Kan varmt rekommendera denna mäklare. Professionellt bemötande som anpassades helt efter mina behov. Nina inger förtroende så det har varit en positiv upplevelse.
HusmanHagberg Umeå
Sedan starten 2008 har vi varit marknadsledande i sex år och i juli 2017 bytte vi mäklarkedja till HusmanHagberg vilket gett oss större möjligheter att förbättra oss ytterligare. Vi är samma team som innan och du får som alltid bred kunskap, stort engagemang och passion från oss i din fastighetsaffär. HusmanHagberg är helt oberoende...
2836 omdömen om HusmanHagberg Umeå
Sedan starten hos Reco 2017
Sebastian har haft stort tålamod och mött både köpares och säljares önskemål i husaffären. God återkoppling och visat fin hänsyn när vi inte haft tid att hålla kontakt pga stundande förlossning. Tack Sebastian för den fina hjälpen under husköpet.
Sebastian är en väldigt hängiven, engagerad och motiverad person som skiner igenom i hans yrke som mäklare. Med en nära kommunikation med sin säljare och köpare så är Sebastian trovärdig och lojal.
Utomordentligt nöjd. Sebastian har alltid funnits tillgänglig och behjälplig oavsett oavsett veckodag samt tid på dygnet. Sebastian har från början och genom hela processen ingett ett gott förtroende samt varit väldigt tillmötesgående och informativ. Direkt något nytt har dykt upp har Sebastian varit snabb på att uppdatera oss. Sebastian har även varit resonlig gällande bostadsmarknaden vid tillfället då vi köpte bostaden. Det har gått att resonera samt argumentera om valda beslut och bud på ett väldigt bra sätt. ...
Trevlig,väldigt kunnig mäklare Som verkligen kan sälja in sina säljuppdrag. Rekommenderar denna mäklare.
Patrik är en fantastik mäklare med struktur, tydlighet och ordning. Det har varit en stor trygghet i processen att han är så kunnig och påläst, men även att funnits tillgänglig när det behövs. Jag är så glad att jag bytte mäklare till just Patrik, han kom in med nya perspektiv tog sig an försäljningen på ett proffsigt och personcentrerat sätt. Rekommenderar honom varmt!
Känns ärlig och inte jobbigt säljande. Rekommenderar absolut.
Hon har varit tydlig, hjälpsam med våra önskemål och snabb i kommunikationen vid budgivningen
Lugn och saklig. Bra på att informera om kommande visningar,och även efter visningarna.
Jag anser att Sebastian är ambitiös, lägger ner mycket tid och energi på uppdraget,är bra på att kommunicera med mig som säljare samt hjälper till med saker som egentligen inte ingår i uppdraget.sen vill han naturligtvis sälja objektet Med vad det innebär.Det får jag som säljare förstå. Sammanfattningsvis: han gör ett bra jobb.
Jag tycker att Jonas är en mycket bra mäklare som jag gärna rekommenderar. Kunnig hjälpsam och trevlig
Lätt att ha att göra med Bra på lämna information Går alltid att nå om man behöver det . Vi är mycket nöjda !
Väldigt tillmötesgående och tydlig.
Jag kan varmt rekommendera Sebastian. Han var verkligen tålmodig och hjälpsam under hela processen samt svarade snabbt på alla våra frågor. Alltid proffsig och vänlig, han överträffade våra förväntningar på många sätt.
Sebastian är en bra psykolog som förstår sig på udda situationer. Erfarenheten visar sig hela tiden.
Mycket bra upplevelse. Hade svar på alla våra frågor
Snabb att svara, kunnig, förstod våra behov, höll oss uppdaterade, intresserad, grundlig i sitt arbete
Bara positiva ord. Kunnig och engagerad i vårat projekt att sälja huset. Fick alltid intrycket av våran försäljning var viktig för henne.
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Noggrann och tydlig. Kan rekommendera honom till andra.
Så nöjd med Sebastian och kan verkligen rekommendera honom! Han har varit otroligt professionell, lyhörd och engagerad genom hela min husförsäljning. Han har varit väldigt lätt att både nå och ha kontakt med och har hela tiden tagit hänsyn till mina behov och förutsättningar. Jag har känt ett stort förtroende för honom och upplevt att han verkligen haft mitt bästa i fokus. Han har guidat mig tryggt genom hela processen, varit tydlig när jag behövt råd och fått mig att känna mig trygg i de beslut som behövt fattas. En väldigt...
