Johan Slättberg
Johan Slättberg är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Väster
.Johan Slättberg har varit registrerad mäklare sedan 1987-01. Johan Slättberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Slättberg har haft 11 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 37 Läs vad Johan Slättberg
sålde en tomt med hjälp av Johan Slättberg en del av HusmanHagberg Göteborg Väster
Johan har tagit SÅ väl hand om oss och vårt objekt från början till slut. Vi har känt oss helt trygga o lugna med hans handhavande, han har stenkoll. Kommer vi behöva en mäklare igen så finns det ingen vi hellre kommer anlita. Han är första klass rakt igenom. Vi är SUPERNÖJDA och rekommenderar honom till alla vi känner som behöver en mäklare!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Slättberg en del av HusmanHagberg Göteborg Väster
Mycket bra och serviceminded mäklare!
köpte en tomt med hjälp av Johan Slättberg en del av HusmanHagberg Göteborg Väster
Grym! Snabb och smidig affär, väldigt proffsigt bemötande ifrån johan och hans medarbetare
Professionell och gjorde affären smidig!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Slättberg en del av HusmanHagberg Göteborg Väster
Mycket bättre mäklare får man leta efter.
Lösningsorienterad, kommunikativ.
Schysst, trevlig och lösningsorienterad!
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Slättberg en del av HusmanHagberg Göteborg Väster
Bra och engagerat bemötande. Bra dialog och resultatfokus som uppfylldes.
Bra bemött. Rak, enkel och slog mina förväntningar. Snabbt gick det också.
Allt gick smidigt. Han var lättillgänglig och väldigt tillmötesgående.