Mycket trevlig med ett otroligt driv. Tydlig och professionell.
HusmanHagberg Umeå
Sedan starten 2008 har vi varit marknadsledande i sex år och i juli 2017 bytte vi mäklarkedja till HusmanHagberg vilket gett oss större möjligheter att förbättra oss ytterligare. Vi är samma team som innan och du får som alltid bred kunskap, stort engagemang och passion från oss i din fastighetsaffär. HusmanHagberg är helt oberoende...
2748 omdömen om HusmanHagberg Umeå
Sedan starten hos Reco 2017
Tydlig, har varit snabb på att svara på frågor. Trevligt bemötande. Varit intresserad och gett ett kunnigt men också personligt intryck.
Otroligt kunnig, engagerad, noggrann. Fick ett väldigt trevligt bemötande och det kändes tryggt att lämna försäljningen av vårat hus i hans händer. Vi är verkligen supernöjda!
Tycker Richard var väldigt bra, saklig och kompetent.
Mycket trevlig och har hög kompetensnivå. Stort engagemang och tog hand om hela affären på ett föredömligt sätt. Skulle välja honom som mäklare nästa gång också.
Proffsig och utan omsvep. Tydlig uppfattning om huset som väl stämde överens med både oss som säljare och köparen. Ingen skönmålning, men inte tvärtom heller. Lotsade bra genom en stressig situation.
Tydlig, fokuserad, har koll på allting, mycket snabb återkoppling kring alla uppdateringar i ärendet.
Sjukt engagerad, trevlig och professionell. Jag skulle anlita honom alla dagar i veckan.
Sebastian var mycket lätt att få tag på och alltid engagerad genom hela processen. Om han inte hade svar på våra frågor direkt såg han till att ta reda på det och återkom snabbt med tydliga besked. Vi uppskattade hans tillgänglighet, professionalism och engagemang, vilket gjorde husköpet både smidigt och tryggt.
Vilken fantastiskt kunnig, proffsig, snabb, tydlig, flexibel och hängiven mäklare Sebastian är. Vi har som lägenhetsköpare fått en otroligt bra hjälp i alla steg i vårt bostadsrättsköp. Kan varmt rekommenderas!
Sebastian har varit den bästa mäklare jag haft kontakt med hittils i mitt liv. Han är trevlig, aktiv, kunnig, svarar snabbt och är väldigt enagerad. Har kunnat guida oss och löst alla hinder utan problem.
Sebastian har verkligen varit den bästa första mäklare en ung person kan tänka sig! Han har varit otroligt hjälpsam, flexibel och kunnig i alla steg, en klippa i köpet av lägenhet. Rekommenderar Sebastian skarpt till alla som vill ha en smidig och extremt trevlig mäklare!
Väldigt kunnig och professionell. Hjälpsam och metodisk
Sebastian är mycket bra på det han gör. Väldigt lätt att förstå hur allt funkar när han går igenom allt. Den här affären gick nästan för smidigt. Det tog 10 dagar från annons tills lägenheter va såld via budgivning, så där har ni svaret. Smidig, lätt att ha å göra med, går att få tag på dygnet runt. Alltså han jobbar inte 7-4. Nu orkar jag skriva mer. 100 % bra alltihop. Vad mer ska jag säga
Proffsig, uthållig, trevlig. Vi är väldigt nöjda med Patriks försäljning av vår lägh.
Professionell, lösningsorienterad, pålitlig och en superstjärna
Bra mäklare, kändes pålitligt redan vid första mötet.
Smidig hantering och bra lösningar för oss säljare som bor 100 mil bort.
Fantastiskt bemötande från start! Tillmötesgående och ville vårt och säljarens bästa! Toppennöjd
Proffsigt bemötande. Arbetar kundfokuserat med högsta betyg!
Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare. Han var trevlig, professionell och höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Kommunikation fungerade bra och jag kände mig trygg genom affären. Jag kan starkt rekommendera Sebastian till den som söker en engagerad och kunnig mäklare!
Mäklaren Sebatsian uppfattades som noggrann, kundfokuserad, tydlig och kunnig.
Väldigt Bra, kunnig, trevlig och hjälpsam
Kunnig engagerad trevlig och vill kundens bästa
Kunnig. Trevlig. Bra guide genom processen både att sälja och köpa. Lätt att kontakta, och lätt att få svar på frågor. Jag har återkommit till Lova efter att ha haft henne som mäklare tidigare, och var mycket nöjd.
Mycket kompetent och trevlig mäklare. Duktig att informera.
Mycket väl bemött, kompetent, trevlig och duktig att informera.
Intresserad, informativ, kunnig och trevlig mäklare.
Bra bemötande och tydlighet i redovisningen av objektet
Trevlig, bra och tydlig genom alla steg i affären. Kan varmt rekommendera!
Bra bemötande och tydlighet. Allt fungerade bra.
Jag är jättenöjd med Patrik som mäklare. Proffsig, lugn & trygg!
Bra kontakt, klar och tydlig. Lätt att få kontakt med. Har hela tiden informerat om vad han skall göra. Med vänlig hälsning, Eva
Välkomnande. Gav bra information om lägenheten och hade även svar på frågor som uppstod. Patrik gav ett lungt och sansat intryck inga utsvävningar utan rak och tydlig. Det känns tryggt.
Trevlig och tillmötesgående, fick svar på alla frågor jag hade
Richard var påläst, hjälpsam, skapade en trygg känsla och gav ett enormt stöd genom hela processen. En process som kändes som en bergochdalbana. Jag hade en mycket positiv upplevelse och Richard rekommenderas varmt!
Mycket nöjd med hur försäljningen av min fastighet gick. Känt mig trygg från första mötet till avslutad affär.
Professionell, inlyssnande, toppen mäklare!
Sebastians bemötande har varit professionellt men samtidigt varmt och trevligt. Han har varit tydlig i sin kommunikation och snabb på att återkoppla, vilket verkligen har uppskattats. Själva processen har varit strukturerad och professionell och skickar mina bästa rekommendationer.
Bra, påläst och engagerad. Kollade hela tiden upp våra frågetecken och återkom. Lätt att få och ha kontakt med
Lyhörd, positiv och lösningsorienterad
Det var bra, är nöjd, gick smidigt:)
Hon är en mycket trevlig och professionell mäklare. Hon är dessutom väldigt kunnig, hjälpsam och resursstark. Jag uppskattade verkligen hennes engagemang och stöd genom hela processen.
Sebastian har på ett välkommande sätt varit väldigt tydlig genom hela processen i vad som händer. Kunnig och rak, inga utsvävningar. Har blivit uppdaterad hela vägen. Är mycket nöjd.
Otroligt trevlig och professionell. Lätt att få tag i! Vi är mycket nöjd med Patrik! :)
Jag säger samma som sist Sebastian hjälpte mig. Otroligt professionell och pålitlig. Alltid snabb respons och han jobbar verkligen för en. Man känner sig trygg med Sebastian som sin mäklare.
Han är engagerad, pålitlig och en mycket social och trevlig person. Dessutom är han kunnig i sitt jobb.
Lyhörd, snabb, professionell, positiv och ordningssam!
Stort tack för all hjälp genom vårt bostadsköp! Du har varit otroligt snäll, hjälpsam och tillmötesgående från första kontakt till avslut. Vi har känt oss trygga genom hela processen och uppskattat att du alltid tagit dig tid att svara på våra frågor. Vi skulle utan tvekan välja dig igen i framtiden och rekommenderar dig varmt vidare😊
Snabb på att återkoppla, förstående och proffsig! Vi är jättenöjda med Patrik.