HusmanHagberg Vallentuna

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSixYears
1 272
4.9

Om du letar efter bostad i Vallentuna ska du ta kontakt med oss på HusmanHagberg. Vi på mäklarkontoret här har lång erfarenhet och stor passion när det kommer till bostäder. HusmanHagberg är en av Sveriges största mäklarkedjor med hela 90 kontor runt om i landet, och vi hjälper dig att få en anpassad bostadsaffär utefter dina...

1272 omdömen om HusmanHagberg Vallentuna

Sedan starten hos Reco 2017

Freya K
Köpte sitt hus med hjälp av Linda Tingvall en del av HusmanHagberg Täby
Brottby / Karby

Linda Tingvall har varit tydlig, snabb, trygg och hjälpsam i samband med att vi köpt bostad.

Victor D
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna
Brottby

Bra mäklare som följer upp och säkerställer inga oklarheter finns.

Svar från Martin Skarin

Stort tack för omdömet Victor och grattis till köpet! :)

Raimonda M
Skrev om Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna

Martin är fantastiskt, väldigt snabbt, hjälpte oss med värderingen. Toppen mäklare! Kan rekommendera till alla som vill sälja eller köpa huset.

MARTIN S gillar detta
Svar från Martin Skarin

Tack Raimonda för ditt snälla omdöme! Ser fram emot att hjälpa er med försäljning lite längre fram :)

Freya K
Näsbydal

Det kändes så tryggt att sälja med hjälpa av Pernilla. Hon är professionell, pålitlig, tillgänglig, pragmatisk, väldigt kunnig och såklart jättetrevlig.

Niclas K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Lindgren en del av HusmanHagberg Vallentuna
Södra Haga

Är bara köpare men den kontakt jag haft har varit proffsig och vänlig i framtoningen.

Svar från Rebecca Lindgren

Tack Niclas för ditt omdöme! Hoppas ni kommer att trivas bra i ert nya hem :)

Clara S
Täby park

Bästa mäklaren jag haft. Svarar snabbt, återkopplar, är supertrevlig och bryr sig om både köpare och säljare. Det märks att han lämnar inget åt slumpen, han förslår hellre en extra privatvisning än att missa en potentiell köpare. Och han sålde till ett pris över min förväntan trots skakig marknad. Rekommenderar verkligen att välja Andre!

Svar från Andre Garemani

Tack Clara för ett grymt samarbete!

Eva Marlene F
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Ekeby/Rosendal

Exceptionellt bemötande. Kunnig, inlyssnande och tydlig.

Pontus W
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Kårsta

Vi har fått bra hjälp och vägledning i vårt första husköp, stort tack!

Rudi Eric Willy W
Sålde sitt hus med hjälp av Pernilla Darin en del av HusmanHagberg Täby
Ella gård

Engagerad och åtkomlig för frågor på för henne udda tider

Ehsan D
Näsbydal

Good communication and professional work. Everything went smooth.

Signe J
Gribbylund

Nöjd med både köp och sälj. Trevligt och proffesionellt.

Tommy L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Isaksson en del av HusmanHagberg Täby
Viggbyholm - Sjösidan

Utöver hans kunnighet och fantastiska sätt mot mig och min fru vill jag påstå att jag inte träffat någon motsvarighet till Victor som mäklare. Kommer alltid att rekommendera Victor för både vänner och övriga ! Vi är helnöjda med vårt köp och önskar Victor fortsatta framgångar i sitt jobb! Hälsningar Tommy o Margareta Lundell

Jessica E
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Isaksson en del av HusmanHagberg Täby
Ella gård

Victor var tydlig och transparent både mot oss köpare och mot säljarna. Han hittade en väg där vi båda blev nöjda. Vi uppskattade Victors lätta och avslappnade sätt.

Kim Yngve I
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna
Markim (Lena)

Han är en toppen mäklare som gör sitt bästa för dig och din försäljning. Det är verkligen den personen du ska ha som mäklare och lipa på hans omdömen.

