Sebastian Nordtvedt

HusmanHagberg Umeå
4.9
Affärer senaste året

Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 458 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 113 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

458 omdömen om Sebastian Nordtvedt

Sedan starten hos Reco 2022
Alexander S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Väst På Stan

Tydlig, professionell och lyhörd. Fick otroligt bra hjälp genom hela processen. Kan starkt rekommendera Sebastian.

Jeanette E
Röbäck

Blev mycket nöjd med Sebastian!

Johan B
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Mariedal

Mycket bra, trevlig och professionell

Elin Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Stöcke

Min upplevelse är ett mycket professionellt och engagerande bemötande av vår mäklare. Han lyssnade in oss och var mycket mån om att det skulle kännas bra för oss. Våra förväntningar att få sålt huset ganska snabbt och till seriösa köpare infriades även om det var lite mindre intresse under semestermånaden än vad Sebastian hade trott. Sammanfattningsvis är jag och min man väldigt nöjda och mötet med köparna under kontraktsskrivningen kändes väldigt tryggt och proffsigt.

Madeleine M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Röbäck

Supertrevlig, proffisionell, Omtänksam, tillmötesgående, flexibel, hjärtlig och varm.

Carolina L
Väst På Stan

Trevlig, saklig och snabb. Lyhörd över vad som sagts och vad behöver.

Rebecca N
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Stöcke

Vi har haft kontakt med Sebastian i egenskap av köpare av ett objekt. Sebastian har varit väldigt tillgänglig, engagerad, hjälpsam och pålitlig. Vi har hela tiden känt oss trygga i denna affär tack vare honom. Mycket trevlig och serviceminded mäklare, rekommenderar honom starkt!

Omar W
Tomtebo

Han är trevlig och ärlig. Mycket nöjd

Tommy L
Tomtebo

Professionell, tillgänglig och resultatinriktad.

Linda H
Haga

Sebastian kan jag varmt rekommendera till andra som söker bostad. Han är informativ, hjälpsam och gör på ett föredömligt sett allt som han lovar samt lite till. Hans sätt att vara och bemöta oss i vårt bostadsköp var exemplariskt. Tack Sebastian