Mäklare i Stockholm

164 rekommenderade mäklare i Stockholm kommun

Ska du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en bra mäklare i Stockholm? På den här sidan visas de mest aktuella och bästa mäklarna i Stockholm.

Läs mer »
  • Bergets Ro Fastighetsförmedling

5.0
    2,085 omdömen
    Ali Hussain S
    Ali Hussain S: Vi anlitade Gabriel när vi sålde vår villa i Segeltorp, och vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare som verkligen levererar. Gabriel är inte bara bäst i området på försäljningsresultat – han är också en person som man genuint känner sig trygg med genom hela processen. Han kombinerar gedigen marknadskännedom med ett personligt engagemang som är svårt att hitta. Varje fråga besvarades snabbt, varje steg förklarades tydligt, och vi kände oss aldrig lämnade i ovisshet. Resultatet talar för sig självt, men det är helhetsupplevelsen som verkligen imponerade. Gabriel är ett självklart val.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Välkommen till Fastighetsbyrån Vällingby! Vi mäklare här har koll även på Hässelby och Spånga, och hjälper dig med varje steg i bostadsaffären.
    Ludvig L
    Ludvig L: Under hela processen var Deisam trevlig, professionel, enkel att få tag i, och han återkom alltid på utlovad tid med svar på eventuella frågor. Han är väldigt insatt i området där vi bodde och kom med bra tips och råd inför försäljningen. Kan inte göra annat än varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja i Vällingby/Hässelby/Spånga.
  • Fastighetsbyrån Södermalm

4,358 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
    Marianne G
    Marianne G: Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
  • HusmanHagberg Enskede

2,389 omdömen
    Välkommen till din fastighetsmäklare i söderort och Enskede! Kom gärna förbi kontoret så bjuder vi på kaffe.
    Cecilia B
    Cecilia B: Johan är en trygg och tillgänglig mäklare med stor lokalkännedom om Årsta. Är mycket nöjd med hans och HusmanHagbergs-teamets arbete med försäljningen av min lägenhet, som gick väldigt smidigt. Rekommenderar!
  • HusmanHagberg Årsta

1,971 omdömen
    Cecilia B
  • HusmanHagberg Östermalm

1,816 omdömen
    Välkommen till oss på HusmanHagberg på Östermalm. Vi hjälper dig genom bostadsaffärens alla steg.
    Vincent L
    Vincent L: Vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare. Madde är superproffsig och duktigt på att återkoppla. Därutöver är hon en duktig strateg och vi fick förtroende för henne direkt. Vi kan inte rekommendera henne nog. Tack Madde!!
  • Fastighetsbyrån Farsta

2,269 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Farsta! Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig hitta rätt i detta natursköna område i Farsta, Högdalen och Skogås.
    Marco M
    Marco M: Very professional and nice agent,bought the apartment within 5 days
  • 4.8
    2,881 omdömen
    Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling för en trygg och framgångsrik bostadsaffär i Årsta!
    Jessica H
    Jessica H: I vår familj har vi både köpt och sålt med Jimmy tidigare. Han är väldigt proffsig. Håller vad han lovar. Sabb, smidig och diskret. Högsta betyg!
  • Fastighetsbyrån Vasastan

3,189 omdömen
    Varmt välkommen till Fastighetsbyrån och Vasastan! Här får du en komplett och skräddarsydd mäklartjänst av högsta kvalitet.
    Alexander L
    Alexander L: Mycket trevlig och professionell mäklare. Mycket nöjd genom hela processen.
  • HusmanHagberg Vasastan

2,043 omdömen
    Med ett genuint engagemang och en passion för yrket vinner våra fastighetsmäklare kundernas hjärtan.
    Vincent L
  • 4.9
    2,569 omdömen
    Kom gärna in till oss på kontoret och berätta om dina bostadsplaner!
    Joakim P
    Joakim P: Jerry var toppen! Professionell, Kunnig, Tillgänglig, Trevlig. Allt man kan önska sig av en mäklare.
  • Bronze Fastighetsförmedling

