Malin har varit otroligt engagerad genom hela försäljningen. Hon har superbra koll på marknaden och ger bra tips på hur vi skulle styla inför visning. Hon är så proffsig mot både oss som säljare och gentemot potentiella köpare. Kan varmt rekommendera Malin som mäklare!
Malin Magnusson
Malin Magnusson är mäklare på HusmanHagberg Täby
.Malin Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 2022-02. Malin Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Magnusson har haft 41 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
44 omdömen om Malin Magnusson
Malin var mycket professionell och tillmötesgående under hela säljprocessen. Hon var ett stort stöd när vi behövde få råd och vägledning i vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera Malin Magnusson som mäklare.
Mycket proffesionell och väldigt trevlig. Verkligen pålitlig!
Proffsigt bemötande, fina bilder och kunnig på området.
Malin jobbar snabbt och effektivt men med noggrannhet och ett personligt bemötande. Utstrålar professionalitet genom hela processen.
Bra bemötande och lätt att diskutera med. Glad och trevlig och alltid lätt att få tag i.
Mycket lyhörd, snabb och professionell. En mäklare jag varmt kan rekommendera.
Tusen tack Kerstin för fint omdöme. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig att sälja ditt fina hus. Hoppas du kommer trivas bra på nästa ställe. Ta hand om dig!
Bra och professionellt bemötande. Fokuserad och engagerad genom säljprocessen.
Tack Olle för fint omdöme. Fantastiskt kul att få hjälpa er med försäljningen. Bra budgivning och såld innan vi ens hade hunnit lägga ut den till försäljning.
Malin är en driven och trevlig mäklare som ger resultat! Hon är tydlig med råd och guidande genom försäljningsprocessen. Jag kan verkligen rekommendera Malin
Tusen tack Roger för det fina omdömet. Det har varit så kul att få hjälpa dig att sälja din fina etagelägenhet. Hoppas ni kommer trivas i er nya bostad, annars vet du vart jag finns!
Transparent, tillmötesgående och förtroendeingivande.
Tack snälla för de fina orden! Att upplevas som transparenta och förtroendeingivande är precis vad jag strävar efter. Hoppas att ni kommer trivas bra i ert nya hus.