HusmanHagberg Årsta

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeNineYears
1 491
4.9

Välkommen till HusmanHagberg Årsta! Letar du bostad i Årsta med omnejd? Eller går du kanske i tankarna av att sälja din lägenhet eller radhus? Oavsett vilken situation du befinner dig i så hjälper våra professionella mäklare på HusmanHagberg Årsta dig att hitta eller sälja din drömbostad. I Årsta hittar du det bästa av två...

1491 omdömen om HusmanHagberg Årsta

Sedan starten hos Reco 2020

Mats S
Årsta

Trevlig o social. Minsta uppdatering meddelades så jag hela tiden hade full överblick över processen. Nöjd med utfallet.

Rebecka P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
Skarpnäck

Marcus har genomgående varit oerhört professionell och varm i sitt bemötande. Kommunikationen har varit tydlig och effektiv genom hela processen, och jag fick det pris jag önskade. Jag kan varmt rekommendera Marcus!

Nicholas H
Hammarbyhöjden

Mycket trevligt bemötande, säker på att både säljare och köpare känner trygghet genom hela processen med Vincent.

Daniel E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Hammarbyhöjden

Professionell. Trevligt. Sympatisk. Effektiv.

Nils E
Hammarbyhöjden

Utmärkt och professionellt bemötande och agerande.

Amanda B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Skarpnäck

Ola har varit tillgänglig, snabb i sin återkoppling och trevlig i sitt bemötande. Information har getts på er begripligt sätt på så vis att han använder lätta termer och känns öppen för frågor. Ola upplevs som kompetent och kunnig inom sitt område. Sammantaget väldigt nöjd!

Harriet B
Hammarbyhöjden

Bra. Engagerad och återkommer alltid som utlovats.

Mathias
Enskede Gård

Enkel kommunikation. Effektiv process. Väldigt nöjd!

Frida R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
Skarpnäck

Vi är supernöjda med Marcus som mäklare. Väldigt rak och tydlig i kommunikationen. Det var aldrig några frågetecken längs vägen. Vi kändes oss väl omhändertagna och är nöjda med vårt köp!

MARINA F
Enskede Gård

Johan gjorde att vår försäljning blev smidig och trygg, trots tröghet på marknaden. Trevligt och proffsigt bemötande hela vägen.

Mårten F
Gullmarsplan/Globen

Trevlig, bra på att kommunicera och ger ett väldigt ärligt intryck. Denna gång var jag köpare men kommer höra mig av till Vincent den dag jag ska sälja!

Kent S
Hammarbyhöjden

Känner mig trygg att göra bostads affär med Vincent🙂

MATTHEW O
Hammarbyhöjden

Väldigt nöjd med Vincent som mäklare!

Lukas L
Årsta

Johan gjorde det så bra som möjligt

Samuel V
Årsta

Ambitiös, rak, trevlig. Såg verkligen till att få jobbet gjort

Lina V
Årsta

Professionellt och trevligt bemötande. Allt sköttes smidigt och det var trygg kommunikation längs vägen.

Amanda O
Johanneshov/Globen

Proffsig mäklare! Smidig kontakt.

Daniel B
Stureby

Väldigt proffesionellt, förväntningar på slutpris kanske inte motsvarades, men det kändes mera som marknadens fel än mäklaren. Rekommenderar varmt!

Nathalie S
Kärrtorp

Jag sålde min lägenhet med stor hjälp från Johan. Allt gick snabbt och smidig och han var tillgänglig, snabb på svar och stöttande längs vägen. Jag skulle absolut sälja med honom igen!

Siri P
Kärrtorp

Funkade bra med allt och varit nöjd med köpet

Edvin S
Årsta

Grymt bra upplevelse av vår försäljning! Johan inte bara hjälpte oss att få ett riktigt bra pris på våran bostad utan var dessutom ett värdefullt och viktigt bollplank när vi skulle köpa ny lägenhet. Vi ser fram emot att anlita honom igen den dagen vi ska flytta på nytt.

Dragana E
Årsta

Johan är professionell ' ansvarsfullt och snabbt att svara på telefon oavsett tid och dag.

Valeria H
Årsta

Trevlig, professionell och omtänksam - bästa kombon på en mäklare. Rekommenderar verkligen Johan!

Tintin T
Blåsut/Johanneshov

Tack Johan, för ett trevligt och proffsigt bemötande genom hela lägenhetsaffären!

Carina W
Enskede Gård

Johan förstod vår situation snabbt och försökte möta våra önskemål samtidigt som han värnade om säljarens önskemål. Han var snabb och noggrann med återkoppling och var alltid tydlig i sin kommunikation. Vid våra möten var han hjälpsam och tog sig tid för sig att svara på våra frågor.

