Bästa mäklaren i stan! Väglett oss genom försäljning nyligen. Svarar snabbt och bra med återkoppling. Kundens intresse i fokus, stort tack från oss!
Patrik Nyberg
Patrik Nyberg är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Patrik Nyberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Patrik Nyberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 210 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Nyberg har haft 77 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
210 omdömen om Patrik Nyberg
Trevlig, inlyssnande och professionell.
Patrik är mycket hjälpsam och kunnig.
Väldigt kunnig . Lätt att få tag på . Duktig på att uppdatera. Bra på att ge goda råd. Besitter stor kunskap i sitt arbete som Mäklare. Bra humor. Sammantaget Mycket väl godkänt. Kan starkt rekommendera honom till vänner och bekanta.
Mycket bra bemötande och stöd i processen som gick smidigt. Det märktes att Patrik hade bra kännedom om den specifika marknaden och gav kompetent vägledning från början.
Jag har bara de bästa lovord om PatrikNyberg. Bra bemötande och vi fick all den hjälp vi behövde i våran försäljning av fastigheten.
Flexibel, trevlig och tillgänglig! Super att vi kunde signera avtal på annat HusmanHagberg kontor.
Bra och tydlig med snabb svarstid
Väldigt bra bemötande och kände verkligen att jag fick stöttning under processen
Jag kände mig trygg i att Patrik guidade mig rätt och han följde upp för att se att allt kändes bra och svarade snabbt och lättförstått på alla mina frågor!