Seriös, duktig på sitt jobb. Lätt att komma i kontakt med och följer upp vid funderingar.
Jonas Andersson
Jonas Andersson är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Jonas Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1996-01. Jonas Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Andersson har haft 38 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
220 omdömen om Jonas Andersson
En helt fantastisk mäklare som överträffade alla förväntningar! Otroligt trygg, extremt proffsig och genomgående seriös i varje steg av processen. Kommunikationen var tydlig, snabb och väldigt förtroendeingivande, vilket gjorde att hela affären kändes smidig. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre upplevelse. Rekommenderas varmt!
Jonas var ett mycket bra stöd i säljprocessen. Drev inte på, var inte överdrivet entusiastisk (ett beteende som vi har svårt för) utan förhöll sig avvaktande och väntade in oss. Kollade upp saker vi frågade om (en gång när han inte visste direkt). Var rakt av trovärdig! Allt är ju inte klart än ( vi lämnar huset först i slutet av maj) men så här långt är vi väldigt nöjda och rekommenderar honom gärna till andra!
Tyckte det gick smidigt att köpa hus via Jonas. Vid tidigare tillfälle har det varit mer stress och förvirring.
Kunnig och trevlig person med god lokalkännedom. Tog hand om allt åt mig, då jag bor 70 mil från försäljningsvillan. Mycket nöjd med den hjälp som jag har fått.
Toppen! Vi är väldigt tacksamma för hjälpen vi fick av Jonas. Han är kompetent, trevlig och tydlig. Vi är jättenöjda med uppdraget!
Bra bemötande, tog sig tid med att ge oss en visning utöver det som var inplanerat. Korrekt, trevlig och ett närvarande sätt att bemöta oss med. Ger ett tryggt och rutinerat intryck och det uppskattar vi mycket. Lätt att få tag på och bra kommunikation. Det märks att han är rutinerad och erfaren.
Jag upplever att han var proffsig och tillmötesgående. Bra upplägg på presentationen för försäljnings "foldern" som läggs ut på hemnet. Och bra kunskap. Kan verkligen rekommendera honom
Jonas Andersson på HusmanHagberg vill jag verkligen rekommendera. Han tar människor på ett varmt, choesfritt och professionellt sätt. Han är tillgänglig och gör det där extra som underlättar för kunden. //Tacksam och jättenöjd
trevlig, roligt (faktiskt), professionell