Rebecca Lindgren är mäklare på HusmanHagberg Vallentuna

Rebecca Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Rebecca Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Lindgren har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

91 omdömen om Rebecca Lindgren

Sedan starten hos Reco 2020
  • 2023-03-23 Spontant omdöme
    Väldigt engagerad och proffsig. Lättsam och trevlig person. Märks att hon verkligen kan sitt jobb och kan området Vallentuna. Snabb återkoppling kring hela försäljningsprocessen. Hon råkade bli sjuk vid kontraktskrivning men hade riggat upp så att en annan mäklare tog vid, så det kändes ändå helt tryggt.
    Rekommenderas verkligen!
    Tack Josefin för ditt fina omdöme! Har varit så trevligt att få hjälpa er med försäljningen! :D Rebecca Lindgren
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Lindgren en del av HusmanHagberg Vallentuna
    • Ormsta
    2023-03-15 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och kollar upp och återkommer med det hon är osäker på.
    Tack Marie för ditt omdöme! Hoppas ni kommer att trivas i huset och varmt välkomna till Vallentuna! :) Rebecca Lindgren
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Lindgren en del av HusmanHagberg Vallentuna
    • Ormsta
    2023-03-02 Verifierad kund
    Bra bemötande. Mycket professionell och trevlig!
    Tack Anders för ditt omdöme. Har varit jättetrevligt att få hjälpa dig med försäljningen :) Önskar er all lycka till i letandet av ny bostad! Rebecca Lindgren
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Lindgren en del av HusmanHagberg Vallentuna
    2023-02-23 Verifierad kund
    Rebecca var väldigt duktig! Proffsig, lyhörd och engagerad!
    Tack Simon för ditt omdöme! Har varit så trevligt att få hjälpa er med försäljning samt köp av nya bostad. Hoppas ni kommer trivas :) Rebecca Lindgren
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Lindgren en del av HusmanHagberg Vallentuna
    2023-02-23 Verifierad kund
    Rebecca levde upp till alla mina förväntningar med råge! Rebecca har undet hela försäljningen varit otrolig tillgänglig och snabb på att svara på frågor och funderingar samt gett många bra råd. Rebecca har hela tiden haft ett personligt bemötande och varit lyhörd för våra önskningar men samtidigt delat med sig av sin expertis och gett bra förslag och ideer, vilket är väldigt viktigt för mig. Trots en svår bostadsmarknad och lång försäljningstid gav Rebecca inte upp, hon fortsatte med täta visningar och täta uppdateringar. Tack för ditt otroliga engagemang :)
    Tack snälla Viktoria för ditt fina omdöme :) Ni har verkligen kämpat och fixat så bra varje visning!
    Hoppas ni trivs bra i er nya kommun. Kram på er!
    • Centrum
    2023-02-23 Verifierad kund
    Vi köpte precis en lägenhet som Rebecca förmedlade. Hon var snabb på att svara på frågor, väldigt noggrann med att kolla upp varje fundering med styrelsen och såg till att informationen vi fick var korrekt och uppdaterad. Hon hade inget att dölja och var alltid ärlig mot oss som köpare. Dessutom är hon supertrevlig att ha göra med och inger ett gott förtroende!
    Tack för det fina omdömet! Har varit jättetrevligt att få hjälpa er med köpet av ny bostad.

Hoppas verkligen att ni ska trivas i er nya lägenhet och i Vallentuna :)
    • Västra Bällsta
    2023-02-23 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och tillmötesgående. Mycket förstående person.
    Tack Oscar för ditt omdöme! Hoppas du och Jennifer kommer att trivas bra i erat nya hem och varmt välkomna till Vallentuna :) Rebecca Lindgren
    2023-02-22 Verifierad kund
    Professionell, kunnig och mycket trevlig!
    Tack Linnea för förtroendet och för ditt omdöme! Har varit jättetrevligt att få hjälpa er med försäljningen :) Rebecca Lindgren
    • Centrum
    2023-02-11 Verifierad kund
    Trevlig bemötande och tillgänglig för svar och frågor.
    Eftersom det var vår första försäljning hade vi inga direkta förväntningar, men blev positivt överraskade och uppskattade att Rebecca visade upp en lugn attityd och var lyhörd för våra önskemål.
    Tack Monica för ditt omdöme! Hoppas ni kommer trivas i er nya kommun :D Rebecca Lindgren
    2023-02-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Hjälpte till med alla frågor och funderingar jag har haft.
    Rekomenderar Rebecca stark!
    Tack Viktor för ditt omdöme :D Lycka till med första egna bostaden, stort grattis! Rebecca Lindgren