Lova Georgsson

Lova Georgsson

Lova Georgsson är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Lova Georgsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Lova Georgsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 389 omdömen med ett betyg på 4.9. Lova Georgsson har haft 62 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-06

389 omdömen om Lova Georgsson

Sedan starten hos Reco 2020
Garei G
Mariehem

One word - professional. she is very nice and helped me every step of the way. i had several realtors and she is on another level. I fully wish her a great and successful career she deserves praise for her work. thank her for all she is done and if i need a realtor i will sure to contact her :)

Christoffer O
Ersboda

Fantastik mäklare som lyssnar och hjälper till.

Linn M
Centrum

Hon var kontaktbar och svarade snabbt, mycket trevlig också!

Magnus L
Köpte sitt hus med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Ersboda

Trevligt bemötande och hade koll på allt

Susanne Anneli E
Vännäs

Efter att försökt sälja huset ett halvår med en annan mäklare/mäklarfirma kontaktade jag Lova. Jag fick snabbt svar och några få veckor senare var huset sålt!!! Jag kan varmt rekommendera att anlita henne som mäklare! Även inredare och fotograf var proffsiga och bra!

Erik Sune E
Ersboda

Hon var helt enkelt bra o proffsig

Anna Karin L
Ersboda

Lova är kunnig, trevlig, lätt att ha kontakt med. Hon har varit tillgänglig, snabb att återkoppla, och hon har kunnat förklara om vi haft funderingar. Vi hade förväntat oss att hon skulle vara en bra mäklare och det tycker vi verkligen stämmer.

Alvin L
Teg

Jag blev bemött väldigt bra. Det var ett smidigt köp och Lova var väldigt hjälpsam med funderingar som jag hade.

Stefan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Mycket god kommunikationsförmåga: Stort engagemang Gedigna kunskaper om fastighetsmarknaden Alltid ärlig och transparent. Enastående sociala färdigheter och förmåga att bygga relationer Flexibil och anpassningsbar:

Linda L
Grubbe

Så naturlig och fin på alla sätt! Proffsig, vänlig och trevlig! Väldigt flexibel och kundorienterad! Hade ingen erfarenhet av att köpa lägenhet sedan tidigare men har gått på en del visningar. Så glad att det blev just Lova som fick hjälpa oss förverkliga en dröm vi haft ett bra tag som äntligen blev verklig.