Philip Andersson
Philip Andersson är mäklare på HusmanHagberg Östermalm
.Philip Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Philip Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.9. Philip Andersson har haft 39 försäljningar sen 2022-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-01 - 2022-12
98 omdömen om Philip Andersson
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av HusmanHagberg Östermalm
• Jag blev bemött på ett rutinerat och sympatiskt vis.
• Hade inte så många förväntningar eftersom jag är den som blev kontaktad, inte tvärtom. Oavsett detta uppfyllde Philip alla tänkbara förväntningar.
• Är fullt ut nöjd med den effektivitet och snabbhet som Philip hanterade försäljningen. -
Philip är en stjärna som både hjälper köpare och säljare till en bra affär. Kommer alltid att vända mig till Philip vid försäljning."
Tillmötesgående, bra lokalkännedom, bra bollplank genom hela processen. Rekommenderar Philip varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av HusmanHagberg Östermalm
Engagerad, tillmötesgående och på alla sätt trevlig mäklare. Smidig och professionell bostadsaffärer i högsta grad. Bästa omdömen till Philip!!!
Philip var entusiastisk och väldigt lyhörd inför våra behov. Rekommenderar varmt!
Trevlig och tillmötesgående kan rekommenderas
Proffsig och engagerad mäklare
Rak och tydlig från början till slut. Gör ett gediget jobb för säljarna men är också tillmötesgående i alla led
Toppmäklare som lotsar en tryggt genom processen. Visar engagemang, är tydlig och rak och inger förtroende. Jag rekommenderar Philip alla dagar i veckan.
Superbra mäklare, ärlig och personlig kontakt som man har med Philip.
Han lyckades med att sälja min lägenhet till rekord!
5 av 5!
Christoffer