Josefine Schöön
Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Josefine Schöön har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Josefine Schöön har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Schöön har haft 61 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är alla fantastiska människor, glädjen i när säljare och köpare kommer överens, att samarbeta med andra människor och friheten.
Hur ser din drömbostad ut?
I min drömbostad är det högt i tak, fiskbensparkett, kakelugnar, terasser och bastu med sjöutsikt. Inte nog med det, den ligger också högt upp i huset och upplevs som ljus – sen ska lägenheten vara belägen på Södermalm såklart!
Vad vet vi inte om dig?
Jag gillar matematik men är inte snabb på huvudräkning.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 161 Läs vad Josefine Schöön
2020-12-08Verifierad kund
Köpte bostad av Josefin. Trevlig! Snabb process.
2020-12-06Spontant omdöme
Vi är supernöjda! Snabb, noggrann och lösningsorienterad. Dessutom mycket trevlig.
skrev om Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan -
2020-12-06Verifierad kund
Jag har sålt en etta i Hornsuill och är så nöjd med valet av mäklare! Josefine var tydlig och engagerad från början till slut. Detta fick mig att känna mig väldigt trygg vilket hade stort värde för mig som första gångs-säljare. Josefine har varit både professionell och personlig genom hela processen och väldigt enkel att samarbeta med.
Jag är också imponerad över Josefines förmåga att hantera budgivning och förhandling, är övertygad om att jag fick bästa möjliga slutpris givet marknaden och lägenhetens förutsättningar.sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan -
2020-12-04Verifierad kund
Snabbt och smidigt köp där mäklaren var väldigt flexibel och hjälpsam.
Vi är jättenöjdaköpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan -
2020-11-29Verifierad kund
Köpte lägenhet på Södermalm med Josefine som mäklare.
Det var snabba ryck under budgivningen och Josefine var väldigt responsiv trots många bollar i luften. Lyckades genomföra ett köp inom 2h från lagt bud till kontraktsskrivning trots att jag inte själv fysiskt kunde skriva på.
Vad som utmärker Josefine:
-Hon ger dig som köpare trygghet
-kompetent
-Lättåtkomlig
-Rådgivande
Glad köpare,
Sagarköpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan -
2020-11-23Verifierad kund
Annonsen var snygg och bra!
Jag är nöjd med det slutpris jag fick!sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan -
2020-11-21Verifierad kund
Bra engagemang och energi genom hela processen. Värdering och slutpris stämde mycket bra. Kan rekommendera Josefine.
2020-11-20Verifierad kund
Trevlig och engagerad vid försäljningen av vår bostadsrätt. Gjorde att toppenjobb åt oss och vi är mycket nöjda.
2020-11-16Verifierad kund
Sålde en 1:a på söder! Josefine var outstanding genom hela processen. Hon var lättsam, ärlig, effektiv och en fröjd att jobba med. Ett sant proffs som jag varmt kan rekommendera!
2020-11-13Verifierad kund
Jag köpte en bostadsrätt på södermalm. Josefine var tillmötesgående och gjorde sitt yttersta för att möjliggöra en snabb och smidig affär. Jag är väldigt nöjd och har inget att klaga på. Josefine var trevlig och professionell i alla lägen.