HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Vill du hitta en fastighetsmäklare som är engagerad och vet hur bostadsmarknaden på Södermalm och i Gamla Stan fungerar? Då har du kommit helt rätt! Vi som jobbar på HusmanHagberg brinner för vårt uppdrag och har hjärtat med i varje affär. Dessutom är vi inte knutna till varken bank och försäkringsbolag och vi kan ge dig oberoende råd, utan dold agenda.

Vi samarbetar med Avtal24 för att du ska få full koll på alla juridiska aspekter inför affären. Du får kostnadsfri rådgivning och rabatterade avtal när du gör din bostadsaffär genom oss.

Välkommen till HusmanHagberg när du ska sälja eller vill köpa en bostad på Södermalm eller i Gamla Stan!

Utmärkelser

1746 omdömen om HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Sedan starten hos Reco 2013
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-03-20 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och tillmötesgående.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-03-20 Verifierad kund
    Felicia var mäklaren som sålde lägenheten jag köpte, och hon var så ärlig och trevlig att jag ville att hon skulle hjälpa mig sälja den för mig när jag bestämt för att flytta till större.
    Supertrevlig och rak! Rekommenderar henne för alla!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Gatara en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-03-19 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande och proffesionellt agerat! Rekommenderar Christoffer!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Gatara en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-03-17 Verifierad kund
    Gatara var lyhörd och transparent i kommunikationen vilket skapade en trygghet genom hela processen. Han är en driftig och proffesionell mäklare som levererar!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Pedersen en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-03-16 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Louise. Hon visade ett stort engagemang och lyckades uppnå ett högt slutpris.
    God människokännare och kunnig inom sitt område.
    • Södermalm - Medborgarplatsen
    2023-03-14 Verifierad kund
    Louise levde upp till, och överträffade, alla våra förväntningar. Kunnig, lyhörd och engagerad genom hela processen. Supernöjda!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Pedersen en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-03-14 Verifierad kund
    Louise var professionell och kunnig. Jag upplevde henne också som omtänksam och mycket vänlig. Hon var lätt att nå och hade tydlig kommunikation.
    2023-03-08 Spontant omdöme
    Jag köpte en lägenhet på Södermalm via Josefine i år. Redan på visningen var hon väldigt professionell, personlig och insatt. I de frågorna hon inte visste på rak arm såg hon till att höra av sig till säljaren direkt och återkopplade snabbt. Processen till att köpa kändes trygg och Josefine fanns tillgänglig via telefon och sms för stora som små frågor. Vi lyckades hitta en tid snabbt för kontraktskrivning och den kändes väldigt proffsig och hon gav en tydlig genomgång av alla bilagor och paragrafer utan att stressa igenom och gav utrymme för mig att landa och känna mig trygg i köpet. Kan absolut tänka mig att anlita Josefine när det väl blir dags för mig att sälja.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Felica är trevlig, strukturerad, positiv och glad. Hon guidade mig väl genom försäljningen av min lägenhet vilket gjorde att det kändes tryggt och bra.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    • Södermalm - SoFo
    2023-02-27 Verifierad kund
    Vi har varit i kontakt med Josefine dels som köpare, dels som säljare av vår lägenhet. Vi har varit väldigt nöjda med Josefine och vi har känt ett stort förtroende för henne i båda processerna. Hon har kommit med bra råd och uppmaningar samt varit väldigt bra i sin kommunikation och i sitt arbetssätt. Vi sålde vår lägenhet till ett pris som vi inte trodde vi kunde räkna med i dessa tider och vi förstår att Josefine har arbetat hårt i kontakten med budgivarna samt gett goda råd om när det är bra att lägga ut lägenheten till försäljning. Vi kan varmt rekommendera Josefine!
    2023-02-23 Spontant omdöme
    Hej jag har precis köpt en lägenhet, det var mitt första köp! Jag tyckte att hon var väldigt duktig, vänlig och professionell. Hon var även bra på att hjälpa mig förstå mig på hur allt fungerade som förstagångs köpare! 5/5 från mig!
    2023-02-22 Verifierad kund
    Bra och saklig. Allting gick fort sedan när köpesumman blev bestämt.
    2023-02-22 Verifierad kund
    Bästa mäklaren vi kört med genom alla våra lägenhetsförsäljningar. Prickar alla rätt!
    2023-02-22 Verifierad kund
    Trevlig och lyssnande vilket är viktigt !!!
    2023-02-21 Spontant omdöme
    Hej, vi har precis köpt lägenhet och är väldigt nöjda med hela processen. Josefine var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande, hade redan från början fått med all information vi som köpare ville se och höll löpande kontakt med oss under budgivningen och informerade tydligt om nästa steg (tex när budgivingen "stängde" för kvällen, när hon var upptagen i andra möten). Jag kan varmt rekommendera henne, seriös, professionell och samtidigt personlig i sitt bemötande.
    2023-02-21 Verifierad kund
    Driven till att göra klart det samt hjälpsam i processen
    2023-02-20 Verifierad kund
    Christoffer har ett mycket gott bemötande. Han är väl påläst och ger en realistisk bild av det aktuella marknadsläget. Följsam efter de förutsättningar som gavs under resan. Mycket nöjd med den snabba affär som gjordes! Jag kan varmt rekommendera Christoffer!
    • Södermalm - Skanstull
    2023-02-19 Verifierad kund
    Har verkligen uppskattat Louise driv och engagemang genom hela processen och är jättetacksam för det arbete hon lagt ner i att göra detta till en lyckad affär.
  • Lennart E
    • Södermalm - Skanstull
    2023-02-18 Verifierad kund
    Snabb, rapp koncis.Informativ. Tittade på lägenheten på förmiddagen och skrev kontrakt vid middagstid.
    2023-02-18 Verifierad kund
    Proffsigt och mycket trevligt bemötande och snabb hantering av köpet
    2023-02-15 Verifierad kund
    Louise har skött försäljning av min lägenhet på distans då jag befann mig på en annan ort. Att göra en försäljning på distans har varit stressande och med hjälp av Louise har jag känt mig trygg och upplevt att situationen har varit under kontroll.

