Very good experience with Andreas.
HusmanHagberg Vasastan
Har du extra höga krav ska du träffa en av våra mäklare. Vi är en av de marknadsledande aktörerna i Vasastan och Norrmalm med mångårig erfarenhet och stor kompetens. Det ger dig som kund en stor trygghet såväl som kvalitet i ett stort befintligt kundunderlag med många potentiella köpare som ger dig bättre betalt. Vi har alltid...
1977 omdömen om HusmanHagberg Vasastan
Sedan starten hos Reco 2017
Bra och tydlig kommunikation, snabb på att svara och återkoppla! Försäljningsprocessen gick snabbt och smidigt med kort varsel. Bra sammanfattning av dokumentation efter säljprocessen. Rekommenderas varmt!
Mycket professionell, snabb , trevlig
Rebecca genomförde vår lägenhetsförsäljning på allra bästa sätt. Trevlig, noggrann, driven och enkel att samarbeta med. Vi är jättenöjda med hennes insats och resultatet av den. Kan starkt rekommendera Rebecca.
Enkel och trevlig att ha och göra med!
Professionell och mycket kunnig, har rekommenderat henne till flera vänner.
Tack Philip för ditt engagemang och professionalitet Med vänlig hälsning, Helena
Mycket bra bemötande, bra tillgänglighet både under och efter försäljning. En förtroendegivande mäklare som upplevdes ärlig, kunnande, lyhörd och tydlig.
Andreas är kompetent, påläst och en fantastisk rådgivare. Mycket nöjd med vårt samarbete.
Lyhörd för alla mina frågor och tankar. Erfaren med god kunskap om min gata och lotsade mig på ett mycket fint sätt hela vägen från början till avslut. Kände mig trygg under hela processen.
Smidig kontakt och snabb på att svara. Sålde min lägenhet mycket fort!
Trevligt och proffsigt bemötande
Jag blev väldigt väl bemött av mäklaren Madeleine Christov och hon levde upp till alla förväntningar och mer därtill. Hon var jätteduktig på alla sätt och jag är mycket nöjd med vår kontakt och hur hon handhade hela affären från början till slut. Jag vill rikta ett stort tack till Madeleine Christov och HusmanHagberg.
Bästa mäklaren i Vasastan. Victor har hjälpt oss både vid köp and sälj av lägenhet och vi va supernöjda vid båda tillfällen. Kommer utan tvekan ringa Victor nästa gång jag ska sälja en lägenhet.
Jag blev bemött på ett mycket trevligt sätt av Victor och man märkte att han kunde sitt jobb. Väldigt ärlig och tydlig med allt och något jag uppskattade var att han var väldigt genuin och försökte inte lura en eller spela några spel. Utan allt gjordes på ett fint sätt och han kommunicerade bra med både mig och säljaren samt anordnade att jag kunde skriva kontrakt redan samma kväll vilket var fantastiskt. Snabbt och enkelt, bra för någon som mig som aldrig köpt innan, kändes tryggt. Han levde verkligen upp till mina förväntningar och kommer varmt rekommendera honom till andra.
Madeleine Cristov har genomfört all kommunikation, uppföljning och hela säljprocessen på ett utomordentligt professionellt och effektivt men samtidigt väldigt trevligt och charmerande sätt. Avslutet av vår försäljning blev också mer än väl i nivå med våra förhoppningar.
Rebecka är engagerad och drivande med god kunskap om den lokala marknaden och aktuell prisbild. I en något svajig marknad överträffades mina förväntningar avseende försäljningspris.
Positivt och professionellt bemötande. Madeleine Christov uppfyllde våra förväntningar med stort beröm. Engagerad och effektiv.
Jag gick direkt till butiken på Karlbergsvägen, pratade med mäklaren och förklarade att jag behövde en ny och bra bostad och att jag var under en del tidspress och fick ett mycket positivt bemötande tillbaka. Det blev en snabb och resolut affär och jag tror att både säljarna och jag är nöjda med resultatet.
Maria är en lugn och trygg mäklare som inger pålitlighet och förtroende. Hon är professionell och kunnig om marknaden, och dessutom förstående om säljare och köpares individuella behov. Vi är väldigt glada att vi valde Maria och kan varmt rekommendera.
Jag har haft nöjet att samarbeta med Madeleine vid försäljning av min lägenhet. Hon är enligt min uppfattning en väldigt engagerad , erfaren, driven och kreativ samarbetspartner. Kontinuerliga återkopplingar och uppdateringar av processens fortskridande uppskattas särskilt. Jag vill ge henne mina varmaste rekommendationer.
Madeleine hade ett väldigt proffsigt och vänligt bemötande. Hon var alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet vilket jag uppskattade mycket. Skulle definitivt rekommendera Madeleine.
Gott bemötande! Hjälpsam och informativ. God upplevelse!
Nadine var professionell rakt igenom. Hon kändes lugn, trygg, ärlig, erfaren och rättvis.
Alexander gav verkligen sitt allt, stort engagemang och vi kände oss 100% trygga med vår lägenhetsförsäljning. Kan starkt rekommendera honom!
Jag köpte lägenhet av Andreas, och han var kunnig, tålmodig och engagerad genom hela processen.
Rebecca är mäklaren med stort engagemang. Hon fick mig att känna mig prioriterad som kund genom hela processen. Påläst, kunnig, seriös och alltid glad och trevlig. Tack för en fin affär Rebecca. Kommer absolut anlita Rebecca igen. Nöjd säljare på Storgatan.
