Allan Mohmand
Allan Mohmand är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Allan Mohmand har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Allan Mohmand har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-04 och har fått 247 omdömen med ett betyg på 4.9. Allan Mohmand har haft 41 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det absolut bästa är möjligheten att kunna få träffa och skapa relationer med människor i helt olika skeden i livet, med olika bakgrunder, yrken men alla med sina egna unika historier.
Att sedan få vara med och skapa affärer i det kapitel som rör det kanske mest heliga - ens hem, gör det bara än mer spännande!
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
I varje möte utgår jag ifrån hur jag själv hade velat bli bemött och är därför lyhörd och fokuserar på personen före bostaden, ser till att vara väl förberedd och noggrann för att inte lämna något åt slumpen. Jag har ett stort driv ihop med en hög arbetsmoral och är alltid tillgänglig för att kunna leverera den bästa möjliga servicen från start till mål.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Jag fick förtroendet att hjälpa en familj som bott i ett och samma boende i 18 år, där barnen växt upp och slutligen flyttat ut. Vi lade tillsammans upp en plan och förberedde bostaden på bästa sätt och lyckades pricka alla rätt, vilket slutligen gav ett slutpris, långt över förväntan. Efter att kontraktet hade skrivits på, så satt vi kvar en stund och pratade om hur väl allt gått. Den ena säljaren satt rätt tyst och var så tagen och hade svårt att få fram ord samtidigt som glasögonen togs av och tårarna torkades. Det var talande nog för mig vad hon kände och jag kan bli rörd än idag när jag tänker tillbaka till den stunden.
Vad vet vi inte om dig?
Matlagning är ett stort intresse och min bolognese är enligt mig i en klass för sig ;)
2022-03 - 2023-02
247 omdömen om Allan Mohmand
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
kanon. smisig affär från början till slut.
sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Jag blev bemött av ett riktigt proffs. A förklarade processen och kom med många bra tips. Genom alla stegen i affären har ha lyckats få mig att förstå och kunna fatta beslut. Det är lätt att bli personlig med A. Han är en bra lyssnare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Allan har ett mycket proffesionellt bemötande och är kunnig på sitt område. Han är lyhörd för våra behov. Vi har känt oss mycket trygga under försäljningen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
He is the trustable personal and neutral personal from buyer, seller..i have impressed the way of handling.
sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Vi gillade verkligen samarbetet med Allan under den långa tiden det tog för oss från första kontakten tills vi äntligen var redo att sälja. Han hjälpte oss genom hela processen med mycket tålamod och bra råd. Vi är supertacksamma och kan varmt rekommendera Allan som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Allan hade en lägenhet som ännu inte var ute på marknaden som jag hade spanat in och som hade rätt planlösning och läge men säljarna ville först hitta något och de letade efter något specifikt så det var osäkert hur lång tid det skulle ta. Allan ordnade ändå så jag fick komma på förhandsvisning och ansträngde sig för att hålla mig informerad hela tiden. Till slut ordnade han så både jag och säljaren kunde köpa de bostäder vi helst ville ha och vi skrev under för båda bostäderna på samma dag. Både köpare och säljare nöjda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Jag har enbart bra saker att säga om Allan, både super trevligt och duktig på det han gör. Tycker att han exemplifierar hur en mäklare ska agera och vara till tjänst både för säljarna och köparna.
sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Allan var ett självklart val för oss när vi sålde. Han kändes engagerad i just vår lägenhet och försäljning, och med bra lokalkännedom. Vårt objekt kändes prioriterat för honom, fastän det inte är någon särskild lägenhet. Vi uppskattade särskilt Allans tillgänglighet, goda råd, följsamhet för våra behov och engagemang genom hela bostadsaffären. Därtill lyckades han koppla ihop oss med vårt drömobjektet så tack vare Allan kunde vi sälja vår lägenhet och köpa nästa hem i två underskrifter. Proffsmäklare!
Toppenmäklare! Grym service. Bäst i stan
sålde sin lägenhet med hjälp av Allan Mohmand en del av HusmanHagberg Enskede
Effektiv, nåbar och engagerad.
Till skillnad från den mäklare som jag nu är i kontakt med för köp av lägenhet.