Konstantinas J
Björkhagen

Engagerad och professionell person. Hjälpte oss att göra en affär på ett par dagar.

Stina S
Årsta

Lugn och förtroendeingivande mäklare.

André S
Årsta

Toppenbra! Tydlig och bra kommunikation. Uppfyllde våra förväntningar.

Dragana E
Årsta

Bra kontakt' snabbt svar på mina frågor oavsett tid och dag. Kan verkligen rekommendera.

Lina L
Stureby

Ola är en fantastisk mäklare! Han har svarat på alla våra frågor, stora som små. Han utger ett lugn och en trygghet som man verkligen uppskattar vid en försäljning.

Niclas A
Enskede Gård

Vi har varit jättenöjda med Johan vid vår radhusförsäljning. Trevligt bemötande, smidig process, bra bollplank och han har verkligen jobbat hårt för att vi ska bli nöjda med vår försäljning vilket vi verkligen blivit.

Lisa Michelle S
Årsta

Vi var jättenöjda med Johan som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Alltid snabb återkoppling med svar på våra frågor under processens gång, hjälpsam och med bra koll på området. Rekommenderar!

Kajsa H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Stureby

Ola sticker ut från mängden genom att vara närvarande, kommunikativ och trygg i sin kompetens. Jag rekommenderar honom varmt!

Stefan Z
Köpte sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Tallkrogen

Tydlig, hjälpsam och trevlig. Ingav en bra trygghet!

Caroline Julie Elisabeth L
Sålde sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Tallkrogen

Proffsig och lyhörd. Bara gott.

Gabriel C
Årsta

Johan är både trevlig och kompetent, vilket är avgörande för en mäklare. Hans gedigna områdeskännedom och lyhördhet gentemot både köpare och säljare ger honom en stark fördel när det gäller att ha koll på marknaden.

Martin E
Stureby

Ola är otroligt duktig på det han gör. Alltid tillgänglig och hjälpsam. Han hjälpte oss sälja vårt hus till rekordpris supersnabbt!

Paul L

Trevligt, pedagogiskt och hjälpsamt

Anan M
Blåsut

Tillmötesgående väldigt serviceinriktad och lättillgänglig.

Kristina R
Årsta

Johan la ner mycket arbete och tid på att hela tiden hålla oss uppdaterade kring försäljningen och var också mycket aktiv i att kontakta potentiella köpare. Johan var också ett ovärderligt bollplank inför och när vi köpte vår lägenhet (innan försäljning), och vi kände oss trygga med att det fanns en plan hela vägen och att Johan hade stor förståelse för våra önskemål och behov. Vi uppfattade Johan som en mycket seriös och påläst mäklare som självklart var mån om att vår lägenhet skulle säljas till ett bra pris, men...

Niklas M
Årsta

Johan mötte oss med förståelse och jobbade lika mycket för oss som för säljaren.

Andreas B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Stureby

Mäklaren var tydligt, kommunikativ och hjälpsam genom hela processen.

Ulrika B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Stureby

Bra och tydlig kommunikation.

Amanda L
Hammarbyhöjden

Vincent var en mycket trevlig, pålitlig och professionell mäklare som hjälpte oss att sälja våran lägenhet till ett bra pris. Hjälpsam och tydlig genom hela processen. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera honom!

Marcus N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Stureby

Rekommenderar starkt Allan! Kändes lugnt och tryggt med Allan under hela försäljningsprocessen. Mycket bra kommunikation och tydlig med all information som hör till!

Tove T
Årsta

Mycket hjälpsam, inkännande och tålmodig!

Christina L
Stureby

Trevlig och enkel att ha att göra med.

Kristina B
Årsta

Hela processen kändes trygg och proffsig från start till slut. Vincent trygga bemötande tillsammans med hans kunskap och erfarenhet gjorde att hela försäljningsprocessen löpte på smärtfritt. Vincent levde upp till alla förväntningar och mer därtill. Liksom försäljningspriset. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Vincent Hellman för alla som letar efter en kompetent och trygg mäklare med kunden i fokus.

Jonatan M
Johanneshov/Globen

Jag blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt av Ola, som alltid visade gehör för mina behov och önskemål. Jag förväntade mig en kunnig mäklare som kunde göra försäljningsprocessen smidig, och Ola levde väl upp till dessa förväntningar genom att vara noggrann och kommunikativ. Sammantaget är jag nöjd med hur försäljningen hanterades, och jag känner mig trygg med att rekommendera honom till andra.

Kerstin Knutsdotter B
Stureby

Trevlig och lätt att ha att göra med.