Professionell och engagerad som mäklare vid försäljning av vår lägenhet.
HusmanHagberg Göteborg Väster
Här i Göteborgs västra och sydvästra delar hittar du oss på HusmanHagberg. Vi består av ett gäng mäklare med stor passion för vårt yrke, och vi hjälper gärna till med din bostadsaffär vare sig du ska köpa eller sälja. Vi kan anpassa oss helt efter dina önskemål eftersom vi inte är bundna till vare sig banker eller försäkringsbolag....
265 omdömen om HusmanHagberg Göteborg Väster
Sedan starten hos Reco 2017
Jätte nöjd med Karl Blomqvist på HusmanHagberg. Professionell, trevlig & tillgänglig.
Tack för det fina omdömet Bettina!
Jätte nöjda med våran mäklare karl blomqvist på husmanhagberg.
Det glädjer mig verkligen Jerry!
Rak och ärlig. Snabba svar på frågor. Trevlig och tillmötesgående.
Han var en trevlig människa. Han hade bra bemötande när vi träffade honom. Han var tålmodig och försökte att svara på de frågorna som vi ställde till honom.
Victor är noggrann och kunnig. Detaljer som ej fanns svar på direkt tog han reda på och svarade med kort svarstid. Positiv och fick känslas som köpare att professionalismen emellan oss och säljarna var utmärkt. Igenom hela processen väldigt lyhörd och får toppen betyg rakt av från oss.
tillgänglig och har på alla frågor. Tydlig och pedagogisk.
Väldigt bra och proffesionellt hanterad affär. Lars uppfyllde alla våra förväntningar på en mäklare. Kan varmt rekommenderas.
Fantastiskt bemötande. Enkel att jobba med och tillgänglig för frågor och funderingar.
Proffsigt och mycket trevligt bemötande! Smidig och snabb kommunikation.
Bra. Svarar snabbt ich hjälper till vid behov.
We were lucky to have Alexandra by our side to help us and answer all our questions. Appreciate all her support. Eagerly waiting to get into our new house.
Megleren sto til de forventningene vi hadde. Imøtekommende, hjelpsom og løsningsorientert. Vi fikk øyeblikkelig god kontakt og den hjelpen vi trengte .
Vitor was super transparent and very helpful during the process.
Lars hantering av vår bostadsaffär kännetecknades av lyhördhet, stor flexibilitet, snabbhet och effektivitet, vilket med stor sannolikhet var avgörande för en snabb och problemfri försäljning där slutresultatet blev enligt vår förhoppning. .
Johan var påläst, engagerad och proffsig medlare mellan oss köpare och säljare.
Hjärtligt och välkomnande bemötande. Öppen, transparent och rak genom hela köpprocessen .
Lars är bra på att svara på frågor, trevlig och got bemötande. Rekommenderar starkt Lars. 👍👍
Lars Norrgren gjorde ett seriöst och positivt intryck. Jag uppskattade att försäljningen gick snappt trots att många nog var rädda för att det blivit en kärvare ekonomisk situation. Jag tvekar ointelligent för arr rekommendera honom.
Bemötandet har varit mycket bra och positivt. Vi upplever Lars som mycket trevlig, kunnig och saklig, har också "talets gåva". Därför valde vi Lars. Jag har inte varit med om någon försäljning tidigare, därför inget att jämföra med men upplevde det proffsigt
Blev väl bemött. Motsvarade våra förväntningar. Tycker han gjorde ett bra arbete med tanke på rådande omständigheter.
Enkel och tydlig köpprocess med Johan vid rodret. Snabb och rak kommunikation genom hela resan.
Alexandra var professionell och trevlig genom hela försäljningsprocessen. Hon är flexibel och enkel att samarbeta med. Hon har bra lokalkännedom och hade bra kunskap kring min bostadsförening och lägenhet redan innan försäljningsprocessen startade. Jag är nöjd med mitt val av Alexandra som mäklare och kan starkt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad.
