Effektiv, bra, trovärdig. Rekommenderas
Vincent Hellman
Vincent Hellman är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Vincent Hellman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Vincent Hellman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.9. Vincent Hellman har haft 32 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
127 omdömen om Vincent Hellman
Jag har både sålt och köpt lägenhet med Vincent. Han är proffsig, trevlig och väldigt bra på sitt jobb. Stark rekommendation!
Noggrann, trevlig och tillgänglig. Riktig bra och proffsig kommunikation igenom hela processen.
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av fastighetsmäklaren Vincent. Han är extremt professionell och noggrann, och han ledde processen exemplariskt från början till slut. Alla mina frågor besvarades på ett grundligt sätt, utan att det fanns några frågetecken kvar. Jag rekommenderar starkt Vincent till alla som söker pålitlig och kompetent hjälp.
Vincent är verkligen toppen - professionell och supertrevlig! Jag kan varmt rekommendera att ta kontakt med honom om du ska göra en bostadsaffär. Han är väldigt hjälpsam och gjorde hela processen trygg och smidig.
Förklarade tydligt och bra vad som gäller när jag köpte min första bostad. Alltid tillgänglig!
Han är en pratglad kille som alltid är villig att bolla idéer och vid varje tillfälle bemött mig med entusiasm och respekt. Till skillnad från mäklaryrkets vanligtvis utmattande försäljningsknep kommer Vincent i stället med en sund och framför allt realistisk plan för en lyckad bostadsaffär. I min uppfattning lämnar han både säljare och köpare med intrycket att vi är mer än bara statistik för honom.
Vi är supernöjda med Vincent! Väldigt responsiv, bra kommunikation och proffsig.
Trevlig, kunnig och bra kommunikation. En smidig process med Vincent helt enkelt.
Väldigt pålitligt, behagligt och tryggt hela vägen. Mycket bra kommunikation. Rekomenderar varmt Vincent.