Hanna Lundin

Hanna Lundin

Hanna Lundin är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Hanna Lundin har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Hanna Lundin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 5.0. Hanna Lundin har haft 49 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

101 omdömen om Hanna Lundin

Sedan starten hos Reco 2024
Ufuk M

Vi köpte en lägenhet där Hanna var mäklare. Vi hade innan detta köp träffats på en annan visning och fått en positiv uppfattning om henne. Ett par veckor senare hittade vi en lägenhet som precis lagts ut och den mäklares av just Hanna. Jag skickade direkt ett meddelande till henne kl 22 och frågade om vi kunde få en förhandsvisning av lägenheten. Hon svarade mig kl 7 på morgonen dagen efter. Hon ordnade en visning samma dag kl 16, vi kom överens om pris och kontraktet skrevs 2 timmar senare. Allt gick väldigt smidigt och...

Gustav E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Sofia

Hanna var väldigt lösningsorienterad och bidrog starkt till att bostadsaffären gick snabbt och smidigt.

Disa R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Hornstull

Hanna är väldigt trevlig och engagerad. Hon skapar trygghet genom att och tar sig tid för processen och frågor man kan tänkas ha som säljare. Tack för all hjälp!

Jon Anders Olof E

Gjorde det lilla extra. Ordnade med extravisning med kort varsel. Såg lösningar där andra skulle se problem.

Hanna L gillar detta
Anna Lisa Sofia E
Södermalm - Hornstull

Trevlig och väldigt hjälpsam mäklare som gjorde det där lilla extra!

Filip W
Södermalm - Sofia

Engagerad, driven och kommunikativ!

Sofia Magdalena Heili W
Södermalm - Sofia

Hanna levde upp till våra förväntningar om dels pris dels en snabb och smidig affär. Hon är glad positiv och lösningsorienterad, en toppen mäklare!

Julien P
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen

Hanna was very friendly, precise in the information she provided during the apartment viewings, and extremely helpful despite the very tight timeline for bidding and signing. She did everything possible to make the deal happen, and I truly felt that she cared about helping me get the apartment.

Maud A
Södermalm - Sofia

Hanna är en mycket duktig mäklare. Vi fick förtroende för henne vid första mötet. Hon är positiv, engagerad, aktiv och snabb. Hon är lätt att samarbeta med. Hon gav oss sina synpunkter samtidigt som hon lyssnade på våra och agerade utifrån våra önskemål! Resultatet blev mycket bra! Hon är en mäklare som vi starkt kan rekommendera!

Elin Å
Södermalm - Zinkensdamm

Hanna var mycket trevlig och tillmötesgående. Jag uppskattade också hennes bemötande när vi ibland var osäkra, det skapade en trygghet och tillit!