Jag kan varmt rekommendera Hanna. Hon var engagerad, professionell och väldigt stöttande genom hela köpprocessen. Jag uppskattade särskilt hennes tillgänglighet, ärlighet och positiva energi. Trots att jag var köpare kände jag mig väl omhändertagen genom hela processen. Jag rekommenderar verkligen Hanna till andra som söker en engagerad och trygg mäklare.
Hanna Eriksson
Hanna Eriksson är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Hanna Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Hanna Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.9. Hanna Eriksson har haft 15 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2026-02 - 2026-05
22 omdömen om Hanna Eriksson
Hanna är en mycket kompetent och engagerad mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Har bara positivt att säga om Hannas arbete med försäljningen av vår bostad. Upplevde henne som väldigt kunnig, lyhörd och engagerad. Rekommenderas starkt.
Magkänslan fick styra då jag valde Hanna framför två andra mäklare. Det var små skillnader mellan de mäklare jag träffade och därför lät jag magkänslan styra. Det har jag inte ångrat. Jag är mycket tacksam för ditt goda stöd under hela försäljningstiden. Vänlig hälsning Aime Laur
Uppskattar verkligen Hannas personliga och varma sätt, i kontrast mot andra i samma yrkeskår. Hela processen har präglats av genuinitet och hjärta. Tack!
Jag är otroligt nöjd med min mäklare Hanna! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Allt kändes tryggt och smidigt, och jag fick verkligen känslan av att Hanna ville göra allt för att affären skulle bli så bra som möjligt. Rekommenderas varmt!
Hanna var lyhörd och alltid tillgänglig när vi behövde få kontakt. Hon gjorde ett fantastiskt jobb och vi är så nöjda.
En trevlig mäklare som alltid var anträffbar och hjälpsam i alla frågor vi hade
Jag är mycket nöjd med Hanna genom hela försäljningsprocessen. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick smidigt och resultatet överträffade mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande och Hanna gav oss rimlig tid under budgivningen. Hon känns väldigt flexibel och effektiv.