Rebecca Löwå

HusmanHagberg Östermalm
4.9
Affärer senaste året

Rebecca Löwå är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Rebecca Löwå har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Rebecca Löwå har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Löwå har haft 48 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

211 omdömen om Rebecca Löwå

Sedan starten hos Reco 2018
Gabriel Ragnar M
Gärdet

Toppenservice med snabb, tydlig kommunikation från första sekund.

Herman O
Östermalm

Vi skulle varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Fantastiskt bemötande och allt sköttes oerhört professionellt hela vägen. Väldigt noggrann och påläst. Vi hade väldigt högt ställda förväntningar som infriades på alla sätt. Vi sålde vår lägenhet på Eriksbergsgatan på mindre än en vecka till ett väldigt bra pris mycket tack vare Rebecca. Rekommenderar verkligen!

Gunilla E
Vasastan

Rebecca är trevlig och tydlig i sitt bemötande. Snabb med återkoppling. Rebecca var lätt att samarbeta med genom hela processen och motsvarade väl mina förväntningar.

Line C
Östermalm

Jättenöjd med Rebecca. Mycket professionell, tydlig, och lyhörd. Rekommenderar starkt! Kommer absolut anlita igen.

Petter S
Vasastan Östermalm

Väl utfört, proffsigt arbete! Mycket bra kommunikation.

Mattis L
Hagastaden Vasastan

Trevlig. Bra återkopplingar. Bra dialog. Snabb att sätta igång processen.

Anna C
Östermalm Nedre Gärdet

Väldigt trevlig och proffsig. Tydlig och hjälpsam. Rebecca har guidat oss på bästa sätt och jag har bara varma rekommendationer för henne!

Isabella S
Vasastan

Rebecca var toppen, lyhörd, bra på att kommunicera och väldigt trevlig. Vi och säljaren var i helt olika åldrar och behövde bemötas olika vilket Rebecca verkligen imponerade med hur hon gjorde.

Sonja D
Östermalm

Mäklaren svarade på alla frågor och var hjälpsam under hela processen. Tack!

Miriam M
Vasastan Hagastaden

Väldigt trevlig och kunnig, kunde svara på alla frågor, ordna visning och hjälpa med lägenheten på alla sätt. Uppskattar henne väldigt mycket!