Andreas är förtroendeingivande och tydlig processen igenom! Dessutom väldigt trevlig.
Både noggrann och snabb. Och dessutom mycket hjälpsam både med att bevara frågor och kolla av under förberedelser och försäljningsprocess.
Nadine har varit tillgänglig 24/7 och gjort allt för att flytten och processen ska bli så sömlös som möjligt! Rekommenderas starkt.
Jag köpte nyligen en lägenhet genom Rebecca Hellström på HusmanHagberg och är mycket nöjd. Hon var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. Jag fick snabbt all den information jag behövde för att kunna ta ett beslut. Under budgivningen var Rebecca tydlig, alltid tillgänglig när jag ringde henne och noggrann med att allt skulle gå rätt till. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till andra som letar bostad eller planerar att sälja. En trygg och kompetent mäklare som verkligen gör sitt jobb med hjärta och engagemang. Charles
Lyhörd, kunnig, tillgänglig. Bra att ta hand om våra intressen.
Bemötandet vid det fysiska mötet var trevligt, men när man försöker nå Maria via sms eller telefon är det som att hon inte existerar. Jag har aldrig lyckats få kontakt med henne via telefon, och det har nu gått ungefär en vecka sedan jag bad om en bekräftelse på att handpenningen mottagits – fortfarande utan svar. Lyckligtvis gick affären igenom utan problem. Maria upplevs som professionell, men ur ett köparperspektiv – och med tanke på hur detta kan påverka potentiella köpare vid en försäljning – kan jag tyvärr INTE rekommendera denna mäklare eller firman till någon jag känner
Jag är väldigt nöjd med Rebecca som mäklare vid försäljningen av min lägenhet på Östermalm. Hon var proffsig, engagerad och hade en tydlig plan från början till slut. Hela affären gick smidigt och kändes trygg – hennes lokalkännedom och känsla för detaljer gjorde verkligen skillnad. Rebecca var också mycket tillgänglig och höll mig hela tiden uppdaterad. Jag rekommenderar henne varmt till dig som funderar på att sälja!
Philips bemötande var väldigt sympatiskt: Lugnt och avspänt, ingen hets som desssvärre är så vanligt på visningar. Fortsättningsvis upplevde jag också att han var lyhörd genom hela processen med budgivning för att nå ett så gott resultat som möjligt för alla parter. Vid avtalsskrivningen var han tydlig och dokumentationen var allt igenom kvalitativ. Jag kan varmt rekommendera Philip för hans professionalism.
Madeleine informerade löpande om processen och budgivningen och höll mig up to date. Fungerade mycket smidigt från start till mål.
Vi har både köpt en bostad och sålt två via Madeleine och vi har varit lika nöjda alla gångerna! En duktig, strukturerad och pålitlig mäklare. Rekommenderar starkt!
Trevligt bemötande, professionell och var väldigt hjälpsam. Försäljningen gick supersmidigt från start till kontraktskrivning. Jag är supernöjd!
Vi är mycket nöjda med Philips försäljning av vår lägenhet. Han är sympatisk och har varit lyhörd och mottaglig för våra synpunkter. Philip har känts engagerad under hela säljprocessen som han genomfört mycket professionellt med flera visningar på kort tid som han sedan snabbt följde upp. Detta ledde till ett avslut på några veckor. Vi kan varmt rekommendera honom.
Andreas är lugn, informativ, responsiv och förtroendeingivande.
Philip har efter samråd med mig genomfört en mycket bra säljprocess av min lägenhet. Philip lägger tid på detaljer som räknas, och har genomfört många olika visningar både i grupp och privat. Det har varit mycket smidigt. Stort tack!
Lyhörd, enkel och jobba med jobbade väldigt effektivt och snabbt. Det var rak på sak inga komplikationer
Snabbt, professionelt och bra bemötande överlag. Det är ett nöje att köpa lägenhet av Andreas
Seriös, kunnig och förtroendeingivande.
Victor var väldigt professionell och engagerad genom hela processen. Han var tydlig, lyhörd och fick allt att kännas smidigt och tryggt. Försäljningen gick bättre än förväntat. Kan varmt rekommendera honom!
Andra gången vi anlitar Tina. Vi är väldigt nöjda igen.
Glad,hjälpsam,kunnig,jag är jättenöjd med henne.😊👍👍👍
Han besvarade de frågor jag hade och återkopplade snabbt. Jag behövde inte undra över något utan han skötte allt med bravur.
Väldigt bra bemötande. Förväntningarna blev bemötta bra och allt gick snabbt och smidigt. Det blev extra viktigt att få en snabb försäljning då vi köpte en ny lägenhet under säljprocessen och det blev som vi hade tänkt oss i slutändan!
Jag är otroligt nöjd med att ha sålt min lägenhet på Östermalm med Rebecca Hellström! Från start till mål var processen smidig, professionell och snabb. Rebecca är en mäklare i absolut toppklass – hon är lyhörd, engagerad och extremt kunnig om marknaden. Hon överträffade mina förväntningar genom att inte bara hitta rätt köpare snabbt, utan också se till att jag fick det pris jag önskade. Om du letar efter en mäklare som gör försäljningsprocessen enkel och trygg, samtidigt som du får bästa möjliga resultat, kan jag varmt rekommendera Rebecca. Tack för ett fantastiskt försäljning!