Madeleine Christov

Madeleine Christov

Madeleine Christov är mäklare på HusmanHagberg Vasastan

Madeleine Christov har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Madeleine Christov har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.9. Madeleine Christov har haft 42 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

156 omdömen om Madeleine Christov

Sedan starten hos Reco 2020
Tessan M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Madeleine Christov en del av HusmanHagberg Vasastan
Vasastan Atlas Birkastan

Jag blev väldigt väl bemött av mäklaren Madeleine Christov och hon levde upp till alla förväntningar och mer därtill. Hon var jätteduktig på alla sätt och jag är mycket nöjd med vår kontakt och hur hon handhade hela affären från början till slut. Jag vill rikta ett stort tack till Madeleine Christov och HusmanHagberg.

Sven R
Vasastan

Madeleine Cristov har genomfört all kommunikation, uppföljning och hela säljprocessen på ett utomordentligt professionellt och effektivt men samtidigt väldigt trevligt och charmerande sätt. Avslutet av vår försäljning blev också mer än väl i nivå med våra förhoppningar.

Solweig R
Vasastan

Positivt och professionellt bemötande. Madeleine Christov uppfyllde våra förväntningar med stort beröm. Engagerad och effektiv.

Martin N
Vasastan Odenplan

Jag har haft nöjet att samarbeta med Madeleine vid försäljning av min lägenhet. Hon är enligt min uppfattning en väldigt engagerad , erfaren, driven och kreativ samarbetspartner. Kontinuerliga återkopplingar och uppdateringar av processens fortskridande uppskattas särskilt. Jag vill ge henne mina varmaste rekommendationer.

Ian W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Madeleine Christov en del av HusmanHagberg Vasastan
Vasastan Odenplan

Madeleine hade ett väldigt proffsigt och vänligt bemötande. Hon var alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet vilket jag uppskattade mycket. Skulle definitivt rekommendera Madeleine.

Jack G
Vasastan Birkastan

Gott bemötande! Hjälpsam och informativ. God upplevelse!

Andreas L
Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan

Madeleine informerade löpande om processen och budgivningen och höll mig up to date. Fungerade mycket smidigt från start till mål.

Henrietta E
Vasastan Odenplan Sankt Eriksplan

Vi har både köpt en bostad och sålt två via Madeleine och vi har varit lika nöjda alla gångerna! En duktig, strukturerad och pålitlig mäklare. Rekommenderar starkt!

Holger T
Östermalm

Trevligt bemötande, professionell och var väldigt hjälpsam. Försäljningen gick supersmidigt från start till kontraktskrivning. Jag är supernöjd!

Thanh L
Vasastan

Glad,hjälpsam,kunnig,jag är jättenöjd med henne.😊👍👍👍