Rebecca Hellström

Rebecca Hellström

Rebecca Hellström är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Rebecca Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Rebecca Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Hellström har haft 30 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

78 omdömen om Rebecca Hellström

Sedan starten hos Reco 2022
Magnus J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Hellström en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm Nedre Gärdet

Jag är väldigt nöjda med Rebeccas arbete genom hela försäljningsprocessen. Hon var professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation från start till mål. Rebecca hade bra koll på marknaden, gav löpande feedback och arbetade aktivt med alla spekulanter för att nå bästa möjliga resultat.

Louise S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Hellström en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm Nedre Gärdet

Trevligt och proffsigt bemötande, samt snabb återkoppling genom hela processen. Bra betyg från vår sida!

Camilla M
Östermalm

Mkt professionellt omhändertagande med god service och uppföljning.

Ove R
Östermalm

Mycket professionell, påläst och kunnig. Ger sakliga och bra svar på alla frågor och har ett väldigt trevligt bemötande.

Julia R
Östermalm Nedre Gärdet

Trevlig, kunnig och engagerad!

Hans P
Östermalm Nedre Gärdet

Rebecca är en oerhört kunnig, noggrann och påläst mäklare som man möter. Hon har god uppfattning hur planeringen ska gå till och väldigt målinriktad inför uppdraget. Under själva försäljningsprocessen är hon aktiv, koncentrerad på uppdraget och släpper inget förrän hon är i mål. Hon uppskattas säkert av den yngre generationen då hon själv är ung. Jag är mer än nöjd med samarbetet och resultatet av försäljningen. Så trevligt att ha jobbat med en så professionell fastighetsmäklare. / Hans Persson

Lovisa S
Östermalm

Väldigt trevlig och professionell, gjorde ett utmärkt jobb under hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Rebecca!

Vendela Gertrud Maria J

Otroligt bra erfarenhet av min försäljning med Rebecca! Hon visade stor förståelse för kunden, engagemang och professionalism. Skulle rekommendera henne till alla som går i säljtankar!

Lovisa B
Östermalm Nedre Gärdet

God kommunikation och vägledning genom processen. Jobbade bra med att fånga upp alla spekulanter och vi är väldigt nöjda med slutpriset.

Mikaela B
Östermalm

Som köpare upplevde vi henne som snabb, professionell och hjälpsam.