Hej! Patrik har varit professionell, aktiv och vänlig i sitt bemötande. Han har varit allmänt hjälpsam i bostadsärenden och specifikt i ett köp av lägenhet. Med vänlig hälsning, Erik
Patrik är proffsig och lätt att samarbeta med. Trevlig och informativ.
Mycet kunnig, tydlig,saklig samt håller tider och löften. Då han dessutom är trevlig vill vi gärna rekonomendera honom. Åke
Mycket bra mäklare! Rekommenderas starkt :)
Mycket kunnig och engagerad mäklare. Rekommenderas starkt :)
Upplevde processen väldigt positiv. Nina var mycket tillmötesgående under hela processen. Lugn, trygg och trevlig!
Blev jätte bra bemött av Nina. Hon har levt upp till mina förväntningar om inte mer. Det gick väldigt fort hela proceduren och det är skönt
Davids egenskaper som mäklare är så nära idealet man kan komma. Han är engagerad, lyhörd, professionell, kompetent, kommunikativ och alltid tillgänglig. Samtidigt är han ödmjuk, personlig och har nära till glimten i ögat. Vi är otroligt nöjda med David och hela processen, från första kontakt till avslutad affär. Kan varmt rekommendera honom!
Snabb och trevlig affär, funkade super bra för mig som blivit student och behövde ha tillträdde hyfsat snabbt
Tydlig, professionell och lyhörd. Fick otroligt bra hjälp genom hela processen. Kan starkt rekommendera Sebastian.
Engagerat,effektivt och trevligt bemötande.
Blev mycket nöjd med Sebastian!
Professionell väldigt bra bemötande.
Svarat bra på frågor. Var med på vår besiktning. Allmänt bra.
Mycket bra, trevlig och professionell
Trevlig, serviceinriktad och snabb respons
Min upplevelse är ett mycket professionellt och engagerande bemötande av vår mäklare. Han lyssnade in oss och var mycket mån om att det skulle kännas bra för oss. Våra förväntningar att få sålt huset ganska snabbt och till seriösa köpare infriades även om det var lite mindre intresse under semestermånaden än vad Sebastian hade trott. Sammanfattningsvis är jag och min man väldigt nöjda och mötet med köparna under kontraktsskrivningen kändes väldigt tryggt och proffsigt.
Trevlig, noggrann, har tagit sig tid med vårt ärende. Bara bra erfarenheter.
Blev bra bemött och kunnig med lång erfarenhet. Förväntningarna var att han skulle hjälpa oss att sälja huset och det levde han upp till.
Bra bemött och kunnig med lång erfarenhet Ja han levde upp till förväntningarna
Supertrevlig, proffisionell, Omtänksam, tillmötesgående, flexibel, hjärtlig och varm.
Trevlig, saklig och snabb. Lyhörd över vad som sagts och vad behöver.
Lugn och trygg mäklare. Gjorde ett kanonjobb.
Lova Georgsson var en utmärkt mäklare när vi köpte lägenhet. Vi blev mycket bra bemötta och allt gick väldigt smidigt. Hon var lätt att få kontakt med, hon kunde svara på alla frågor hon var mycket professionell. Rekommenderas varmt!
Bra jobbat o få sålt i en tuff marknad.
Vi har haft kontakt med Sebastian i egenskap av köpare av ett objekt. Sebastian har varit väldigt tillgänglig, engagerad, hjälpsam och pålitlig. Vi har hela tiden känt oss trygga i denna affär tack vare honom. Mycket trevlig och serviceminded mäklare, rekommenderar honom starkt!
Proffsig med ett bra bemötande.
Han var lugn saklig och berättade hur en försäljning går till Hade stora förväntningar och han levde upp till dom. Han tog sig tid för råd och information.
Jättetrevligt bemötande, snabb och smidig i kontakten och hög tillgänglighet. Hjälpsam med att förklara processen för oss som var förstagångs-köpare. Allt kändes tryggt och transparent!