola är mycket trevlig och lyhörd. Försäljningen skulle ske i ett känsligt läge för oss som ägare och det hanterade han mycket bra. Pushade inte på, utan lätt oss processa i egen takt vilket var väldigt uppskattat.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Liljeholmen
  2023-03-02 Verifierad kund
  Engagerad och tydlig, Leo är en duktig mäklare som vi gärna anlitar igen.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Bagarmossen
  2023-03-01 Verifierad kund
  Marcus är oerhört professionell och mycket noggrann.
  Vi har högt uppskattat samarbetet med honom under hela försäljningsprocessen som pga den kraftiga förändringen på bostadsmarknaden dragit ut på tiden och krävt uthållighet både av oss som säljare och av Marcus som mäklare.

  Marcus är också genuint intresserad av de objekt som ska säljas och kommer med kreativa idéer som är viktiga inför försäljningen.

  Rekommenderar honom varmt för din kommande bostadsaffär!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
  • Årsta
  2023-03-01 Verifierad kund
  Proffsig, trevlig och engagerad. Jag rekommenderar absolut Josephine!
  Hej Katarina! Tack för det fina omdömet och för förtroendet! Ser fram emot ett fortsatt samarbete :) Hälsningar Josephine Josephine Lantz
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Skarpnäck
  2023-02-28 Verifierad kund
  Vi tyckte att Marcus var trevlig, tålmodig och hjälpsam. Det var en positiv erfarenhet att ha honom som mäklare för vårt första bostadsköp.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-02-28 Verifierad kund
  Johan gjorde ett fantastiskt jobb och jobbade verkligen hårt för att alla parter skulle bli nöjda. Han höll mig uppdaterad hela tiden och bemötte mig med sådan värme och engagemang.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-02-28 Verifierad kund
  Vi var supernöjda med Johans arbete och rekommenderar honom starkt. Vi hade ett högt prismål för vår lägenhet och tålamod och till slut lyckades vi med Johans hjälp sälja lägenheten till vårt pris trots dagens kris.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-02-27 Verifierad kund
  Uppfattar Johan som en seriös och duktig mäklare med stort servicefokus och engagemang. Jag rekommenderar honom varmt.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-02-26 Verifierad kund
  Proffesionell, tillmötesgående, trevlig, pedagogisk, nogrann och extremt flexibel. Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-02-26 Verifierad kund
  Johan är proffsig på alla områden. Den bästa mäklaren jag har träffat och haft!
  Genuin, trevlig, hjälpsam, oerhört inkännande, snabb och tillgänglig i sitt bemötande. Johan är en mäklare som gör både köpare och säljare nöjda. Han får mina bästa rekommendationer!
  Gilla
 • Märta C
  köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-02-25 Verifierad kund
  Vi blev mycket väl bemötta av Johan Nilsson. Han lyckades ro i land en komplex affär där säljaren samtidigt skulle köpa en ny lägenhet och alla moment behövde ske kloss i kloss. Den privata visningen vi fick av lägenheten i början kändes också mycket bra. Vi uppskattade också hur han kommunicerade med oss alla tre (vi är tre som köpt lägenheten) men ändå hade fokus på Elsa som är den som ska bo där och så småningom ta över hela ägarskapet.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Enskede
  2023-02-23 Verifierad kund
  Marcus är kunnig, erfaren och extremt professionell. Han har varit med oss från början till slut och fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Vi har aldrig känt oss dumma att ställa någon fråga. Marcus har haft en väldigt hög tillgänglighet och alltid tagit sig tid att svara och förklara med stort tålamod.
  Vi kan rekommendera Marcus alla dagar i veckan!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Stureby
  2023-02-18 Verifierad kund
  Väldigt bra bemötande med täta kontakter och bra information även efter det att köpeavtalet skrivits under.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Årsta
  2023-02-16 Verifierad kund
  Leo är en fantastiskt sympatisk, kunnig och trevlig mäklare!
  Han besitter god kunskap om området, är tillgänglig och är väldigt mån om att få till en bra och smidig försäljning av objektet. Varmaste rekommendationer!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Årsta
  2023-02-15 Verifierad kund
  Leo var solklar genom hela processen. Enkel, trevlig och trygg.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Årsta
  2023-02-14 Verifierad kund
  Vincent var väldigt till mötes gående och trevlig, svarade alltid i tid vid frågor och såg till att jag hade den information jag behövde. Jag är väldigt nöjd med Vincent
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-02-12 Verifierad kund
  Kanon. Blev väl omhändertagna.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-02-10 Verifierad kund
  Johan var ett bra stöd i vår process. Lugn och pepp på samma gång. Jag kände mig trygg med Johan som mäklare.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-02-10 Verifierad kund
  Suverän kommunikation inklusive rådgivning, otroligt tillgänglig och lösningsorienterad mäklare. Mina förhoppningar var att få drömlägenheten och det blev verklighet tack vare Johan! Det var ett nagelbitande köp där han fick allt att klaffa! Allt som allt, långt över förväntan!
