När vi skulle välja mäklare var Josefine den som bäst förstod oss och som vi kände störst förtroende för. Under hela processen fick vi detta bekräftat genom hennes lyhördhet, snabba återkoppling och gedigna kunskap. Josefine hanterade visningar och budgivare på ett sätt som gjorde att vi som förstagångssäljare kände oss mycket trygga!
Josefine Schöön
Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Josefine Schöön har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Josefine Schöön har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 474 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Schöön har haft 35 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att arbeta som fastighetsmäklare är mötet med människor och möjligheten att göra verklig skillnad i en av livets största affärer. Rollen innebär att guida både säljare och köpare genom hela processen och den största glädjen är när båda parter känner sig nöjda och trygga i affären. Kombinationen av relationsbyggande, affärer och självständighet gör mäklaryrket både utvecklande, givande och väldigt roligt.
Hur ser din drömbostad ut?
I min drömbostad är det högt i tak, vackert trägolv, stuckatur, kakelugnar, terasser och kanske bastu med sjöutsikt. Inte nog med det, den ligger också högt upp i huset och är ljus – sen ska lägenheten vara belägen på Södermalm såklart!
Vad vet vi inte om dig?
Det många inte vet om mig är att jag är väldigt tävlingsinriktad, älskar att överträffa mig själv och andras förväntningar!
2025-04 - 2026-03
474 omdömen om Josefine Schöön
Josefine skapade ett stort förtroende för oss från första mötet, och var alltid väldigt kommunikativ och lyhörd vilket fick oss som förstagångssäljare att känna oss väldigt trygga. Trots en något stökig process precis på slutet (som inte alls var Josefins fel! Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att lösa det) så nådde vi ett resultat som vi kunde känna oss nöjda med. Jag skulle absolut rekommendera Josefin till den som ska sälja på Söder.
Trevligt bemötande, tillgänglig. Förberedd inför diskussion om försäljning. Engagerad.
Tryggt och positivt bemötande
Otroligt engagerad från början till slut. Målinriktad och samtidigt inlyssnande. Kan starkt rekommendera Josefine för framtida försäljningar!
Proffsig, erfaren, engagerad, effektiv!
Josefine var väldigt förtroendeingivande och processen kändes trygg.
Josefine var precis så lugn och proffsig som man önskar att en mäklare är, saklig, snabb och med ett öppet och vänligt bemötande.
Otrolig genom hela processen! Kändes så tryggt med Josefine som vår mäklare och hon var otroligt lyhörd, förstående och professionell. 10/10
Josefine är omsorgsfull och noggrann i sitt arbete och hela processen kändes trygg. Stort plus att hon är lyhörd för ens behov och önskningar samt hennes hanterande gjorde försäljningen smidig. Kan varmt rekommendera!