Trevlig lättsam noggrann följer upp med löpande kontakt kan förklara dokument fyller alla förväntningar på en mäklare med glimten i ögat
Malin Magnusson
Malin Magnusson är mäklare på HusmanHagberg Täby
.Malin Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 2022-02. Malin Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Magnusson har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
32 omdömen om Malin Magnusson
Svarade i tid, stressfritt och kände mig helt stöttad. Rekommenderas starkt!
Tack snälla Chao för ditt fina omdöme! Det betyder jättemycket att höra att allt kändes stressfritt och att du kände dig stöttad. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Malin var hjälpsam, trygg och hade tålamod att besvara alla tänkbara frågor. Var lätt att få tag i, svarade snabbt. Det var skönt att ha en mäklare man kände man kunde lita på. Kan verkligen rekommenderar Malin!
Tusen tack Maria för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket att höra att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen förtroendet du gav mig. Stort tack också för rekommendationen!
Som mindre erfaren bostadsköpare har jag känt mig trygg med Malin genom hela processen hittills då hon har varit tydlig, genuin och ärlig i all kontakt. Jag och säljaren tyckte båda att det var kul och trevligt att träffas vid kontraktsskrivningen och jag tror att Malin har en del i att det blev så.
Tack Albin för fint omdöme. Jag hoppas du kommer trivas riktigt bra i din nya lägenhet. Ta hand om dig!
Rak och tydlig kommunikation, snabb återkoppling och bra stöttning genom hela köpeprocessen.
Tack Marie för fint omdöme. Det har varit smidigt och enkelt att jobba mer er trots lite trög marknad. Så kul att ni känner er nöjda. Ta hand er!
Pigg och glad och hjälpsam !!!
Stort tack för det fina omdömet! Så roligt att höra att du är nöjd – det gör mig verkligen glad.
Malin har varit väldigt hjälpsam vid vår försäljning av huset. Hon har haft många visningar och hela tiden hållit oss informerade. Hon är snabb på att återkoppla och kunnig inom sitt område! Rekommenderas starkt!
Tusen tack för det fina omdömet! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda med försäljningsprocessen. Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er, och jag uppskattar verkligen det fina omdömet.
Allt har fungerat bra, hon har legat i med många visningar och det gav resultat med en försäljning. Varit snabb med återkopplingar från visningarna. Inget att anmärka på.
Stort tack för det fina omdömet! Det värmer verkligen att höra att ni är nöjda med försäljningsprocessen. Det har varit ett stort nöje att få följa er på resan – och som vi märkte, lite envishet och ett gott humör tar en långt 😉. Tack igen för ert förtroende!
Malin som mäklare är positiv, kunnig och trevlig på alla sätt. Jag är mycket nöjd!
Tack för fint omdöme Marie. Det har varit ett nöje att hjälpa dig. Stylingen blev toppen och kul att det blev ett bra pris efter budgivning. Hör av dig om du behöver hjälp att sälja i framtiden, då hjälper jag dig gärna. Trevlig helg!
Väldigt hjälpsam och trevlig! Hela processen kändes väldigt enkel med Malins hjälp!
Tusen tack Sebastian för fint omdöme. Jag hoppas ni kommer trivas bra i er nya lägenhet, om inte så vet ni vart jag finns.