Tack Kim för fina ord! Kul att få hjälpa dig med försäljningen :D

Margareta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Isaksson en del av HusmanHagberg Täby
Viggbyholm - Sjösidan

Super trevlig glad seriös alltid anträffbar

Hans Tage R
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Isaksson en del av HusmanHagberg Täby
Östra Vallabrink

Viktor har helt uppfyllt våra förväntningar. Han har visat stort engagemang och kunnande. Vi är mycket nöjda med hans hjälp att sälgs huset. Ingrid och Hans Ramström

Svar från Victor Isaksson

Tack för det fina orden Hans & Ingrid :) Hoppas att ni kommer att trivas i Enköping nu

Pontus E
Viggbyholm - Sjösidan

Vi var intresserade av ett hus med speciella kriterier. Victor skulle sälja detta hus vilket ledde till att han fick sälja vår lägenheten! Ett väldigt professionell bemötande tyvärr såldes huset till någon annan, vilket gjorde att vi blev tveksamma till att sälja. Efter ca 1år av hårt slit så hittade Victor vårt nya hus. Allt gick super snabbt då han har en bred kundkrets med köpare så hittade han en köpare åt vår lägenhet. Efter 1v från det att vi var på visning av huset var vår lägenhet såld samt villan vår! Detta trots...

Svar från Victor Isaksson

1000 tack för det fina omdömet Pontus :) & återigen stort grattis till nya huset

Martin C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Kragstalund

Har både köpt och sålt med Jesper. Kommunens bästa mäklare!

Svar från Jesper Lindqvist

Tack Martin :) Nu gäller det bara att vi hittar dit du ska flytta!

Jennie S
Köpte sitt hus med hjälp av Pernilla Darin en del av HusmanHagberg Täby

Toppen! Kunnig, hjälpsam, duktig med en fin positivitet 🤗

Ann Ö
Sålde sin stuga med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Garns-Ekskogen

Driven,pålitlig, kunnig Vi är jättenöjda med Jesper som mäklare. Kan varmt rekommendera honom

Elin F
Kragsta

Fredrica har varit inlyssnande, trevlig och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera henne

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack, Elin! Jag önskar dig allt gott med familjen inne i stan. Vi ses! :)

Jenny Elaine E
Sålde sin stuga med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna
Garns-Ekskogen

Martin värderade mitt hus för ca 2 år sen och jag hade inte plan på att sälja just då. Han var redan då mycket proffsig, och hade en väldigt vänlig, tillitsfull och mogen attityd. Jag visste då att den dagen det verkligen är dags för försäljning, så kommer jag definitivt välja honom. Vilket blev nu. Och med exakt samma höga kvalitet som person, sin kunskap och erfarenhet av marknaden i Vallentuna, kände jag mig helt trygg igenom hela affären. Martin är rakt igenom högklass!

Svar från Martin Skarin

Bästa Jenny, tack för så värmande ord! Glad att få hjälpa dig snabbt i mål med försäljningen! Tack för goda äpplen från din trädgård också ;)

Emanuel E
Täby park

Andre är en bra mäklare som verkligen vet hur man förhandlar även nu under en väldigt svår marknad för säljare. Rekommenderar André starkt som mäklare

Svar från Andre Garemani

Tackar ödmjukast ❤️. Lycka till i nästa boende.

Erika L
Köpte sitt hus med hjälp av Pernilla Darin en del av HusmanHagberg Täby

Trevlig, proffsig, inlyssnande och smidig. Känns mycket trovärdig.

Minna L
Täby Centrum

Mycket trevlig och professionell. Lätt att få kontakt med och hjälpsam vid frågor.

Svar från Rebecca Lindgren

Tack Minna för ditt trevliga omdöme! Har varit jättetrevligt att få hjälpa dig att hitta din nya bostad. Varmt välkommen till Täby :D

Ann-Christine B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Trygg, lugn o kunnig ! Tack Jesper

Åsa W
Sålde sitt hus med hjälp av Pernilla Darin en del av HusmanHagberg Täby

Kunnig, intresserad och rakt igenom mycket professionell. Hon skapar god trygghet i affären och ger bra och tydlig information

Claes Jörgen B
Sålde sitt hus med hjälp av Olivia Mansnérus en del av HusmanHagberg Vallentuna
Brottby Ösby

Det var ett sant nöje att arbeta med Olivia - trevlig, proffsig, omtänksam, trygg och ambitiös. Av det tiotal mäklare vi köpt/sålt via genom åren har ingen varit lika enkel att jobba med. Om Olivia är representativ för den nya generationens mäklare så behöver ingen bäva inför nästa fastighetsaffär. Stort tack för all hjälp Olivia!

