Enbart positiv upplevelse. Josefine är flexibel, tydlig och det märks att hon brinner för sitt jobb och gör det där lilla extra. Jag hade inte kunnat ha en bättre köpprocess.
Josefine Schöön
Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Josefine Schöön har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Josefine Schöön har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 352 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Schöön har haft 26 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är alla fantastiska människor, glädjen i när säljare och köpare kommer överens, att samarbeta med andra människor och friheten.
Hur ser din drömbostad ut?
I min drömbostad är det högt i tak, fiskbensparkett, kakelugnar, terasser och bastu med sjöutsikt. Inte nog med det, den ligger också högt upp i huset och upplevs som ljus – sen ska lägenheten vara belägen på Södermalm såklart!
Vad vet vi inte om dig?
Jag gillar matematik men är inte snabb på huvudräkning.
2022-09 - 2023-08
352 omdömen om Josefine Schöön
Josefine Schöön är rak i sin kommunikation, samtidigt som hon är bra på att lyssna. Det förmedlar trygghet för både säljare och köpare. Hon klev in som mäklare i ett trassligt läge och ledde processen i hamn med en suverän mix av erfarenhet, kunnande, vänlighet, respekt och skarp analysförmåga. Rekommenderas varmt!
Josefine var toppen! Hon svarade alltid snabbt på meddelanden, kändes väldigt reko och mån om att allt skulle gå rätt till för samtliga parter. Engagerad, hjälpte till med att lösa alla frågor som uppstod. Och väldigt bra pollplank genom hela processen. Kändes tryggt.
Josefine har varit väldigt tydlig och hjälpsam under hela säljprocessen. Från start till mål har Josefine kommunicerat med alla parter på ett jättebra sätt och dessutom levererat stort på säljfronten!
Josefine var toppen! Hjälpsamt, pålitlig och snabb när det behövdes!
Så himla nöjd med Josefine som mäklare!! Fick direkt ett supergott intryck av henne, och som förstagångssäljare var det tryggt att ha någon som Josefine att ta en igenom processen, särskilt i denna marknad. Hon är proffsig, kunnig, noggrann och grym på att kommunicera. Så tacksam och rekommenderar verkligen Josefine till alla som behöver en mäklare!
Josefine är en professionell, kunnig och noggrann mäklare. Hon visar stort engagemang och arbetar kreativt och effektivt. Josefine finns alltid till hands och uppdaterar regelbundet. Josefine utför sitt arbete grundligt och med med stor energi.
Supernöjda! Josefine har från första stunden varit trevlig, genuin, ärlig, flexibel och proffsig. Hon har hållit oss uppdaterade under hela processen och kämpade hela vägen in i mål för att vi skulle bli nöjda. Varma rekommendationer!
Josefine är toppen! Hon är väldigt professionell och kunnig, och man känner sig direkt säker med henne. Jag uppskattade också väldigt mycket att hon är klar och tydlig i sin kommunikation, och man känner sig aldrig bortglömd eller nedprioriterad. För mig kändes det viktigt att få regelbundna uppdateringar, vilket hon gjorde superbra! En kanonmäklare helt enkelt, kan varmt rekommendera henne!
Josefine gjorde ett väldigt bra jobb. Hon är mycket seriös och ansvarsfull och slarvar inte med några detaljer. Redan vid första mötet kände jag att Josefine är en person jag kan lita på, och jag tror att en av anledningarna till att allt gick bra var att även potentiella köpare kände samma sak. Josefine har också, såvitt jag kan bedöma, järnkoll på marknaden, vilket skapar säkerhet och trygghet för såväl säljare som köpare.