Josefine Schöön

Josefine Schöön

4.9 / 5 baserat på 325 omdömen

Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

.

Josefine Schöön har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Josefine Schöön har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 325 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Schöön har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är alla fantastiska människor, glädjen i när säljare och köpare kommer överens, att samarbeta med andra människor och friheten.

Hur ser din drömbostad ut?
I min drömbostad är det högt i tak, fiskbensparkett, kakelugnar, terasser och bastu med sjöutsikt. Inte nog med det, den ligger också högt upp i huset och upplevs som ljus – sen ska lägenheten vara belägen på Södermalm såklart!

Vad vet vi inte om dig?
Jag gillar matematik men är inte snabb på huvudräkning.
 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 39

  Försäljningar

  2022-03 - 2023-02

325 omdömen om Josefine Schöön

Sedan starten hos Reco 2018
 • 2023-03-08 Spontant omdöme
  Jag köpte en lägenhet på Södermalm via Josefine i år. Redan på visningen var hon väldigt professionell, personlig och insatt. I de frågorna hon inte visste på rak arm såg hon till att höra av sig till säljaren direkt och återkopplade snabbt. Processen till att köpa kändes trygg och Josefine fanns tillgänglig via telefon och sms för stora som små frågor. Vi lyckades hitta en tid snabbt för kontraktskrivning och den kändes väldigt proffsig och hon gav en tydlig genomgång av alla bilagor och paragrafer utan att stressa igenom och gav utrymme för mig att landa och känna mig trygg i köpet. Kan absolut tänka mig att anlita Josefine när det väl blir dags för mig att sälja.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
  • Södermalm - SoFo
  2023-02-27 Verifierad kund
  Vi har varit i kontakt med Josefine dels som köpare, dels som säljare av vår lägenhet. Vi har varit väldigt nöjda med Josefine och vi har känt ett stort förtroende för henne i båda processerna. Hon har kommit med bra råd och uppmaningar samt varit väldigt bra i sin kommunikation och i sitt arbetssätt. Vi sålde vår lägenhet till ett pris som vi inte trodde vi kunde räkna med i dessa tider och vi förstår att Josefine har arbetat hårt i kontakten med budgivarna samt gett goda råd om när det är bra att lägga ut lägenheten till försäljning. Vi kan varmt rekommendera Josefine!
  Gilla
 • 2023-02-23 Spontant omdöme
  Hej jag har precis köpt en lägenhet, det var mitt första köp! Jag tyckte att hon var väldigt duktig, vänlig och professionell. Hon var även bra på att hjälpa mig förstå mig på hur allt fungerade som förstagångs köpare! 5/5 från mig!
  Gilla
 • 2023-02-21 Spontant omdöme
  Hej, vi har precis köpt lägenhet och är väldigt nöjda med hela processen. Josefine var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande, hade redan från början fått med all information vi som köpare ville se och höll löpande kontakt med oss under budgivningen och informerade tydligt om nästa steg (tex när budgivingen "stängde" för kvällen, när hon var upptagen i andra möten). Jag kan varmt rekommendera henne, seriös, professionell och samtidigt personlig i sitt bemötande.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
  • Södermalm - Mariatorget
  2023-02-11 Verifierad kund
  Jag tycker att Josefine var engagerad och jobbade hårt för att få till en affär, i dessa tider är det helt klart en utmaning.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
  • Södermalm - Mariatorget
  2023-02-05 Verifierad kund
  Det här var andra gången jag anlitade Josefine och har varit lika nöjd båda gångerna.

  Hon är alltid supertrevlig och tydlig med sin/vår målsättning. På en marknad som inte varit helt lätt har hon tagit rätt beslut för att nå en affär.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
  • Södermalm - Mariatorget
  2023-01-27 Verifierad kund
  Jag hade ingen bra erfarenhet av mäklarna tidigare. Josefine Schöön har ändrat mig totalt. Hon är väldigt snäll, mycket professionell, empatisk. Hon höll mig informerad hela tiden och svarade fullt ut på alla mina frågor. Förutom att ha glädjen att ha ett nytt hus är jag också glad över att känna en person som Josefine. Andra som säljer eller köper saknar mycket om de inte känner Josefine. Om jag bestämmer mig för att sälja huset kommer jag absolut att leta efter Josefine för att förmedla processen, om hon är tillgänglig förstås. Hon har en ljus framtid.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
  • Södermalm - Högalid
  2023-01-22 Verifierad kund
  Väldigt strukturerad, kunnig, tänkte på alla detaljer, tillmötesgående. Fick till slut ett bra pris för min lägenhet, så det blev ett bra resultat.
  Gilla
 • 2022-11-22 Spontant omdöme
  Trevlig, driven och tydlig mäklare som lyckades medla fram en snabb och ömsesidig affär mellan oss (köparna) och säljarna.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
  • Södermalm - Norra Hammarbyhamnen
  2022-11-17 Verifierad kund
  Extremt ambitiös och personlig mäklare som genom att vara tydlig med hur hon arbetar och lyhörd för våra funderingar lyckades ro hem en affär i en väldigt tuff marknad. Vi har använt Josefin tidigare och kommer göra det nästa gång vi säljer - mer än så behöver man väl inte säga.
  Gilla