Svar från Olivia Mansnérus

Tusen tusen tack för dom fina orden! Det värmer verkligen att höra. Har varit en fröjd att få hjälpa er med försäljningen :)

Jenny Anna Brita Margareta T
Köpte sitt hus med hjälp av Olivia Mansnérus en del av HusmanHagberg Vallentuna
Brottby Ösby

Trevligt bemötande. Bra genomgång vid kontraktsskrivning.

Svar från Olivia Mansnérus

Tack så jättemycket! Hoppas ni ska trivas i huset☺️

Johanna C
Ullna Strand

Blev bemött på ett bra sätt, Victor har ett driv, är engagerad och noggrann. Victor levde upp till våra förväntningar. Sålde nu men har köpt av honom innan. Försäljningen gick från start till slut mycket smidigt.

Svar från Victor Isaksson

Tack för det fina omdömet Johanna! Nu ska vi bara se till att hitta en bra lägenhet till dig

Ewa T
Sålde sitt hus med hjälp av Inger Olsson en del av HusmanHagberg Vallentuna
Karlberg

Lugn, trevlig och kunnig. Uppfyller alla kraven vi hade på en professionell mäklare. Inger lotsade oss tryggt och envist genom hela säljprocessen, hon kan marknaden och inger förtroende. Kan rekommendera henne allra varmaste.

Nazanin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pernilla Darin en del av HusmanHagberg Täby
Viggby Ängar

Allt fungerade bra och jag är nöjd med den hjälp jag fick under processen.

Maria S
Hägerneholm

Victor är inlyssnande och transparent med rådande läge på marknaden. Vi har använt Victor vid flera försäljningar och är väldigt nöjda med den goda kommunikationen och kloka rådgivingen vi fått.

Svar från Victor Isaksson

Tack för det fina omdömet Maria! Ni är bäst och ni kommer att vara saknade här i Täby

Sebastian K
Hägerneholm

Hög nivå av service och tillgänglighet. Victor är oerhört professionell och duktig strategiskt. Tydlig i kommunikation och förväntan. Rekommenderas starkt!

Ann-Christine B
Viggby Ängar

Klok, generös och kunnig med massor av energi. Tack Pernilla

Enya P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby
Runö

Mycket bra, trevlig, anpassningsbar, kunnig, proffsig och hjälpsam!

Brayan N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby
Runö

Professionell, trevlig, hjälpsam, kunnig, flexibel och pålitlig.

Svar från Andre Garemani

Tack för dom fina orden Brayan.

Fredrik Gustav B
Hägernäs

Tillgänglig. Flexibel och lösnings orienterad.. Jag har köpt flera fastigheter under mitt lin men ingen affär har vart så enkel som denna med Rebecca. Att göra affärer med Rebecca är tryggt och enkelt hon förtjänar en guldstjärna.

Svar från Rebecca Lindgren

Tack Fredrik för ditt omdöme, har varit jättetrevligt att få hjälpa både dig och Ellinor att hitta era nästa boenden! Varmt välkommen tillbaka till Täby! :)

Frida J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Lindgren en del av HusmanHagberg Vallentuna
Hägernäs

Jag kan starkt rekommendera Rebecca som mäklare. Allt från första kontakt, fotografering och försäljning har gått otroligt smidigt hela vägen. Rebecca är en otroligt kunnig, professionell mäklare som på ett lättförståeligt sätt guidade oss genom hela processen. Rekommenderas starkt! 🌟

Svar från Rebecca Lindgren

Tack Frida för ditt härliga omdöme och för att jag fick hjälpa er att sälja er fina bostad. Kram!