Upplever att Victor tappade lite drivet i slutfasen och min känsla var att han nog inte hade riktigt fokuset på oss som säljer utan att han var lite försiktig i vad köparen skulle tycka och hur denne skulle agera. Kan förstå att marknaden är sviktande just nu och därför krävs det extra av mäklaren, en situation som är ny för mäklaren. Victor var tillgänglig för oss och absolut trevlig och driven.
Victor är trygg och snabb som mäklare. Skulle definitivt rekommendera honom!
Så nöjd med att ha haft Victor som vår mäklare! Väldigt trevlig, glad och lyhörd mot oss säljare. Snabb på att svara och varit tillgänglig hela tiden vilket varit väldigt tacksamt. Kan starkt rekommendera Victor som mäklare!
Victor skötte försäljningen supersmidigt och höll hela tiden kontakten för att göra mig trygg. Det kändes jättebra!
Victor is really excellent in his profession, his planning and approach are really great. We had a very nice experience in selling our apartment and I really recommend him.
Alexandra stod för professionell och trevligt bemötande från första kontakten.
Trevlig, lyhörd, kompetent och professionell från början till slut. Hög tillgänglighet och snabb på att svara. En duktig strateg som lyckades sälja min lägenhet trots en osäker marknad. Rekommenderas varmt.
Kunnig, proffsig, tillgänglig, äkta trevlig
Everything went pretty smooth and quite fast. Recommend
väldigt bra mäklare, trevligt bemötande som lever upp till det man förväntar sig.
Hon genomförde sitt uppdrag med ett trevligt bemötande och med hög kompetens som var till belåtenhet för både mig och köparna.
Alexandra har varit professionell, lugn och trygg från början till slut, och vi är supernöjda med den hjälp och rådgivning vi har fått under hela processen. Högsta betyg rakt igenom helt enkel!
Victor var mäklare för lägenheten vi köpte, och hjälpte oss även att sälja vår förra lägenhet. Vi är nöjda med allt arbete han lagt ner, främst vid försäljningen då vi trots en osäker marknad gjorde en bra affär.
Trevligt bemötande, kompetent och serviceminded.
Proffsig och kompetent i sitt arbete. Serviceinriktad och lättillgänglig vid frågor.
Trevlig och hjälpsam Tog hand allt på ett bra sätt
Victor var trevlig, personlig, sympatisk och hängiven ända in i mål. /Olof B.
Klar och tydlig i sin information
Victor skötte försäljningen på ett utmärkt sätt och fick sålt bostaden snabbt och till bra pris i svårt klimat. Är dessutom en väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kommer att använda vid nästa husaffär!
Alexandra är kunnig och lösningsorienterad. Vi är väldigt nöjda med vårt köp och hanteringen av affären.
We have met JS three times: two times in the house and once in his office. He has been most helpful and efficient though he was not fully informed about the details of house and surroundings but helped to find answers to all our questions.
Lite lat och inte lika proffsig som jag är van vid. Enligt mig dåliga bilder i objektbeskrivning. Lite slarv i kontraktsskrivning. Inget leg togs t ex.
We had 2 meetings with JS in the house and one in his office and we experienced him as pleasant and effective. Though his knowledge of the house details and surroundings was limited, which he acknowledged, he was most helpful in finding the information we wanted.
En bra, driven och trevlig mäklare!
Alexandra är personlig och väldigt hjälpsam. Trygg att ha att göra med för den som inte har tidigare erfarenhet av att sälja eller köpa bostad.
Enkel att ha och göra med. Hög tillgänglighet och snabb på att svara. Kompetent mäklare som kämpar hårt för att få till en så bra affär som möjligt. En duktig strateg och en god kommunikatör. Inte många mäklare man springer på som når upp till den här nivån!
Victor levde upp till förväntningarna av hur en bra mäklare jobbar. Han var behjälplig på alla fronter i försäljningen samt även i hjälp med köp av ny bostad. Han gav 100% i att få sålt bostaden till ett rimligt pris under svåra tider på bostadsmarknaden och lyckades även med detta. Victor är en ärlig mäklare som man kan lita på.