Peter Jevenko

Peter Jevenko

Peter Jevenko är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Peter Jevenko har varit registrerad mäklare sedan 1993-02. Peter Jevenko har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Jevenko har haft 31 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-04 - 2023-03

118 omdömen om Peter Jevenko

Sedan starten hos Reco 2017
    • Öst På Stan
    2023-03-18 Verifierad kund
    Peter Jevenko är väldigt bra på att lotsa en genom hela processen, en trygg hand att hålla i! Han lägger tid på att stötta i olika skeden och hans långa erfarenhet blir en stor tillgång. Dessutom vill jag tacka Husman och Hagbergs team med deras strålande stylist Emma. Hon är ett geni och hjälpte oss att få guldkant på försäljningen. Att deras styling ingår i arvodet är så smart och bra både för mäklaren och för säljaren. Varför har inte alla mäklarfirmor lagt upp det så? Det är ju bästa affärskonceptet.
  • köpte sitt hus med hjälp av Peter Jevenko en del av HusmanHagberg Umeå
    • Grubbe/Västerhiske
    2023-02-10 Verifierad kund
    Trevlig och professionell, vi är mycket nöjda med Peter som mäklare!
    • Umedalen
    2023-01-15 Verifierad kund
    En professionell, tydlig, inlyssnande och kunnig mäklare som hjälpte oss med våra frågor och funderingar kring lägenhetsförsäljningen. Från 1:a besöket till till försäljning tog det 14 dagar trots jul och nyårshelg. Fantastiskt, en snabb affär vad vi önskade, och fick.
  • sålde sitt hus med hjälp av Peter Jevenko en del av HusmanHagberg Umeå
    • Grubbe/Västerhiske
    2023-01-01 Verifierad kund
    Snabb respons på mail och sms vid frågor. Engagerad och nytänkande.
    • Väst På Stan
    2022-10-30 Verifierad kund
    Peter är mycket kompetent och lyhörd och har kunden i focus. Oavsett vilka frågor vi har haft har Peter alltid tagit sig tid och förklarat på ett mycket tillfredsställande sätt. Från dag ett har vi känt oss trygga med Peter som mäklare. Vi är mer än nöjda med bostadsaffären och kan varmt rekommendera Peter Jevenko som en oerhört skicklig mäklare.
  • sålde sitt hus med hjälp av Peter Jevenko en del av HusmanHagberg Umeå
    • Vindeln
    2022-10-30 Verifierad kund
    Professionellt och trevligt bemötande. Vi har fått snabb återkoppling och har varit en smidig försäljning med rak och snabb kommunikation genom hela processen. Det märks att han har lång erfarenhet. Vi är otroligt nöjda med Peter som mäklare!
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Jevenko en del av HusmanHagberg Umeå
    • Ersboda
    2022-10-26 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och snabbt agerande gällande visning. Professionellt ordnat möte för kontrakt skrivning. En mäklare med lång erfarenhet som verkligen kan sin bransch och gärna hjälper till med förslag och tips.
  • köpte sitt hus med hjälp av Peter Jevenko en del av HusmanHagberg Umeå
    • Vindeln
    2022-10-13 Verifierad kund
    PLUS: När det gäller allmängiltiga frågor kring husköp har Peter gett bra, vederhäftig information. Även processen kring budgivningen och mycket annat har fungerat smidigt, trevligt och professionellt!

Självfallet är vi dessutom väldigt förtjusta i huset, och glada över att ha vunnit budgivningen.

MINUS: Vår känsla är likafullt att Peters lojalitet mer legat hos säljaren, och att detta försatt oss i ett visst underläge inför kontraktsskrivning mm. Vi anar ett möjligt samband med att säljarens ombud (en nära anhörig) är kollega med Peter på HusmanHagbergs Umeåkontor.

Några saker:

1. Vid visningen uppgav Peter att den öppna spisen inte får användas i nuläget, men att det enda som behöver åtgärdas är en glipa i luckan till spiskasetten. Inget mer än så, var beskedet på direkt fråga från oss. I objektsbeskrivingen hänvisas till ett brandprotokoll som vi inte hade tillgång till. Först vid kontraktsskrivningen kom protokollet på bordet, och det visade sig då att det var betydligt mer som behöver åtgärdas.

2. Kontraktsskrivandet kändes också forcerat, givet att vi aldrig fick se kontraktet på förhand. Vi hade gärna beretts möjlighet att först diskutera med säljarens ombud praktiska ting vad gäller överlåtelsen, inklusive inskrivna förbehåll i kontraktet som vi alltså inte fick se förrän vid sittande bord på mäklarkontoret.

3. Vid besiktningen av fastigheten framkom en del allvarligare dolda problem, inte minst en pågående fuktskada på vinden. För oss kändes det konstigt att på plats behöva argumentera för varför vi direkt efter besiktningen önskade en kort avstämning om vad som framkommit. Vi fick inte intryck av att Peter tyckte att detta var särskilt angeläget. Här fanns trots allt alla parter samlade (vi, Peter och säljarens ombud) och själva kunde vi svårligen tänka oss ett lämpligare tillfälle. För oss som köpare var det så klart särskilt viktigt att påpeka att orsaken till fuktskadan på vinden/taket behöver åtgärdas så snart som möjligt och innan överlåtelsedatumet.

Med detta sagt och i övrigt har husaffären genomförts i en trevlig anda.
    • Centrum
    2022-10-12 Verifierad kund
    Professionell mäklare
    Förtroende givande
    Lätt att få kontakt med
    • Centrum
    2022-10-12 Verifierad kund
    Mycket Bra att samarbeta med och kunnig.
    Ger mycket bra vägledning under hela processen.
    En helt igenom trevlig handläggning :-)