Jag blev väldigt väl bemött av mäklaren Madeleine Christov och hon levde upp till alla förväntningar och mer därtill. Hon var jätteduktig på alla sätt och jag är mycket nöjd med vår kontakt och hur hon handhade hela affären från början till slut. Jag vill rikta ett stort tack till Madeleine Christov och HusmanHagberg.
Madeleine Christov
Madeleine Christov är mäklare på HusmanHagberg Vasastan
.Madeleine Christov har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Madeleine Christov har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.9. Madeleine Christov har haft 42 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
156 omdömen om Madeleine Christov
Madeleine Cristov har genomfört all kommunikation, uppföljning och hela säljprocessen på ett utomordentligt professionellt och effektivt men samtidigt väldigt trevligt och charmerande sätt. Avslutet av vår försäljning blev också mer än väl i nivå med våra förhoppningar.
Positivt och professionellt bemötande. Madeleine Christov uppfyllde våra förväntningar med stort beröm. Engagerad och effektiv.
Jag har haft nöjet att samarbeta med Madeleine vid försäljning av min lägenhet. Hon är enligt min uppfattning en väldigt engagerad , erfaren, driven och kreativ samarbetspartner. Kontinuerliga återkopplingar och uppdateringar av processens fortskridande uppskattas särskilt. Jag vill ge henne mina varmaste rekommendationer.
Madeleine hade ett väldigt proffsigt och vänligt bemötande. Hon var alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet vilket jag uppskattade mycket. Skulle definitivt rekommendera Madeleine.
Gott bemötande! Hjälpsam och informativ. God upplevelse!
Madeleine informerade löpande om processen och budgivningen och höll mig up to date. Fungerade mycket smidigt från start till mål.
Vi har både köpt en bostad och sålt två via Madeleine och vi har varit lika nöjda alla gångerna! En duktig, strukturerad och pålitlig mäklare. Rekommenderar starkt!
Trevligt bemötande, professionell och var väldigt hjälpsam. Försäljningen gick supersmidigt från start till kontraktskrivning. Jag är supernöjd!
Glad,hjälpsam,kunnig,jag är jättenöjd med henne.😊👍👍👍