1,919 omdömen
    Välkommen till bronze fastighetsförmedling - Vi är ett starkt team som ser till att guida dig genom din bostadsaffär!
    Shengmei X
    Shengmei X: Marianna is smart, hardworking, empathetic, and incredibly professional. She not only excels as a broker through her expertise, but she is also a truly charismatic person. We loved her candid communication style, which made the entire buying process highly efficient. She is completely customer-oriented and service-minded, making it easy for her to understand our needs and making the whole experience genuinely fun. She will absolutely be our go-to person for any future real estate needs. Highly recommended!
  • Vi har koll på Hägersten! Välkommen!
    Marie O
    Marie O: Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
  • Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär i Bromma eller på Essingeöarna! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Frida A
    Frida A: Jag är mycket nöjd med Robin. Har gjorde ett mycket bra jobb!
  • Vi kan bostadsmarknaden i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Berätta för oss om dina planer!
    Ali B
    Ali B: Proffsig mäklare : Snabb, tydlig och väldigt hjälpsam. Toppenservice : Smidigt, tryggt och proffsigt bemötande. Rekommenderas starkt : Effektiv, lyhörd och pålitlig. Mycket nöjd : Bra kommunikation och snabb.
  • MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

2,431 omdömen
    MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
    Rose-Marie H
    Rose-Marie H: Kommunikationen fungerade bra och försäljningen gick snabbt 👍
  • Fastighetsbyrån Kungsholmen

2,544 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och fina Kungsholmen! Vi är marknadsledande här och vet precis var de bästa boendemöjligheterna finns.
    Mats B
    Mats B: Alltid anträffbar och vill gärna göra affären så enkel som möjligt
  • Fastighetsbyrån Östermalm

2,048 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Mikael N
    Mikael N: Trevlig och saklig samt professionell hela vägen. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare.
  • Fastighetsbyrån Enskede

4.7
    1,913 omdömen
    Köpa eller sälja bostad i Enskedeområdet? Vi sitter vid Globen City och hit är du alltid välkommen med din frågor om bostad och boende! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Filippa F
    Filippa F: Bra tillgänglighet och flexibilitet under hela processen, kommunikativ och kändes väldigt genuin vilket jag som förstagångsköpare uppskattat. Är väldigt nöjd med min upplevelse.
  • Fastighetsbyrån Kista

1,720 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och oss i Kista! Vi är marknadens mest anlitade mäklare här i området.
    Lilian
    Lilian: Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
  • HusmanHagberg Skarpnäck

1,438 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg i Skarpnäck, Bagarmossen och Enskededalen! Kontakta oss - vi har passion för bostadsmarknaden.
    Kamilla G
    Kamilla G: Som förstagångsköpare kände jag mig trygg med Johanna. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och fanns alltid där när jag hade frågor!😊👍
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Vi har god lokalkännedom om området runt Vasastan och Gamla stan. Här får du hjälp med hela bostadsaffären.
    Julia P
    Julia P: Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
  • Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden. Både skärgården och storstan är nära i denna vackra stadsdel. Vi hjälper dig att hitta boendet här.
    Mika C
    Mika C: Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
  • HusmanHagberg Kista

1,125 omdömen
    HusmanHagberg i Kista hjälper dig till den bästa bostadsaffären. Vi har stor passion för vårt yrke och arbetar tryggt och säkert!
    Rickard B
    Rickard B: Abbe är en engagerad och kunnig mäklare med ett stort driv. Han ger dig inga falska förhoppningar om vad din bostad är värd utan är rak och tydlig med vad du kan förvänta dig. Jag kan starkt rekommendera honom. Han lyckas sälja många bostäder i en svår marknad.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på stora Essingen i Stockholm! Här hittar du erfarna mäklare som brinner för att hjälpa dig hitta drömboendet.
    Torsten C
    Torsten C: Emma är trevlig snabb och effektiv.
123...7
Områden i Stockholm

Mäklare i Stockholm

När man står inför ett bostadsbyte ställs man inför en mängd frågor och saker man ska ta ställning till. Vilket område ska man flytta till? Du kanske vill bo nära en tunnelbana medan din partner vill bo i närheten av grönområden. Hur ser det ut med stambyten? Har föreningen god ekonomi? Finns det tvättstuga i huset? När du ska köpa eller sälja bostad är det viktigt att du kommer i kontakt med en seriös och professionell mäklare som kan besvara dina frågor och hjälpa dig genom affären. Bostadsmarknaden är i ständig rörelse och fastighetsmäklaren med bra betyg är din nyckel till en lyckad affär.

Läs om tidigare kunders erfarenheter och rekommendationer här på Reco.se. Genom att ta del av andras erfarenheter kan du förenkla ditt val av mäklare och därmed effektivisera din bostadsaffär.

Lycka till med din bostadsaffär!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.