Bra på att förklara hur saker fungerar Lätt att ringa till svarar alltid Bra för att han kommer med idéer och tipps Mm.mm
Sebastian Nordtvedt
Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 52 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
148 omdömen om Sebastian Nordtvedt
Bemötandet har präglats av respekt och professionalitet Sammanfattningsvis kan nämnas Bra dialog mellan mig som säljare och mäklaren, som varit lyhörd och flexibel Frågor har fått sakliga svar och pedagogiska förklaringar. Avser såväl inledande som uppföljande samtal, dialog kring provision, faktauppgifter, visning , broschyr samt utropspris Mina förväntningar har infriats. Nöjdhetsgraden är hög både när det gäller tillvägagångssätt och resultat
Tydlig, ärlig, återkommer då han lovat, närvarande.
Sebastian Nordtvedt är en engagerad och noggrann mäklare. Mycket hjälpsam,samt meddelar allt skriftligen eller via telefon.
Engegerad, driven och alltid tillgänglig! Fick oss att känna trygghet även om affären gick väldigt snabbt! Kan starkt rekommendera Sebastian!
Mycket trevlig och lagom säljig. Fick en jättebra visning och svar på alla frågor. Väldigt tillmötesgående och gav svar på frågor vi hade till säljarna inom rimlig tid.
En snabb men ändå personlig kundhantering, vi var jättenöjda med Sebastians tillgänglighet och service!
Ingen jobbar hårdare än Sebastian för att du ska bli nöjd
Trevlig, informativ och serviceinriktad. Genuint intresserad av att göra parterna nöjda.
Otroligt nöjda! Väldigt trevlig och engagerad. Kommunikativ, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Toppbetyg!