Jag har upplevt att Louise alltid har varit professionell och gett mig relevant information gällande dagens bostadsmarknad, och hon har varit tillgänglig vid frågor och funderingar,

Jag har varit väldigt nöjd med Louise och rekommenderar henne starkt.
    • Södermalm - Reimersholme
    2023-02-12 Verifierad kund
    Lugn, stabil och lyssnade in på mina önskemål. Var väldigt kommunikativ och positiv på tryggt vis.
    2023-02-11 Verifierad kund
    Jag tycker att Josefine var engagerad och jobbade hårt för att få till en affär, i dessa tider är det helt klart en utmaning.
  • Christian W
    2023-02-11 Verifierad kund
    Vi fick mycket kvalificerad hjälp med att sälja vår bostadsrättslägenhet halt digitalt, eftersom vi var utomlands.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Gerdin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    • Södermalm - Kvarnberget
    2023-02-10 Verifierad kund
    Lyhörd, snabb respons, strategisk, bra bemötande
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Gerdin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    • Södermalm - Kvarnberget
    2023-02-10 Verifierad kund
    Jag blev bemött av mäklaren med öppenhet och vänlighet. Mina förväntningar var att han skulle vara hjälpsam och informativ och han levde upp till dem. Han var mycket professionell och förklarade allting så tydligt som möjligt. Jag kände att han gjorde allt för att hjälpa oss med vår försäljning.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Alla förväntningar på Louise har svarat på våra förväntningar

Lätt att få tag på, alltid possetivi och lätt att förstå vad som händer i processen. Upplevs väldigt seriös och Kunming.

Rekommenderar henne till alla som vill få en bra o duktig mäklsre
    2023-02-05 Verifierad kund
    Det här var andra gången jag anlitade Josefine och har varit lika nöjd båda gångerna.

Hon är alltid supertrevlig och tydlig med sin/vår målsättning. På en marknad som inte varit helt lätt har hon tagit rätt beslut för att nå en affär.
    2023-02-03 Verifierad kund
    Louise har varit så bra hela vägen genom försäljningen. Proffsig, trevlig och snabb. Kan rekommendera till 100%.
    Stort tack Frida! Det gör mig superglad! Vi hörs snart igen :) Louise Pedersen
    2023-02-02 Verifierad kund
    Jag och min sambo köpte en lägenhet genom Louise. Vi har fått ett mycket bra bemötande och är väldigt nöjda med hela processen. Bra kommunikation och snabb återkoppling vilket uppskattas mycket som köpare. Rekommenderar varmt Louise och vi behåller gärna kontakten.
    Tack snälla Chama för detta! Du anar inte hur glad det gör mig :) Vi håller definitivt kontakten framåt, lycka till med allt! Louise Pedersen
  • Tomas S
    2023-02-02 Verifierad kund
    Louise har skött vår försäljning kanon och vi har kännt oss trygga från start till mål att vår försäljning kommer att gå så bra som det bara går.

Louise har alltid varit tillgänlig vid frågor och funderingar, och löpande uppdaterat oss med relevent information och i lagom utsträckning. Inte för mycket och inte för lite.

Louise har visat hög kompetens genom processens alla delar såsom att ta fram prospekt och texter, visningarna och sist men inte minst budgivningen. Vi är jättenöjda med allt inklusive slutspriset.