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Gullmarsplan/Globen
  2023-02-08 Verifierad kund
  Vincent är en utmärkt mäklare!
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Gullmarsplan/Globen
  2023-02-07 Verifierad kund
  han var en mycket bra mäklare. vi fick se lägenheten alla de tre gånger vi behövde, innan vi vågade slå till.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Gullmarsplan/Globen
  2023-02-03 Verifierad kund
  Jag tycker att Vincent har jobbat på mycket professionell sätt
  Har informera om vad är det som pågår hela tiden och mycket hjälpsam
  Jag starkt rekommendera honom som mäklare
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Hellman en del av HusmanHagberg Enskede
  • Gullmarsplan/Globen
  2023-02-03 Verifierad kund
  Jag tycker att Vincent är väldigt professionell han är väldigt duktig uppmärksam och tillmötesgående han har informerat oss hela tiden om vad som försegår så vi är väldigt nöjda med Vincent och rekommenderar honom gärna till andra jobb oavsett vänner eller oss själva
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Årsta
  2023-01-31 Verifierad kund
  Johan var flexibel, påläst, intresserad och tillmötesgående. Hela affären har hittills känns smidig.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Saga Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Hammarbyhöjden
  2023-01-31 Verifierad kund
  Väldigt nöjd med försäljningen. Saga är kunnig, trevlig och hjälpsam! Hon såg till att allt flöt på smidigt och snabbt. Skulle utan tvivel anlita henne igen.
  Vad härligt att höra!! Jättekul att jag fick hjälpa er, tack för så gott samarbete. Lycka till i letandet nu :) Saga Nilsson
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Leo Wessman en del av HusmanHagberg Årsta
  • Årsta
  2023-01-31 Verifierad kund
  My experince with Leo was tremendous. He stuck by my side even as the market went down the basment motevated me to stay positive. Leo is someone thats not just pushes you to sell or buy antyhing, he actually puts himself in your shoes. He made me feel like family raher then a client. Thanks to Leo at the Husman Hagberg team in Årsta i made a terrifik and ulikely good sale. We need more brokers like him.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Saga Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Hammarbyhöjden
  2023-01-29 Verifierad kund
  Saga var mycket trevlig, tillmötesgående och effektiv. Som köpare kände jag mig trygg med henne och uppskattade hennes sätt att kommunicera.
  Tack så mycket för din rekommendation Sofia och så trevligt bemötande! Grattis igen till er fina lägenhet! Saga Nilsson
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Josephine Lantz en del av HusmanHagberg Enskede
  • Blåsut/Johanneshov
  2023-01-25 Verifierad kund
  Tillgänglig
  Trevligt bemötande
  Informativ
  Tack Jenny för det fina omdömet! Har varit mycket trevligt att få lära känna er under denna försäljning och grattis till er nya fina bostad! Hoppas ni kommer trivas och på återseende! :) Josephine Lantz
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-01-24 Verifierad kund
  Så glad att vi valde Johan för vår försäljning! Vi hade köpt en nyproduktion som blev försenad varför försäljningen av vår lägenhet drog ut över ett år på tiden men Johan höll hela tiden kontakt med oss och följde upp. Johan är en otroligt tillmötesgående, proffsig och kunnig mäklare. Väldigt trevlig och förtroendeingivande och vi kände att Johan hela tiden var väldigt driven och engagerad i att få rätt spekulanter till vårt objekt. Vi är supernöjda rakt igenom och kan verkligen varmt rekommendera Johan!
  Gilla
 • Elina W
  sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
  • Enskededalen
  2023-01-22 Verifierad kund
  Allan har ett mycket proffesionellt bemötande och är kunnig på sitt område. Han är lyhörd för våra behov. Vi har känt oss mycket trygga under försäljningen.
  Stort tack för det mycket fina samarbetet! Ni skapade ett superfint hem och kul att få hjälpa er vidare efter att ha varit med när ni köpte lägenheten en gång tiden. Önskar er en härlig vecka! Allan Mohmand
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Enskede
  • Kärrtorp
  2023-01-22 Verifierad kund
  Trevlig och schysst. Jag va köpare. Enkel att ha å göra med.
  Gilla