Moh M
Grindtorp

Hon är bra mäklare och fantastisk rådgivare, naturligt glad och fördragsam.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina Moh! Önskar dig allt gott och du vet alltid var jag finns! Stor kram. :)

Jesper M
Hägernäs

Jag har alltid haft lite svårt för mäklare och säljare generellt men Rebecca har varit så bra. Från att komma på visning och titta på ett objekt och känna att hon är väldigt ärlig och otroligt trevlig, till att hon sålde vår lgh. Vi har kännt oss trygga hela vägen och vi har litat blint på det hon sagt. Jag kommer be Rebecca att sälja alla mina boenden så länge som hon jobbar som mäklare och det borde du med som läser detta!

Svar från Rebecca Lindgren

Tack Jesper för ditt snälla omdöme och för förtroendet att förmedla er bostad, har varit jättetrevligt! :)

Adelina C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Grindtorp

Mycket duktig som förklarar allt väldigt tydligt så att man förstår.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack att du tog dig tid och hör av er om det är någonting! Så länge så får ni ha ett fint slut på sommaren!

Elin G
Täby park

André sålde min lägenhet trots en tuff marknad med flertal objekt liknande min lägenhet ute samt ränteläget som är just nu. André var mycket engagerad och nästintill alltid tillgänglig för frågor man som säljare kan tänkas ha. Det var ett tydligt upplägg och förväntningarna på affären diskuterades genom hela processen för att man som säljare ska bli nöjd. Jag rekommenderar verkligen André som mäklare om du funderar på att sälja eller för den delen köpa. Hans positiva attityd och engagemang gör processen mycket enkel...

Svar från Andre Garemani

Tack Elin och tack för förtroendet.

Sebastian I
Näsbypark

Hon guidade oss väl genom processen och var väldigt tillgänglig. Uppskattar att vi fick bra råd inför fotografering av lägenheten och att Fredrica höll oss väl informerade genom hela processen.

Svar från Fredrica Glatstein

TACK fina Sebastian för din fina Reco! Jag hoppas att ni hittar något fint boende nu, håll mig uppdaterad :)

Anders M
Gribbylund

Ytterst professionell, strukturerad och kunnig mäklare med gott affärssinne.

Sofie M
Skrev om Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby

Väldigt trevlig, driven och professionell. Hon gjorde ett väldigt bra jobb och fick ett mycket bra pris på vår bostad. Jag är jätte nöjd.

Svar från Fredrica Glatstein

Fina Sofie...Tack att du skrev en rekommendation och jag hoppas ni stannar i kommunen så vi kan jobba ihop igen i framtiden. Stor kram!

Moa E
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Kragstalund

Rak och tydlig kommunikation. Engagerad och professionell i sitt bemötande. Mån om att göra en bra affär genom att ta hänsyn till samtliga parter. Upplevde att hon förstod sig på vårt behov och satte sig in i det, vilket resultera till en bra och smidig affär för oss. Väldigt nöjd!

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack Moa för de fina orden du tog dig tid att skriva. Ha en riktigt fin sommar så hörs vi!

Sofie L
Hägernäs

Tillmötesgående och professionell mäklare som förstod mig och min säljprocess till fullo. Jag kommer använda mig av Fredrica igen!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina Sofie! Det är bara ringa mig när som! :)

Nataliya K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pernilla Darin en del av HusmanHagberg Täby
Gribbylund

Jag har blivit bemött på ett professionellt sätt. Pernilla har varit väldigt lyhörd till mina behov och önskemål. Märklaren har gedigen kunskap, kompetens och erfarenhet inom fastighetsmarknaden. Hon har god kännedom om lagar och regler, marknadstrender, prissättning och förhandlingsteknik vilken bidragit till en snabb och smidig bostadsköp.

Jenny-Marie B
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av HusmanHagberg Täby
Kragstalund

Fick kontakt med Fredrica för flera år sedan då vi skulle värdera vårt radhus. Redan då upplevde vi henne som kunnig och tillmötesgående så när det nu blev dags att sälja föräldrarnas hus så var valet av mäklare enkelt. Hon har varit vänlig, hjälpsam och proffsig och har hela tiden funnits tillgänglig för frågor och funderingar. Vi rekommenderar henne varmt.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack så mycket för din rekommendation. Önskar er en fin sommar!