Tycker Richard var väldigt bra, saklig och kompetent.
Richard Öhman
Richard Öhman är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Richard Öhman har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Richard Öhman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 387 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Öhman har haft 52 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Variationen, utmaningen och att vara den som knyter ihop affärer och drömmar och överträffar kundernas förväntningar.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har arbetat som mäklare i tio år och dessförinnan som säljare inom olika företag och inriktningar. Försäljning kommer naturligt för mig och jag är en person som aldrig ger upp! Tar jag på mig ett uppdrag brukar mina säljare känna sig trygga med att jag genomför uppdraget på bästa möjliga sätt.
Hur ser din drömbostad ut?
Här måste jag nog säga ett mindre och underhållsfritt hus där familjen mår bra.
2025-07 - 2026-06
387 omdömen om Richard Öhman
Mycket trevlig och har hög kompetensnivå. Stort engagemang och tog hand om hela affären på ett föredömligt sätt. Skulle välja honom som mäklare nästa gång också.
Proffsig och utan omsvep. Tydlig uppfattning om huset som väl stämde överens med både oss som säljare och köparen. Ingen skönmålning, men inte tvärtom heller. Lotsade bra genom en stressig situation.
Tydlig, fokuserad, har koll på allting, mycket snabb återkoppling kring alla uppdateringar i ärendet.
Richard var påläst, hjälpsam, skapade en trygg känsla och gav ett enormt stöd genom hela processen. En process som kändes som en bergochdalbana. Jag hade en mycket positiv upplevelse och Richard rekommenderas varmt!
Mycket nöjd med hur försäljningen av min fastighet gick. Känt mig trygg från första mötet till avslutad affär.
Mycket professionell mäklare. Noggrann. Hög tillgänglighet. Som skickligast när det gällde som mest vid visningar och budgivning. Rekommenderas
Trevlig och kompetent. Upplevs lugn och saklig i kontakten. Stressar inte på, men jobbar hela tiden för att komma vidare i processen. Han hjälpte oss med det vi önskade och försäljningen gick i våra ögon väldigt smidigt.
Seriös, trevlig och driven. Kändes tryggt att låta Richard sköta försäljningen av lägenheten.
Rak och tydlig kontakt och bra visning Trevlig och lätt att få kontakt med.