Vi är alltså supernöjda med Louise och kan verkligen rekommendera henne.
    Stort tack för väldigt värmande ord Tomas! Det har varit otroligt roligt att hjälpa er och vi har haft ett fint samarbete :) Hoppas vi kan hitta något nytt till er snart också, allt gott så länge! Louise Pedersen
  • Sven B
    2023-02-02 Verifierad kund
    Kunnig. En mäklare med lång erfarenhet. Personlig utan att vara påträngande.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jerry Johnsson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-02-01 Verifierad kund
    Mkt lyhörd, mkt klar och tydlig i sin kommunikation, verkligen tillgänglig
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jerry Johnsson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-01-31 Verifierad kund
    Ok, gav liksom inte så mycket av sig själv eller argument för att köpa.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-01-27 Verifierad kund
    Jag hade ingen bra erfarenhet av mäklarna tidigare. Josefine Schöön har ändrat mig totalt. Hon är väldigt snäll, mycket professionell, empatisk. Hon höll mig informerad hela tiden och svarade fullt ut på alla mina frågor. Förutom att ha glädjen att ha ett nytt hus är jag också glad över att känna en person som Josefine. Andra som säljer eller köper saknar mycket om de inte känner Josefine. Om jag bestämmer mig för att sälja huset kommer jag absolut att leta efter Josefine för att förmedla processen, om hon är tillgänglig förstås. Hon har en ljus framtid.
    2023-01-26 Verifierad kund
    Engagerad, inlyssnande och driven! Kan varmt rekommendera!
    Stort tack Johannes, det betyder mycket för mig! :) Louise Pedersen
    2023-01-24 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som var lätt att ha att göra med
    2023-01-23 Verifierad kund
    Mycket trevlig! Väldigt trygg och bra på att förklara om det är något man inte förstår. Inte ett uns av dumförklaring utan bara snäll och tydlig. Supernöjd
    2023-01-23 Verifierad kund
    Trevlig mäklare och allt fungerade bra!
    2023-01-23 Verifierad kund
    Andreas Gerdin har i alla steg bemött oss professionellt, charmant, kunnigt, insiktsfullt, erfaret, med råd och dåd och sömlöst rott affären i hamn. Jag kan nästan inte med ord beskriva hur nöjda vi är med Andreas även nu denna andra gång vi har haft nöjet att få göra affärer tillsammans och ha honom som vår intermedière. Först när vi köpte och nu när vi säljer. Jag skulle inte bli förvånad om vi ser honom i spetsen för en egen firma någon gång. Så Husman håll fast i denna pärla så länge ni kan.
    • Södermalm - Högalid
    2023-01-22 Verifierad kund
    Väldigt strukturerad, kunnig, tänkte på alla detaljer, tillmötesgående. Fick till slut ett bra pris för min lägenhet, så det blev ett bra resultat.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Theodora Holmberg en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2023-01-20 Verifierad kund
    Theodora har gjort ett fantastiskt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Hon har varit aktiv, snabbt återkopplat, gett bra information och sett till att jag hela tiden vetat vad som händer. Dessutom ett jättetrevligt bemötande av alla inblandade. Kommer absolut att be henne om hjälp framgent samt att rekommendera henne för vänner som ska sälja.
    Britt Munter
    2023-01-19 Verifierad kund
    Vi valde mäklare noggrant och kan inte vara mer nöjda. Felicia är mycket kompetent och engagerad.
    • Gamla Stan
    2023-01-18 Verifierad kund
    Proffsig, kompetent och trevlig mäklare. Bra och smidig kommunikation.
    2023-01-18 Verifierad kund
    Jag har bara goda vitsord. Proffsigt och sakligt bemötande.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Felicia var från början till slutet väldigt engagerad, professionell och lätt att ha att göra med. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi fick ett bättre slutpris än förväntat. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Felicia!
    2023-01-11 Verifierad kund
    Christoffer slog verkligen våra förväntningar på försäljningen av vår lägenhet i denna marknad. Vi är oerhört nöjda med Christoffers process, hans transparens samt hans driv och vilja att göra detta till en så bra affär som möjligt givet omständigheterna på marknaden. Rekommenderas starkt och vi kommer att använda honom vid nästa försäljning igen!
    2023-01-06 Verifierad kund
    Trevligt och proffesionellt
    Det har känts som ett fint samarbete
    2022-12-30 Verifierad kund
    Jerry var väldigt professionell och var den mäklare som hade bäst koll på Södermalm och vår förening. Vi hade en jättebra dialog under hela försäljningsprocessen och allt gick bättre än förväntat.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Theodora Holmberg en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
    2022-12-23 Verifierad kund
    Supertrevlig och personlig, svarar snabbt och flexibel med tider att träffas etc. Fantastisk kort och gott!! Kände mig väldigt trygg genom hela processen.